פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מה ההתלהבות מתלת מימד ? רק אני נהנה הרבה יותר לראות סרט כמו שאלוהים רצה שנראה אותם, בדו מימד?
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים אתה ממש לא היחיד.כלומר, זה היה נהדר אם היו סרטי תלת מימד שהיה אפשר לצפות וזה היה נראה מרשים והכל היה טוב ויפה.אבל המשקפיים האלה והכל? זה פשוט נראה רע. במשך שעתיים וחצי (במקרה של אווטאר למשל) אתה פשוטמנסה להסתכל על סרט שלא בפוקוס. זה נוראי.כל השטויות האלה על זה שזה כמו המעבר לצבע משחור לבן הם סתם שקר גס.אם זה היה ככה, הרי שלא היו לזה מתנגדים, זה לא היה גורם בחילה לאף אחד,ולא היו צריכים משקפיים מפגרות בשביל לצפות בזה.ועכשיו גם רוצים לשדר את המונדיאל הקרוב בתלת מימד, למשל.מישהו מכם באמת רואה את עצמו יושב על הספה עם בירה/קולה (לפי הגיל) וקערת גרעינים וכמובןהמשקפיים המפגרות האלה ומנסה לצפות ולהתרכז ככה במשחק כדורגל?
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים גם ככה יש רק טלוויזיה אחת שתומכת בזה בארץ.. ולא נראה שזה הולך להשתנות בתקופה הקרובה..
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר גם מאווטאר לא התלהבתי בתלת מימד זה יותר כאב לי בעיניים אבל החוויה ממש ממש חמודה ויפה, זה נכנס טוב בתמונה, אבל שוב זה לחוויה חד פעמית לא כל סרט צריך להיות ככה, ועדיין אני לא מבין למה התנגשות הטיטאניםם צריכה להיות בתלת מימד, יש מלא אפקטים ממוחשבים?אווטאר לעומת זאת היה ברובו תלת מימד אז סבבה יש סיבה לכך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.