עבור לתוכן

הפרסום החדש של hwzone במערכת הפורומים

כל הודעה שניה בעמוד תהיה פרסומת 834 הצבעות

1. 1. כל הודעה שניה בעמוד תהיה פרסומת

• בעד - זה האתר שלהם שיעשו מה שהם רוצים איתן
      0
    • נגד - זה הורס את האופי של המקום
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום

קצת איחרתי את המועד- אני רואה שזה כבר התחיל - הפרסום האוטומטי בפורומים כבר פועל. לי זה דיי מציק- זה מזכיר לי אתרי פורנו סוג ז' ופורומים שאני כבר לא מבקר בהם. שימוש בכל פיקסל לפירסום לדעתי מכער את האתר, לא יעיל פירסומית, לא מזין כסף לבעלי האתר - ובכלליות - מיותר. מה אתם חושבים? זה הבית (homepage) שלכם!

• תגובות 30
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתי התשובות נכונות

פורסם

אני חושב שזה הורס. אבל אני מבין מאוד את הצורך של האתר להתקיים בכבוד ולתת לי להנות מהגלישה בו.

אז, כמו כל דבר חדש, גם לזה אתרגל. בסך הכל זה לא כל כך נורא.

פורסם

אז בוא אתה ותחזיק לאתר את השרת מהכיס האישי שלך

חבל סתם לדבר ולהתלונן במיוחד שהפרסומות האלה לא פותחות לך חלנות POPUP וכו'

בסך הכל מנהלי האתר מנסים לכסות את ההוצאות ואולי גם להרוויח משהו

פורסם

זה ממש מעצבן, והכי מצחיק שזה לא יעיל בכלל...

בדקות הראשונות זה משך לי את העין, ועכשיו אני בכלל לא רואה את זה! ממש שטח מת מבחינתי... אז סתם התעצבנתי ולא קראתי את הפרסומות... לא עזר להם בכלום.

האמת פרסומת הפלאש שמלווה את העמוד בצד הרבה יותר מציקה. וגם ממנה אני מתעלם לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אז בוא אתה ותחזיק לאתר את השרת מהכיס האישי שלך

חבל סתם לדבר ולהתלונן במיוחד שהפרסומות האלה לא פותחות לך חלנות POPUP וכו'

בסך הכל מנהלי האתר מנסים לכסות את ההוצאות ואולי גם להרוויח משהו

בוא ותחסוך לנו- מה התוכנית הכלכלית של hwzone? כמה כסף הם מרויחים מהפרסום הזה? לכמה רווח הם מצפים מהאתר?

פורסם

תגיד לי אדון פותח הדיון.

יש לך כסף לשלם להם אחזקה על האתר?

פורסם

זה ממש מעצבן, והכי מצחיק שזה לא יעיל בכלל...

בדקות הראשונות זה משך לי את העין, ועכשיו אני בכלל לא רואה את זה! ממש שטח מת מבחינתי... אז סתם התעצבנתי ולא קראתי את הפרסומות... לא עזר להם בכלום.

האמת פרסומת הפלאש שמלווה את העמוד בצד הרבה יותר מציקה. וגם ממנה אני מתעלם לחלוטין.

אתה מודע לכך שגם אם אתה לא קורא את הפרסומות הן משפיעות עלייך, נכון?

כך שזה לא באמת משנה אם זה מעצבן אותך או שאתה מתעלם זה משפיע עלייך.

ערן.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אדון פותח הדיון.

יש לך כסף לשלם להם אחזקה על האתר?

השאלה שלך מחוץ לנושא - אבל אני אענה עליה: כן! כשויקיפדיה נקלעו לקשיים נתתי סכום יפה מאוד, אני גם עזרתי לברכה הגולשת, ואין לי בעיה לשלם את הסכום הזעום של 70$ לדומיין ואחסון. מעבר לכך האנשים במערכת hwzone עושים עבודה ששווה הרבה יותר מעלות אחזקת האתר. העיניין פה הוא שלא מתדיינים איתך - אלא קובעים לך עובדה בשטח. העובדות בשטח הן חרב פיפיות : אתה מרויח את הגרוש שלך, אבל הרבה אנשים לא רוצים לגלוש אצלך באתר בגלל שהוא נראה כמו חבורת הזבל. אני לא רוצה להשוות - אבל העיצוב בFXP נראה יותר טוב, עם פחות פרסומות!

פורסם

טוב אדון שמל.

תודיע למנהלי האתר שאתה מוכן לשלם להם הוצאות במקום תוכן הפרסומות שיש כאן.

:facepalm:

פורסם
  • מחבר

טוב אדון שמל.

תודיע למנהלי האתר שאתה מוכן לשלם להם הוצאות במקום תוכן הפרסומות שיש כאן.

:facepalm:

למה שאני יודיע להם? הם ביקשו עזרה? יש להם בעיה? אתה לא יודע את זה - ומעבא לכך - זה לא הדיון.

פורסם

אולי אם אנשים יפסיקו להפעיל ABP באתר הם יוכלו להרשות לעצמם לבטל את זה

פורסם

לא שאני מביע עמדה לגבי הפרסומות, אבל למה שיודיעולך? או יתייעצו איתך? זה לא דמוקרטיה פה שצריך הצבעה.

זה האתר שלהם והם יכולים לעשות מה שבא להם.

פורסם

לפני שהדיון הזה ננעל ע"י אחד המנעלים,

רק רציתי להגיד שאני חושב שיש פה מספיק חבר'ה שהיו מוכנים לתרום כמה דולרים בחודש מהפאיפאל שלהם לטובת האתר.

פורסם

אחלה פשרה...תעשו אפשרות לקנות תפרסומת ולא להציג אותה, ככה שאם ישלמו לא יהיה ואם לא אז יהיה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים