עבור לתוכן

צריך המלצות לגבי קניית נעלים לטיול בד.אמר&#149

Featured Replies

פורסם

שלום

בשעה טובה קניתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה(פרו) אני פוגש את חברים שלי(שנמצאים כבר שם 4 חודשים) בפרו.

אני צריך לקנות נעלים לטרקים, והליכה מרובה שיהיו נוחות ואיכותיות ... ואם אפשר כמה שיותר קלות ...

אין לי חנות ספציפית שאני רוצה לקנות בה כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול אני מוכן להשקיע 600-700 שקל

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

נעל זה דבר מאוד אישי, יש לך מושג איזה נעליים אתה בדיוק רוצה. עם גורטקס או בלי?

אני הייתי מציע לך, לבדוק בחנויות עודפים... תוכל לקבל דגמים יותר ישנים מבחינת השנתון, אבל יותר מתקדמים.

אין לי מושג עד כמה זה אמין, אבל תנסה לקרוא את זה בשביל לקבל תמונה כללית:

http://www.lametayel.co.il/%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5%2B%D7%95%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%94%2B%D7%A2%D7%9C%2B%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9D%2B%D7%95%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D#1

[br]פורסם בתאריך: 18.04.2010 בשעה 16:11:53

בכל מקרה, תתרחק מהנעל הזו:

http://tundra.co.il/Product.asp?Pid=1893&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0

היא על הפנים, טיילתי איתה רק כחודש וקצת בשביל ישראל והסוליה ממש נשחקה.

פורסם

אני אישית טיילתי+ שירות צבאי עם נעלי רייכל, מאוד מומלץ אך גם יקר! בתקציב שלך הייתי מנסה לברר נעליים של חברת אסולו

בנוסף אני רק יגיב על מה שBENOR אמר, אומנם בעודפים יש מחירים נוחים והכל אבל לנעל גם יש 'תאריך תפוגה' אחרי 3 שנים מיום היצור(הערכה גסה, כמובן שכל חומר שונה ובלה בלה בלה בלה...אבל בגדול....3 שנים),

הבלאי של הנעל מואץ מאוד מאוד... גם הכל תלוי באופי הטיולים שלך, אני למשל טירקתי למוות אז ידעתי לאן לכוון אם אתה יודע שאתה הולך לעשות פה ושם דברים קטנים אז אל תתחרפן אבל אם אתה הולך לדברים הארוכים (גו'נגלים, אינקה טרייל ועוד מליונים), אז שווה להשקיע, מניסיון..

פורסם

אני "קרעתי" Asolo TPS במשך שנה וחצי בצבא, והם עדיין אחלה, ממליץ מאוד, במיוחד לתנאים קצת יותר קרים.

איפה אתה קונה, בארץ? כי אם כן, תצטרך להסתפק במשהו לא להיט במיוחד.

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל תודה לכל המגיבים ...

דבר שני חשבתי לקנות בארץ במהלך השבוע וללכת קצת עם הנעל שאני אתרגל אליה ..

ואני לא הולך לעשות מוטרפים בגלל זה לא הגזמתי בתקציב(700~).

אני מניח שכמו במחשבים זה הכל תלוי בדרישות של המשתמש ואני לא הולך לטרק למוות ולכן אני לא צריך נעל יקרה מוגזמת ושלא ניתן לשחוק אותה ...

אני צריך נעל איכותית שתשרת אותי ב4 שאני הולך להיות שם ...

פורסם

אני התנסיתי גם שנה וחצי בנעל מחברת Gaspo שהיתה מצוינת. רמת חיכוך מאוד גבוהה עם הקרקע.

ל-4 חודשים, היא בטוח תשרת אותך בבטחה, והיא גם בטווח מחירים יחסית זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים