עבור לתוכן

חלונות לא עולה - אודה לתשובה בהקדם

Featured Replies

פורסם

סיפור קצת ארוך- אך אודה לעזרה, לפני שאפרמט את המחשב ואאבד מידע חשוב.

לעתים הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא היה מתכבה. ואז לאחר שלחצתי על turn off, הייתי מכבה ''בכוח'' ע''י לחיצה למשך כשלוש שניות על כפתור ה- power.

אתמול בערב, לאחר שלחצתי על turn off, המחשב התחיל להתקין עידכונים. לאחר כ- 20 דקות כאשר העדכון לא הסתיים (עדיין היה כתוב מתקין עדכון 1 מתוך 10). כבר חשבתי שהמחשב נתקע- ולכן שוב כיביתי ''בכוח'' את המחשב.

מאז, כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש את הסימן ש- windows XP עולה אך לאחר מכן (כשאמור להופיע המסך עם שמות המשתמשים) יש מסך שחור.

ניסיתי ללחוץ על F8 ולבחור את הגירסה האחרונה שבה המחשב עבר- וזה לא עזר.

ניסיתי להפעיל ב- SAFE MODE אך זה בכלל לא עולה, יש שורה שהמחשב נתקע עליה.

ניסיתי לעשות REPAIR באמצעות דיסק התקנה של WIN, אך גם זה לא עזר. המחשב מנסה לעשות איזו בדיקה של ההארד דיסק ולא מתקדם מהנקודה הזאת.

ניסיתי להתקין את WIN מחדש, וגם זה לא עוזר- אותה בדיקה ארורה של הארד דיסק תוקעת את התהליך.

בדיוק לפני יומיים גיביתי את החומר של הלימודים. אך לצערי מסמכים, אישיים וחשובים, אחרים פשוט השארתי ולא גיביתי. יש לכם להציע משהו?

חבר הסביר לי שייתכן כי במהלך העדכון היה עידכון של איזה קובץ מערכת חשוב, וכיוון שכיביתי באמצע העידכון- הקובץ ההכרחי לפעילות מע' ההפעלה לא עובד ומכאן המסך השחור. אבל הוא אומר שהתיקון של WIN REPAIR היה אמור לסדר את זה. ואז הוא אמר שתיתכנה אחת משתי הבעיות: או שדיסק ההתקנה של WIN לא תקין, או שההארד דיסק לא תקין. אני לא מבין למה שההארד דיסק פתאום יתקלקל. והדיסק דווקא נראה עובד לא רע. בקיצור הוא אמר לי לנסות למצוא תוכנה שמאפשרת להתקין מהארד דיסק חיצוני כדי לשלול את הבעיה בדיסק.

אז, לאחר התייעצות עם התמיכה של המחשב (עדיין יש אחרות)- נאמר לי להוריד Hiren boot CD, ולנסות לגבות מסמכים משם- ואח''כ לשחזר ''הגדרות יצרן'', שזה אומר שהמחשב יחזור למצב ההתחלתי- עם חלונות והדייברים, ותו לא!

העניין הוא שאני לא מצליח להסתדר עם ה- BOOT CD. כבר צרבתי אותו, והפעלתי אותו. אבל משום מה ההארד-דיסק שלי לא מזוהה בכלל, כאילו שהוא לא קיים. ובכונן C מופיעים רק הקבצים של ה- BOOT CD.

מישהו יודע איך אפשר לגשת לקבצים ולגבות אותם?

אם אני בפורום הלא מתאים, נא הפנו אותי לפורום המתאים. תודה.

פורסם

לדעתי זה הרדיסק תקול או קבצים פגומים

על מנת לשלול את את האם ההרדיסק פגום פשוט עשה פורמט ונסה להתקין מחדש

פורסם

אני הייתי מנסה להוריד גם סוג של לינוקס לייב ומפעיל דרכו לפני שאני מפרמט את ההארדיסק כי חבל.

פורסם

באמת חבל על המידע תוריד את אובונטו http://www.ubuntu-il.com/site/download

תעשה ממנו BOOT

תפעל את try ubuntu without installing / Try Ubuntu without any change to your computer

תחבר איזה התקן אחסון חיצוני DOK או הארדיסק חיצוני ותגבה עלו את כל המידע שחשוב לך

בהצלחה

פורסם

אני הייתי נסה קודם 2 דברים.

1. עולה עם דיסק של XP ניכנס ל- recovery console ע"י לחיצה של מקש r בהתחלת עליית הדיסק ומנסה את הפקודה chkdsk /r

2. אם זה לא היה עוזר הייתי מוריד כלי דיאגנוסטיקה שתואם את יצרן הדיסק הקשיח ומבצע את הבדיקה.

3. יש עוד כמה כלים שאולי יכולים לעזור כגון norton disk doctor שווה ניסיון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות- להלן ההתייחסויות לכל תגובה! מאוד מקווה לפתור את הבעיה עוד היום.. (כן.. אני אופטימי..)

לדעתי זה הרדיסק תקול או קבצים פגומים

על מנת לשלול את את האם ההרדיסק פגום פשוט עשה פורמט ונסה להתקין מחדש

אבל זה העניין- אני לא רוצה לעבד מידע חשוב. בסה''כ רוצה קודם לשלוף כמה MB של קבצים, ואז לפרמט.

אני הייתי מנסה להוריד גם סוג של לינוקס לייב ומפעיל דרכו לפני שאני מפרמט את ההארדיסק כי חבל.

העניין הוא שהבנתי שלינוקס לא מאפשר גישה לקבצים של חלונות. נכון? אם אכן יש גירסה שמאפשרת גישה לקבצים של חלונות, אודה להכוונה לגירסה זו (והכי טוב, אם תוכלו להוסיף לינק להורדה- כי אני לא מבין גדול במחשבים).

באמת חבל על המידע תוריד את אובונטו http://www.ubuntu-il.com/site/download

תעשה ממנו BOOT

תפעל את try ubuntu without installing / Try Ubuntu without any change to your computer

תחבר איזה התקן אחסון חיצוני DOK או הארדיסק חיצוני ותגבה עלו את כל המידע שחשוב לך

בהצלחה

תודה על הלינק. אובונטו- מאפשר גישה לקבצים של חלונות?? אם כן, אעשה את זה מיד בקבלת התשובה!

אני הייתי נסה קודם 2 דברים.

1. עולה עם דיסק של XP ניכנס ל- recovery console ע"י לחיצה של מקש r בהתחלת עליית הדיסק ומנסה את הפקודה chkdsk /r

2. אם זה לא היה עוזר הייתי מוריד כלי דיאגנוסטיקה שתואם את יצרן הדיסק הקשיח ומבצע את הבדיקה.

3. יש עוד כמה כלים שאולי יכולים לעזור כגון norton disk doctor שווה ניסיון.

ניסיתי להשתמש בדיסק התקנה של XP, אולם יש בעיה גם לעשות repair וגם להתקין את חלונות מחדש. סיבות אפשריות: (א) תקלה בדיסק ההתקנה, (ב) בעיה בהארד-דיסק, (ג) בגלל שיש קובץ שמאפשר שיחזור הגדרות יצרון- יש חסימה ב- bios להתקנה של חלונות מדיסק חיצוני (דבר שניתן לפתיחה, אולם אני בינתיים מעדיף לנסות ולדלות את הקבציםלהארד דיסק חיצוני.

כעת הורדתי וצרבתי את Hiren Boot CD, רק שאני לא יודע איך להשתמש בתוכנות שעליו כדי להגיע לקבצים שלי. או איך לבדוק שהדיסק הקשיח תקין?

פורסם

אובונטו מערכת מבוססת לינוקס, ולא אין בעיה לגשת לקבצים של חלונות, הלה להריץ קבצי EXE מכוון שזאת מערכת הפעלה אחרת

פורסם
  • מחבר

אובונטו מערכת מבוססת לינוקס' date=' ולא אין בעיה לגשת לקבצים של חלונות, הלה להריץ קבצי EXE מכוון שזאת מערכת הפעלה אחרת

[/quote']

אני בשלבי הורדה של kazit2.1-knx3.6.iso. זה גם מאפשר גישה לקבצים של חלונות?

בינתיים אני גם מוריד את גירסת הרמיקס לנטבוק- זה מה שמתאים (יש לי laptop של MSI)??

פורסם

kazit זה גירסה ישנה ולא מעודכנת

תוריד אובונטו זה סך הכל 700 MB ואמור לרדת לך בערך תוך 45 דקות תלוי במהירות אינטרנט שלך, ובשרתים של אובונט

פורסם

לי גם הייתה בעייה דומה (לא היה גישה לכונן C משום דבר) והיו לי מלא תמונות חשובות. הורדתי ubcd והפעלתי כל מיני כלים לתיקון הדיסק

בסוף הצלחתי (רוב בסקטורים היו פגומים, לקח לי 4 ימים לתקן)

פורסם
  • מחבר

kazit זה גירסה ישנה ולא מעודכנת

תוריד אובונטו זה סך הכל 700 MB ואמור לרדת לך בערך תוך 45 דקות תלוי במהירות אינטרנט שלך, ובשרתים של אובונט

OK, זה מה שאעשה.

לי גם הייתה בעייה דומה (לא היה גישה לכונן C משום דבר) והיו לי מלא תמונות חשובות. הורדתי ubcd והפעלתי כל מיני כלים לתיקון הדיסק

בסוף הצלחתי (רוב בסקטורים היו פגומים, לקח לי 4 ימים לתקן)

במידה ולא יסתדר לי עם האובונטו, אנסה את ה- UBCD. זה משהו חינמי? תוכל לשים לינק? יש מצב שזה HDD Regenerator? כי ניסתי להפעיל את זה מה- Hiren boot CD, וזה היה מאוד מאוד מאוד לאט. לאחר כשעה נסרקו בסה''כ 0.07%. הפסקתי את זה כי הבנתי שבטח עשיתי משהו לא נכון בהגדרות.

תוכל לפרט קצת יותר כיצד גיבית את המידע?

פורסם

כן, זה חינם. מורידים קובץ ISO (חיפוש קצר בגוגל) צורבים, ומעלים בבוט. יש שם המון כלים לטכנאי לאבחון, ניטור ותיקון של הרד דיסק, זיכרון וכו.

יש שם כלים ייעודיים לכל חברה של הרדיסקים וגם כלים כלליים.

בנוגע לכך שהדיסק שלך לא מזוהה, תנסה לשחק עם המצב של הדיסק בביוס - ahci תבטל\תפעיל

פורסם

בנוגע להיירנס בוט סידי שאתה לא יודע איך להגיע לקבצים והתיקיות - יש שם מיני ווינדוס אקספי תלוי באיזו גרסא אתה משתמש

יש גרסאות שזה במסך הראשון ויש גרסאות שזה בניהול קבצים אם אני לא טועה. תוריד את הגרסאות האחרונות [10.4] שם זה בתפריט הראשון.

בנוגע ללינוקס כל לינוקס יודע להגיע לקבצים של ווינדוס אבל לא לפתוח תוכנות שמותאמות לווינדוס.

פשוט צריך למצוא את התיקיה של הכונן [אני לא הכי מבין בלינוקסים אבל זה לרוב במנהל קבצים - mnt\sdc אולי עם מספר בסוף]

פורסם
  • מחבר

בנוגע להיירנס בוט סידי שאתה לא יודע איך להגיע לקבצים והתיקיות - יש שם מיני ווינדוס אקספי תלוי באיזו גרסא אתה משתמש

יש גרסאות שזה במסך הראשון ויש גרסאות שזה בניהול קבצים אם אני לא טועה. תוריד את הגרסאות האחרונות [10.4] שם זה בתפריט הראשון.

בנוגע ללינוקס כל לינוקס יודע להגיע לקבצים של ווינדוס אבל לא לפתוח תוכנות שמותאמות לווינדוס.

פשוט צריך למצוא את התיקיה של הכונן [אני לא הכי מבין בלינוקסים אבל זה לרוב במנהל קבצים - mnt\sdc אולי עם מספר בסוף]

ניסיתי את mini windows XP, אבל זה לא עבד לי.

אני חושש שההארד-דיסק שלי תקול. אולי גם בגלל זה לא הצלחתי להעלות את לינוקס. הורדתי וצרבתי- אבל לא הצלחתי להעלותו בגלל איזשהי בעיה ב- server X או משהו כזה..

אצלם את המסך ואעלה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים