פורסם 2010 באפריל 1715 שנים שלום ברשותי רשת ביתיתראוטר מסוג EDMAXמחשב אחד מחובר עם כבל גולש2 מחשבים מחוברים אלחוטי גולשיםורק מחשב אחד בעייתי הוא מחובר באופן אלחוטי אבל מסרב לגלוש בשום דפדפן ניסתי לשוח PING ב CMD עבד וקיבלתי את השורה שצריך לקבלבדקתי IP והוא כביכול מחובר לרשת האינרטרנט אך מסרב לגלוש למישהו יש הצעות לפיתרון?
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים קבלת הIP היא אוטומטית או ידנית?כשאתה רושם ping hwzone.co.il מה התוצאה על המסך?
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה המהירהזה מה שזה רושם לי Reply from 212.199.164.135: bytes=32 time=20ms TTL=55
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים איך ההגדרות של הכרטיס רשת?לקבל כתובת אוטומטית או ידניתתביא את הפלט של ipconfig /allהבעיה נראית כמו כתובות DNS שגויות
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר אז ככה המחשב לא אצלי בביתאבל ממה שהוא הצליח להקריא לי כתובת ה DNS נראת בסדר ותואמת את הכתובות של 012יש פתרון אחר?אם אפשר לקבל בפרטי דרך ליצירת קשר יותר מהירה איתך כי אני צריך לנסוע לבנאדם הביתה זה יעזור לי מאדמאור!
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים הכתובת DNS צריכה לתאום את הכתובות בשאר המחשבים ברשת הביתית, אלה שכן עובדים.בנוסף תבדוק שלאף מחשב אחר ברשת הביתית אין את אותה כתובת IP כמו למחשב הבעייתי
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים יש לך יותר מהתקן אחד של רשת באותו מחשב? כי לי קרה שהכרטיס אלחוטי והכרטיס רשת קווי מובנה של הלוח אם עבדו ביחד על אותו GATEWAY וזה גרם לי לא לקבל דפי אינטרנט
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר יש לי במחשב שתי כרטיסי רשת אחד חוטי ואחד אלחוטיאבל החוטי לא מחובר לנתב אלא רק האלחוטי
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים נסה לעשות disable לזה שאתה לא מתחבר איתו ושלא מחובר בכלל, ואז תבדוק אם מתחבר לך
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר נסה לעשות disable לזה שאתה לא מתחבר איתו ושלא מחובר בכלל, ואז תבדוק אם מתחבר לךעשיתי DISABLE ועדיין לא עוזר
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים אם יש resolving כמו שראינו ויש תקשורת לאינטרנט הבעיה היא ככל הנראה אפליקטיביתכלומר או בעיה בדפדפן עצמו (שנובעת מרוגולות, וירוסים וכיוצא בזה)או מפירוול או אנטי וירוס תוכנתיים שיש בהם תקלה וחוסמים תקשורת יוצאת לעולם בפורט 80נסה לנטרל \ או אפילו להסיר פירוולים או אנטי וירוסים שמותקנים במחשב הבעייתיאבל לפני זה נסה דפדפן אחר (תביא התקנה של FF למשל על דיסק און קי , תתקין ונסה לגלוש באמצעותו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.