עבור לתוכן

קניית אוזניות מ-KSP. (ועזרה בבחירה - CX400 VS CX300)

Featured Replies

פורסם

היי,

נתקלתי באוזניות במחיר מעולה יחסית לחנויות האחרות, הייתי רוצה לדעת מניסיונכם האם אתם חושבים שהן מקוריות.

האוזניות הן Sennheiser CX 300 II במחיר 115 ש"ח, ו-Sennheiser CX 400 II במחיר 165 ש"ח.

האם ה-400 שוות את ההפרש במחיר?

תודה רבה מראש.

פורסם

האוזניות מקוריות בהחלט.

ההבדל בין CX300 II לCX400 הוא זניח עד אפסי, אין שום סיבה שלא ללכת על הCX300 II, שיש להן גם פיצ'רים של עמידות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. :xyxthumbs:

פורסם

איזה פיצ'רים של עמידות ? יש לי פה cx300ii והדבר היחידי שהם לא מצטיינות בו זה עמידות .

(אם כי הן באות עם פאוצ' חמוד כזה שעוזר לשמור עליהן ).

פורסם

נעשו כמה שו''שים מהגרסא הראשונה, העיקריים הם החיבור המוזהב (בלי קשר לעמידות), החיבורים היותר עמידים של הJACK 3.5MM ושל הפיצול.

לגביי עמידות, היו לי CX300 שלוש שנים (כן, אז הן עלו יותר מ430 שקלים) שעברו אינספור כביסות, דריכות ומה לא (גם בצבא). הדבר היחיד שעצר את האוזניות האלה הן השיניים של הכלב שלי. (זה למה קניתי את הCX300 II)

פורסם

כן אבל הכבל שלהן נראה כל כך דק ועדין ,אני ממש מפחד עליהן ,הן כל הזמן בנרתיק הקטן הזה .

פורסם

נו אז כל הכבוד, יהיו להן חיים ארוכים, אבל תאמין לי שזה עמיד לשימוש רגיל.

פורסם

תודה ,בכל מקרה ,לפותח התרד ,אין שום דבר שעולה פחות מ200 שקל שמשתלם כמו האוזניות האלו .

פורסם

תודה ,בכל מקרה ,לפותח התרד לדעתי, ,אין שום דבר שעולה פחות מ200 שקל, ושאני מכיר, שמשתלם כמו האוזניות האלו .

הנה תיקנתי לך את הסטייטמנט.

פורסם

כמובן

עכשיו שתף אותנו במידע הסודי שלך

פורסם

לי היו CX300 II שקניתי מקילומבו ומתו לי אחרי חצי שנה.

פורסם

מתו בשימוש רגיל. הפיצול Y והפלאג הלכו ונפרמו.

מימשתי אחריות בקילומבו והשאירו לי הודעה שאני יכול לבוא לקחת ואז אמרו: "חייבו אותך ב 45 שח", או "חייבו אותנו ב 45 שח", זה לא היה כ"כ ברור.

בכל מקרה אם אני מגיע לשמה ואני צריך לשלם 45 שקל על תיקון אוזניות עלובות שהלכו לי אחרי חצי שנה, אני לא קונה שמה יותר.

פורסם

יש לי CX300-II שקניתי בקילומבו לפני שנה בערך, עדיין עובדות מצויין אחרי כביסה אחת + המכות שהם חוטפות בצבא...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם. :yelclap:

במחיר של כ-115 ש"ח אסתפק גם בשנה או מעט יותר של שימוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים