עבור לתוכן

מבקש המלצה לתוכניות על טיולים והרפתקאות

Featured Replies

פורסם

באה לי לראות איזו תוכנית טובה על הרפתקאות וכאלו ,תוכנית שמראים בה נופים מדהימים וכל זה ,משהו בסיגנון "Lost in China with the Hutchins Brothers" .

יש למשהו המלצות ?

תודה .

פורסם

יש סידרה של הbbc עם מייקל פאלין בשם

Michael Palin: Around the World in 80 Days (Travel 1988; Programme release 1989): travelling as closely as possible the path described in the famous Jules Verne story without using aircraft.

Pole to Pole (Travel 1991; Programme release 1992): travelling from the North Pole to the South Pole, following as closely as possible the 30 degree line of longitude, over as much land as possible, i.e., through Europe and Africa.

Full Circle with Michael Palin (Travel 1996/97; Programme release 1997): in which he circumnavigated the lands around the Pacific Ocean counter-clockwise; a journey of 80,000 kilometres starting on Little Diomede Island in the Bering Strait and taking him through Asia, Oceania and the Americas.

Michael Palin's Hemingway Adventure (1999): retracing the footsteps of Ernest Hemingway through the United States, Europe, Africa, and the Caribbean.

Sahara with Michael Palin (Travel 2001/02; Programme release 2002): in which he trekked around and through the world's largest desert.

Himalaya with Michael Palin (Travel 2003/04; Programme release 2004): in which he travels through the Himalaya region.

Michael Palin's New Europe (Travel 2006/07; Programme release 2007): in which he travels through Central and Eastern Europe.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ,אני אבדוק .

יש עוד תוכניות ?

פורסם

אני לא זוכר בדיוק איך קוראים לתוכנית (משהו עם survivor אני חושב) זה על בחור שמראה איך לשרוד בכל מיני תנאי שטח ומזג אוויר (רובם קיצונים) הנופים מדהימים - תוכנית חובקת העולם - הידע שאתה מקבל ממנו גם מעניין, רוב הסיכויים שלא תצטרך אבל טוב לדעת.

וההממלצה הכי טובה - טוס בעצמך ליעד מועדף ותטייל שם (במידה ואתה יכול להרשות זאת) - סין מומלצת - יש שם את רוב סוגי הנוף שתוכל לעלות על הדעת.

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר בדיוק איך קוראים לתוכנית (משהו עם survivor אני חושב) זה על בחור שמראה איך לשרוד בכל מיני תנאי שטח ומזג אוויר (רובם קיצונים) הנופים מדהימים - תוכנית חובקת העולם - הידע שאתה מקבל ממנו גם מעניין, רוב הסיכויים שלא תצטרך אבל טוב לדעת.

וההממלצה הכי טובה - טוס בעצמך ליעד מועדף ותטייל שם (במידה ואתה יכול להרשות זאת) - סין מומלצת - יש שם את רוב סוגי הנוף שתוכל לעלות על הדעת.

אתה מדבר על התוכנית שיש בדיסקברי ?

בקשר ללטוס ,כן זה החלום ,וסין זה כנראה היעד (בגלל זה נתתי את התוכנית הראשונה כדוגמא ) ,אבל כרגע ,אין לי כל כך זמן לזה ,ואני חושב שגם לא כסף (אני לא יודע כמה העסק הזה יכול לעלות אבל אני משער שאפשר בכיף להגיע לכמה עשרות אלפים לטיול של משהו כמו חודש חודשיים ).

פורסם

דיסקברי עשו ססדרה של 10 מקמות שצריך לראות בחיים. אחלה סידרה בטוח שתסתדר למצוא אותה. :)

פורסם

אתה מדבר על התוכנית שיש בדיסקברי ?

בקשר ללטוס ,כן זה החלום ,וסין זה כנראה היעד (בגלל זה נתתי את התוכנית הראשונה כדוגמא ) ,אבל כרגע ,אין לי כל כך זמן לזה ,ואני חושב שגם לא כסף (אני לא יודע כמה העסק הזה יכול לעלות אבל אני משער שאפשר בכיף להגיע לכמה עשרות אלפים לטיול של משהו כמו חודש חודשיים ).

אני חושב שכן,

בכל מקרה הנה כמה קישורים

http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_Grylls

http://www.yourdiscovery.com/web/born-survivor/

משום מה אני זוכר שבארץ קראו לזה ה ultimate survivor לפי התיאור של הסדרה זאת אותה סדרה.

לגבי סין, הטיסה יקרה קצת, אך זה כמו לטוס לכל מקום רחוק אחר (דרום אמריקה, תאילנד וכו') מבחינת המחיר.

המחיה שם זולה מאד, במיוחד האוכל והלינה, הדבר שאתה תוציא עליו שם הכי הרבה כסף זה נסיעות(רכבות אוטובוסים ועוד חלטורות שיש להם ,אבל בעיקר על רכבות), עוד הוצאות הן על כניסה לאתרים שאתה יכול לצמצם בחצי ע"י הנפקת כרטיס סטודנט (חוסך המון המון כסף במיוחד בסין). אם באמת אתה מתכוון לטוס ולטייל שם דבר איתי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים .

galos ,תשמע ,אני מתכנן לעשות טיול אבל כרגע זה בטווח הרחוק ,בכל מקרה ,ברגע שיהיה התפתחות כל שהיא בנושא ,אני יתן לך הודעה פרטית .

פורסם

אין בעיה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים