עבור לתוכן

תופעה מוזרה: לאחר התקנת SETPOINT 6.0 סוללת מקלדת הDINOVO EDGE התקצרה מ30 ל10 יום

Featured Replies

פורסם

כותרת..... האם הבעיה נובעת משידרוג התוכנה?

פורסם

תרחיב קצת מה זה אומר שהסוללה התקצרה?

זה מציג לך שהיא תחזיק ל10 ימים במקום 30,

ובגרסה הקודמת זה הציג 30 ימים ?...

או מה?

אם מה שכתבתי מתאר נכון את הבעיה אז

זו יכולה להיות סתם בעיית ניטור בגרסה הישנה או לחלופין בחדשה...בדר"כ חיווי של תוכנות כאלה הוא לא הכי מדוייק על ה"מילימטר"

,מה גם שהוא תלוי שימוש בעוד שחיווי של נורות ע"ג המכשיר נותן מושג טוב יותר כמה זמן באמת נשאר (כמובן שלאחר שימוש רב שלומדים להכיר כמה כל פס תאורה שווה בשעות/ימים וכו' , בדיוק כמו שברכב נניח רק אחרי שנוסעים בו מרחק שווה ערך למיכל או שניים של דלק רק אז יודעים כמה דלק/ק"מ שווה כל פס במד דלק בפועל)

בכל אופן תסביר את עצמך יותר טוב אם זה לא מה שהתכוונת..

ובכלליות לפי הדף מידע של המוצר אז טעינה של 5 דקות שוות ערך ליממה של שימוש

וטעינה מלאה לכחודשיים בערך ..שוב זה תלוי כמה אתה משתמש בה בפועל .

תנסה לטעון אותה מלא ולראות כמה זה רושם לך שהיא תחזיק במצב שהיא מלאה (תרשום על איזה פתק את הערך והתאריך) ואז תעבוד איתה עד שהיא תהיה כמעט ריקה ותרשום את התאריך ואז תשווה אם זה באמת החזיק כמה שזה רשם שזה יחזיק בהתחלה ...אם זה פער קטן (3-4 ימים זה לא קריטי) אם זה היה קצר משמעותית ממה שזה "חזה" אז כנראה שהסוללה בסוף הקריירה ואם המקלדת עדיין באחריות זה עשוי להיות זמן טוב להחליף אותה ובשביל זה הייתי מציע לך לפנות לתמיכה באתר של לוג'יטק הם ידעו לענות לך הכי טוב...וגם במידה וזו בעיית חומרה הם ינחו אותך כיצד לפעול..

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להסביר את עצמי בצורה הכי מפורטת שאוכל. אז ככה, כמו שכבר רשמתי מקודם בגירסא הישנה הסוללה החזיקה לי כחודש וחצי בממומע של שימוש, אחרי שידרוג הגירסא לחדשה יותר הסוללה פיתאום דורשת טעינה אחרי 10 ימים. כרגע המצב של הסוללה מראה 90% ו10 ימים (?)... אגב המקלדת אחרי טעינה מלאה ושימוש של כמה שעות נטו וכיומיים ברוטו.

פורסם

נשמע מוזר..

אולי זה סתם צירוף מקרים שהחלפת תוכנה וזה מה שקורה

תפנה עם השאלה הזו לתמיכה של LOGITECH ..יש להם פורום תמיכה באתר

או אפילו אתה יכול לפתוח קריאת תמיכה ויענו לך במייל ...

הייתה לי בעיה עם עכבר שלהם (REVOLUTION MX ) שKSP לא רצו לממש לי אחריות והם יצאו גדולים LOGITECH

שלחו לי ערכה חדשה עם עכבר/מטען והכל ...שעלויות השילוח מאירופה על חשבונם...לא שילמתי אגורה.

שווה לך לבדוק מולם מה יכולה להיות הבעיה .

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לפנות אליהם בפורום הרישמי שלהם.. תודה על העצות והעזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים