עבור לתוכן

|שאלה| בעייה בXP שפתאום חזר למצב של אחרי פירמוט ללא סיבה ניראית לעין.

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי חבר שנסע לתאילנד לא שזה אמור לעניין אותכם אז בקצרה

שהוא נסע המחשב היה בסדר הוא חזר הדליק הכל נמחק כאילו עלה אחרי פירמוט

ולא הוא לא עשה שיחזור או משהו כזה...

בקיצור אחרי כמה ימים אחרי כמה ריסטרטים כמובן, פתאום הכל חזר ובריסטרט הבא הכל נמחק..

עכשיו הנקודת שיחזור האחרונה היא מההדלקה שהוא חזר מתאילנד ואין עוד נקודות שיחזור.

אני נתקלתי בהרבה בעיות אבל על כזאתי בחיים לא שמעתי אם מישהו יוכל לעזור לי\לו אני נורא אודה לכם

מערכת הפעלה windows xp professional

פורסם

אתה בטח מתכוון להגדרות שיש לפרופיל.

תבדוק שהוא אכן נכנס לפרופיל שלו כאשר המערכת מופעלת.

פורסם
  • מחבר

יש פרופיל אחד רק שלו אחי.. את כל הדברים האלו כבר בדקתי לא סתם כתבתי פה... מה שאמרת פה עכשיו מבחינתי זה בכלל לא בעייה זה סתם בורות של משתמש זה משהו חומרתי או תוכנתי בווינדוס עצמו כי את כל הדברים ההגיוניים כבר בדקתי...

פורסם

תסביר מה זה בדיוק "עלה אחרי פירמוט" אז.

פורסם
  • מחבר

הכוונה עלה כאילו פירמטו אותו אין שום מידע מעבר לווינדוס אפילו הרקע השתנה לברירת מחדל פשוט הכל נעלם חוץ מהווינדוס לא תוכנות לא שירים לא סרטים לא תמונות פשוט אין כלום כאילו הרגע פירמטו אותו והווינדוס עלה לראשונה...

פורסם

זה נראה שעולה שעולה יוזר אחר.

למה ואיזה ? לא יודע........

פורסם

נתקלתי בזה בעבר, WIN מחליט שהגדרות המשתמש פגומות ופשוט "מאפס" אותם (בעצם יוצר פרופיל חדש).

נסה לעשות שחזור מערכת, לתאריך שהכל היה תקין. אם זה לא עוזר כנס לתיקייה C:\Documents and Settings

וראה אם יש שם את היוזר שלך ובנוסף עוד תיקיות עם יוזר עם השם שלך+XXX, כנס למצב בטוח Administrator מחק את התיקיות עם היוזר שלך+XXX והשאר את התיקייה היוזר שלך המקורית (בשאר התיקיות אל תיגע).

להבהרה -

היוזר המקורי שלך הוא Blacky ובתוך התיקייה C:\Documents and Settings תראה תיקייה או תיקיות Blacky-XXX, מחק אך ורק את התיקיות Blacky-XXX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים