עבור לתוכן

איך יודעים לכמה HERZ כ.מ יכול להגיעה??

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים הרי יש היום LCD עם 240 הרץ אבל זה תלוי כמה הכרטיס יכול לשדר לא???

LG בקרוב משיקים מסכים עם 480 הרץ (3d redy) ונראה לי צריך יותר מכרטיס אחד כדי שיתמוך בזה ב-1080P .....

אז איך יודעים ??

פורסם

אתה לא צריך לשאול לכמה Hz מגיע כרטיס מסך אלא פשוט כמה פריימים לשניה (FPS) הוא יביא לך,

200 HZ שווים ל200 פריימים לשניה (אם אני לא טועה לייתר דיוק 208 אבל זה באמת לא משנה).

קצב רענון גבוה ו3D ביחד? בשביל זה צריך חתיכת מערכת.

פורסם

פעם הייתה הגבלה של ה-DAC. אני לא יודע אם קיימת כזו הגבלה עכשיו בחיבורים דיגיטלים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לראות סרט 3D על מסך עם 480HZ ו-1080P ואני רוצה לדעת אם הכרטיס שלי יכול להגיע ל-480HZ ... בגלל זה אני שואל..

כי יכול להיות שהוא מוגבל... יכול להיות שהוא חלש מידי... יכול להיות הרבה דברים.....

אפשר תשובה??

200 HZ שווים ל200 פריימים לשניה (אם אני לא טועה לייתר דיוק 208 אבל זה באמת לא משנה).

קצב רענון גבוה ו3D ביחד? בשביל זה צריך חתיכת מערכת.

דרך אגב: קצב רענון גבוה זה מה שיוצר את התלת מימד.......

פורסם

אני לא מדבר רק על תלת המימד, אלא גם על השילוב הזה של הרזולוציה הגבוהה.

בכל אופן - אם אתה רואה סרט אתה רואה אותו בקצה הפריימים שלו (הנפוצים ביותר הם 24, 29.9) לא משנה אזה קצה שידור למסך.

נכון להיום יש בפיתוח כמה דרכים בעצם "להכניס" פריימים לסרטים האלו וליצור את האפקט שמקבלים בסרטי ה1080P60 ו1080P50 (סרטים ב50 ו60 פריימים לשניה, עדיין יחסית נדיר).

בכל אופן בוא נתמקד בנושא שלנו, אם מדובר גיימינג למשל על 1920X1200, מה שקורה זה שכרטיס המסך שלך יצטרך לרנדר פעמיים שלמות את הסצנה, בנוסף לעצם היותה מרונדרת ברזולוציה כה גבוהה, מה שדורש כמות נכבדת של משאבים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר רק על תלת המימד, אלא גם על השילוב הזה של הרזולוציה הגבוהה.

בכל אופן - אם אתה רואה סרט אתה רואה אותו בקצה הפריימים שלו (הנפוצים ביותר הם 24, 29.9) לא משנה אזה קצה שידור למסך.

נכון להיום יש בפיתוח כמה דרכים בעצם "להכניס" פריימים לסרטים האלו וליצור את האפקט שמקבלים בסרטי ה1080P60 ו1080P50 (סרטים ב50 ו60 פריימים לשניה, עדיין יחסית נדיר).

בכל אופן בוא נתמקד בנושא שלנו, אם מדובר גיימינג למשל על 1920X1200, מה שקורה זה שכרטיס המסך שלך יצטרך לרנדר פעמיים שלמות את הסצנה, בנוסף לעצם היותה מרונדרת ברזולוציה כה גבוהה, מה שדורש כמות נכבדת של משאבים.

קיצר GTX480 3WAY-SLI??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים