פורסם 2010 באפריל 1815 שנים שלום לכולם,הורדתי וצרבתי דיסק הצלה של ביט דיפנדר - שיהיה לכל צרה שלא תבוא. ניסיתי להפעיל אותו ע"י בוט מה-CDROM, אבל הוא לא עולה כמו שצריך אלא כותב לי שהוא לא מצליח למצוא מערכת קבצים של KNOPPIX ולכן הוא יעלה בממשק מוגבל מאוד. יש לי רושם שהוא לא עולה בגלל שה-WINDOWS שלי הוא 64 ביט, או בגלל שהדיסק שבמחשבהוא SATA. אם מישהו יודע איך אפשר להעלות את הדיסק כמו שצריך - אשמח לעזרה.תודה מראש.
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים אין קשר למערכת ההפעלה הפיזית שנמצאת על המחשב שלך, דיסק ההצלה של "ביטדפנדר" מתבסס על הפצת הגנו לינוקס KNOPPIX, ובנוי כ- Live CD.הווי אומר, המערכת נטענת לתוך הזיכרון הנדיף שלך (ראם).לפי דעתי, או שהקובץ לא ירד בשלמותו ולכן הוא גם לא מוצא חלק מהקבצים שהוא צריך, או שהחלק דווקא ירד בשלמותו אבל הצריבה לא בוצעה כמו שצריך.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר תודה על העזרה, אבל גם לאחר הורדה וצריבה נוספות לא הצלחתי להפעיל את הביטדפנדר, אבל בינתיים הסתדרתי עםדיסק של AVG שגם הוא FREEWARE והוא עובד אצלי כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.