פורסם 2010 באפריל 1515 שנים שלום אז ככה יש לי אוט וספק של 012ללא חייגן !! אני לא עובד לי האינטרנט בבוקס אני לא מבין מה אני צריך לעשות ...יש לי 2 כבלים של רשת 2 כרטיסי רשתXP SP2בוקס שחוראז מה אני עושה עכשיו?
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים טוב בלי חיגן זה צריך להיות יחסית פשוט תנסה לחבר את המודם לקונסולה (תנתק אותו מהמחשב ) ותראה אם אתה מצליח להגדיר חיבור לרשת ? בעיקרון יותר מאוחר אתה יכול לנסות לקמבן לחבר דרך המחשב כי יש לך 2 כרטיסי רשת אבל זה יותר מסובך
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים מחבר זה עובד דרך מודם. אני רוצה לסנכרן עם המחשב. ז"א שיהיה ניתן לגלוש באינטרנט דרך המחשב ולהיות בלייב בו זמנית. (למה חברה שלי מכורה לאינטרנט..)
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים תראה הכי פשוט זה לקנות ראוטר ואז אין בעיה לחבר גם את המחשב וגם את הקונסולה לחבר דרך הכרטיס רשת הנוסף תשאל בפורום רשתות ואינטרנט כי כבר שנים לא חיברתי ככה דברים
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים תתקין עוד כרטיס רשת, חבר את האקס בוקס לכרטיס הזה, בהגדרות של הוינדוס לחיבורי הרשת, כנס להגדרות של החיבור של הכבלים ותאשר שם שיתוף אינטרנט. מפה הכול צריך להיות אוטומטי.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים ^ אם אני לא טועה צריך לעשות Bridged Connections ולא שיתוף (כי אין לו חייגן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.