עבור לתוכן

יש למישהו נסיון עם כרטיסי זיכרון לא אורינליים של PS2?

Featured Replies

פורסם

האם הם באמת נוטים להידפק בסבירות גבוהה?

קניתי כרטיס בנפח 64MB, אחרי כתיבה אחת הוא כבר נדפק.

למישהו פה יש ניסיון דומה עם כרטיסים שהם לא מיוצרים ע"י סוני?

פורסם

כן.

לפני שנים - אחרי כחודשיים שימוש - כרטיס 16 גיגה "נמחק" בעצמו.

נזרק לפח וקניתי עוד כרטיס מקורי.

פורסם

נדפק לי פעם כרטיס לא מקורי אחרי 100 שעות בפיינל פנטסי 12 :pissed:

פורסם

באופן כללי ולא רק בקונסולות של סוני אלה בכלל בדרך כלל הכי בטוח לקנות אביזרים צד ראשון

הבעיה בשוק זה לא שאין צד שלישי איכותי כי יש גם איכותים

הבעיה שהשוק לפעמים מוצף בצד שלישי סוג ז ולא תמיד אפשר לדעת מה זבל ומה לא

פורסם

כבר המון זמן שיש לי כרטיס זיכרון לא מקורי ובוא רק נגיד שאני לא רוצה לפתוח פה לשטן...

בכל מקרה, אני גם דואג לגבות מידי פעם את השמירות שבו למחשב בעזרת כבל מסויים שיש לי

כדי שאני יוכל לישון טוב בלילה אם יקרה לו משהו

פורסם
  • מחבר

העין של המכשיר שלי בסוף ימי חייה, אני רוצה להתקין את קובצי האתחול על כרטיס זיכרון כדי שאול להפעיל את מעט המשחקים שיש לי ישרות מהדיסק קשיח ללא שימוש בדיסק כלל. אלא שמיד לאחר נסיון ההתקנה של התוכנות הכרטיס שבק, אמנם בנסיונות התקנה חוזרים יש אליו כתיבה כלשהי, אך זה נכשל באמצע, כמו כן לא ניתן לשמור משחקים.

ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. ייתכן והוא באמת תקול.

פורסם

קודם כל כרטיסי PS2 מכילים נפח מאוד קטן יחסית להיום אם אני לא טועה 8 מגה לכרטיס זיכרון הרגיל

אני לא יודע מה ניסיתה לעשות ואני לא מבין מה הקשר של הארד דיסק לכרטיס זיכרון

בכל מקרה רק הדגם השמן תומך רישמית בארד דיסק הדגמים הרזים לא

אבל זה בעיתי גם ככה נכון שזה אפשרי וחלק עשו את זה אבל החלפת עינית עולה הרבה יותר זול מלהתחיל להתעסק אם זה

וחוץ מזה אתה יכול לקנות כבר מכשיר משומש במצב טוב מאוד בזול

פורסם

לעשות מה? איך?

איך המכשיר אמור להפעיל משחק של 3GB מכרטיס זיכרון של 64MB?

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך מסובך חבר'ה. ברור שאי אפשר להפעיל את המשחקים מתוך כרטיס הזיכרון את HDLOADER אפשר.

המכשיר שברשותי הוא אכן מהדגמים הישנים יותר, מכשיר גדול, אמריקאי אפילו. אלא שמריחים כבר זמן מה שהעין שלו היא הרבה אחרי השיא שלה. יש צורך להשתמש הרבה פעמים בתקליטור ניקוי ולא את כל המשחקים (כאמור אמריקאים) הוא בכלל מוכן לקרוא יותר.

מאחר וקיבלתי אותו עם מתאם רשת והיה לי קשיח בגודל סביר בבית סתם יושב לו ובחיבור IDE, חבר קנה לי בארה"ב את תוכנת HDLOADER והתקנתי את המשחקים על הקשיח. כך, ע"י שימוש בדיסק של HDLOADR כקבוע במכשיר יכלתי להפעיל את המשחקים. הדיסק הוא חדש ותקופת מה זה עבד יופי. אלא שהעין הבוגדנית הולכת ותדרדרת במצבה, ואפילו את הדיסק של הHDLOADER היא כבר קוראת מתי שבא לה.

מאחר והמכשיר יכול לבצע BOOT מתוך כרטיס זיכרון (כן, גם במכשיר שלא עבר התקנת צ'יפ) ניסיתי להתקין על הכרטיס את הקבצים הדרושים לאתחול ולהפעלת תוכנת HDLOADER ישירות מכרטיס הזיכרון. הנסיון נעשה באמצעות קונסולה שעברה התקנה של צ'יפ שכן את התוכנות יש להוריד מהאינטרנט ולהתקין בעזרת ULAUNCH ELF (שמן הסתם לא ירוץ על קונסולה ללא צ'יפ) ומתוך דיסק און קי.

אני לא רוצה להחליף עין למכשיר, כי זה יקר למדי, כמו כן המשחקים כבר מותקנים על הקשיח שבמכשיר וזה הרבה יותר נוח.

פורסם

אתה יכול היום לקנות כרטיסי זיכרון מוכנים כאלו מהרשת

בטח תוכל למצוא היום בזול כי הPS2 מת מזמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים