עבור לתוכן

איך אני מדווח על רמאות בebaY/ PayPal?

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כחודש קניתי אוזניות ממוכר/אדם פרטי באיביי בעל מספר מכירות מצומצם [26] וניקוד גבוה [100%].

מאז ועד היום עוד לא זכיתי לקבל את האוזניות. הוא לא ענה כמעט למיילים מאז שטען כי שלח את האוזניות [אמר ששלח במשלוח מהיר במיוחד באמור לקחת כ3-5 ימי עסקים] פרט למייל אחד בו טען כי גם משלוח ששלח לאוסטרליה עוד לא הגיע ליעדו.

שלחתי לו מייל אזהרה כי אפנה לאיביי ופיי פל ואדווח עליו אך הוא לא ענה.

עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה איך אני מדווח עליו בפייפל ואיביי מהפן הטכני? לאן נכנסים ואיפה מדווחים.

בתודה מראש.

עריכה: פתחתי תיק באיביי אבל עדיין אין לי מושג איך לדווח על כך בPAYPAL...

פורסם

בחשבון ה PAYPAL שלך, תחת חוצץ My Account גש ל Resolution Center. בעמוד שייטען הקלק על Report a problem ושם ב Item Dispute. משם כבר תבין מה לעשות.

פורסם

עריכה: פתחתי תיק באיביי אבל עדיין אין לי מושג איך לדווח על כך בPAYPAL...

אם פתחת באיביי, אין צורך לפתוח גם בפייפאל. עוד שבוע-עשרה ימים תעשה escalate ושלום על ישראל - פייפאל יחזירו לך את הכסף.

שים לב לא לעבור 45 יום מהקנייה כדי שלא תאבד את האפשרות לערער ולא לחכות יותר מ-20 ימים עד ה-escalate מאז שפתחת תלונה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה על העזרה ועל ההמלצות!

פורסם
  • מחבר

אני פתחתי תיק והכול והמוכר לא עונה. בסטטוס כתוב:"Awaiting seller's action."

מה אני עושה? מה, הם יחכו עד שהוא יענה [דבר שכנראה לא יקרה]?

פורסם

אם הוא לא עונה בתוך שלושה ימים, תעלה את זה ל-claim ואחרי שבוע של חוסר תשובה תקבל את הכסף בחזרה.

פורסם
  • מחבר

אם הוא לא עונה בתוך שלושה ימים, תעלה את זה ל-claim ואחרי שבוע של חוסר תשובה תקבל את הכסף בחזרה.

כבר עבר שבוע, אבל אני לא מוצא את האופציה הזאת.

פורסם

אתה לא תקבל כל כך מהר את הכסף..

כל ביצוע של העברת כסף דרך PP יש לך לינק בסוף העמוד במייל ,שאומר שיש לך אפשרות אם איני טועה להתלונן עד 45 יום מרכישת המוצר.

פורסם
  • מחבר

בדיוק קיבלתי מייל מאיביי עם האפשרות של "escalate".

פניתי לתמיכת לקוחות ואני מקווה שזה לא יקח יותר מדי זמן...

תודה לכל העונים/מגיבים! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כל הכסף הוחזר.

היה פשוט ומהיר. :yelclap: :yelclap:

פורסם

כל הכסף הוחזר.

היה פשוט ומהיר. :yelclap: :yelclap:

ואי יפה, לא חשבתי שתקבל כל כך מהר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים