עבור לתוכן

האם מותר לרשום 8200 בקורות חיים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ככל הנראה אני משתחרר בקרוב. בינתיים התחלתי לבנות קורות חיים.

מישהו יודע האם מותר לי לרשום ששירתתי ב8200 בקורות חיים?

או שאולי אני צריך לציין משהו מעורפל בסגנון: "יחידה טכנולוגית של חייל המודיעין"?

פורסם

אולי תשאל ביחידה שלך? אני מבטיח לך ששם יענו לך הכי טוב.

פורסם

חחח אם מותר לרשום בפורום אז מותר בקורות חיים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שזה לא חד משמעי..

פורסם

תשמע, לא נראה לי שמישהו בפורום יכול לעזור לך בלי לדעת על המקרה ביתר פירוט.

לא תמצא פה תשובה.

פורסם

בתור מתכנת אני יודע שיש חברות שמציינות שייתקבלו אנשים עם תואר או נסיון רלוונטי מיחידות מסויימות

אתה יכול לרשום, תדע שבראיון יישאלו אותך כמה שאלות טכניות בשביל להבין מה בדיוק עשית שם

אין בעיה עם סודיות כי אפחד לא יישאל על פרטי הפרוטוקולים שמשתמשים בהם שם

רק רוצים לדעת אם יש לך נסיון רלוונטי ועד כמה.

מצד שני

אם היית שם בתור שקמיסט, או בתפקיד שלא קשור ישירות לתחום המחשבים, אז זה ממש לא רלוונטי לקורות חיים.

פורסם

אני מניח שלא היית במשהו מסווג אם אתה שואל את זה.

פורסם

זה הפורום של היחידה הצבאית או שזה סתם צירוף מקרים שאתה גם מחפש עבודה ומנסה להפגין רצינות וגם לא מציג יכולות בסיסיות כמו להרים טלפון ליחידה.

שתבין, רק אתמול מישהו המליץ פה על חנות סינית לרכישת אוזניות עם 50 אחוז דגמים מזוייפים (התירוץ היה שהחצי השני לא מזוייף).

אתה בטוח שהפורום הזה הוא המקום המתאים לשאלות כאלו לא קשורות לעולם המחשבים ?

בעיקרון מותר לך לכתוב הכל בקורות חיים, כולל שיר הילל למסי או אמרות נאצה לאחמדיניג'ד. הגורם העיקרי שקבע נהלים לכך הוא ביטחון שדה של היחידה שלך. אם אתה לא יודע מה זה, אתה יכול לכתוב שם מה שאתה רוצה - צוללות, סטילים, שלד"ג זה גם ככה לא אכפת לאף אחד אם זה היה ב8200 8400 או 8500 (עם 6 מגה קאש) כל עוד עשית משהו שלא ייחודי ליחידה מסויימת (מה זה משנה אם היית שקמיסט בחייל הים או בנ"מ?). נהוג לרשום "מודיעין" במקרים כאלו, וגם אז רצוי להתייעץ עם הביטחון שדה של היחידה.

דבר אחד אני יכול להגיד לך וזה מה לא לכתוב - וזה את הניק שלך בפורום הזה, הוא לא עושה ממש רושם טוב כרגע...

פורסם
  • מחבר

לשאלתכם, הסיבה שאני שואל בפורום את השאלה הזאת, היא מתוך הנחה שימצאו פה אנשים בוגרי היחידה בתחום ההיי-טק שכבר ישתלבו בשוק העבודה.

כנראה שמתוך 300 הקריאות, לא היו הרבה כאלה.

פורסם

מעקב. זה דיון מציק מאד :)

פורסם

8200 הוא מספר בלמ"סי - אתה יכול לכתוב אותו.

בניגוד ליחידות אחרות של מודיעין, או מחלקות מסויימות בתוך 8200 - שאת הפרטים שלהם אסור לרשום.

מין הסתם זה ש-8200 זה בלמ"ס, לא אומר שמה שעושים שם, או עם איזה טכנולוגיות ואיזה יכולות יש להם זה בלמ"ס...

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה!

פורסם

יחידה 8200 הינה הגדולה בצה"ל ובעלת מגוון תפקידם רחב ביותר, זה לא יגיד עליך כלום אם תרשום ששירתה ב-8200.

אתה צריך להגדיר מה היה תפקידך מבחינה מקצועית.

פורסם

תרשום יוצא יחידת 8200 בעל ניסיון רלוונטי בתחום הX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים