פורסם 2010 באפריל 1715 שנים שלום יש לי ווינדוס 7 בעברית ומדיה פלייר 11. כל הקבצים בעברית מוצגים בג'יבריש ובדקתי בהגדרות שפה של הווינדוס והכל מוגדר על עברית. בווינדוס הקובץ מוזיקה מוצג בעברית וכל שאר הפרטים גם אבל במדיה פלייר בג'יבריש.יש אפשרות לסדר את זה?
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר מה יש לבדוק שם? לא ראיתי משהו בהגדרות גופן שיכול להשפיע.דרך אגב לא כל הקבצים מוצגים בג'יבריש, הרוב.
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים אני לא יודע ספציפית לגבי המדיה פלייראבל אני מכיר תופעה דומה עם תוכנות אחרותוזה נגזר מזה שחלק מהתוכונות שעורכות תגיות (ID-TAG) של הקובץעם כל פרטי השיר/קובץ אז הן מקודדות את השפה בצורה מסויימת ותוכנות אחרות בצורה אחרתנניח UTF-8 וANSI או UNICODE ואז מה שקורה אם התוכנה לא יודעת לאכול את הקידוד מה שיוצג לך זה ג'יבריש ...זה לא תקף לכל השפות אבל לצערנו עברית בין השפות המושפעות.בגלל זה חלק כן רואים וחלק לא רואים.זו לא בעיה של פונטים בערכת הפעלה.תנסה לשכתב את התגיות בעזרת הWINDOWS עצמו ולראות שברגע שתעשה את זה..העברית תוצג לך כמו שצריך ..אגב,למיטב ידעתי WINDOWS 7 מגיע עם מדיה פלייר 12 ...אתה יכול לנסותTools->Advanced->Restore Media Libraryזה עשוי לסדר לך את הבעיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.