עבור לתוכן

דירוג של 250 כרטיסי מסך - מ-HD5970 ועד Voodoo1

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם העלו את זה כאן קודם, אבל הדף הזה יכול להיות מאוד שימושי, בעיקר למי שחושב לקנות כרטיס יד שניה ומתלבט בין כרטיסים מדורות שונים.

פורסם

תתקן את הקישור נראה על מה מדובר

פורסם

אני לא מסכים עם הדירוג המוזר הזה ולא חושב שזה נותן איזושהי אינדיקציה לכדאיות, סתם להתלהב "אני מקום בלה בלה בלה"

פורסם

אני מקום 199 :-\

פורסם

סידור הגיוני...בלי לרדת לדקויות

פורסם

נו באמת :facepalm:

זו פעם ראשונה שאני רואה תחרות אורך זין של כ. מסך.

היא לא מרשימה. בעיקר כי הסרגל סינטטי, עקום ולא אומר שום דבר על ביצועים בעולם האמיתי...

לפחות לא סידרו אותם לפי גודל גוף הקירור...

פורסם
  • מחבר

תתקן את הקישור נראה על מה מדובר

אני לא רואה שום בעיה עם הקישור. אתה לא רואה רשימה של כרטיסי מסך?

אני לא מסכים עם הדירוג המוזר הזה ולא חושב שזה נותן איזושהי אינדיקציה לכדאיות, סתם להתלהב "אני מקום בלה בלה בלה"

אתה מכיר דרך יותר פשוטה להשוות בין כרטיסי מסך שונים (ומדורות כל כך שונים)? הדבר היפה כאן הוא שהרשימה נקבעה לפי משתמשים שהביאו קישורים לבנצ'מארקים כדי להוכיח את הטענות שלהם. זה חוסך הרבה מאוד עבודה לקוראים שמחפשים מידע על כרטיסים יש שניה. אני למשל שוקל לקנות כרטיס יד שניה בתקציב של 150 ש"ח (כפתרון זמני). עם הרשימה הזו אני יכול לעבור בזריזות על כרטיסים שמופיעים בלוחות ועומדים בתקציב, ואז לבדוק איזה כרטיס יותר חזק מבלי שאצטרך להתחיל לקרוא עשרות ביקורות.

היא לא מרשימה. בעיקר כי הסרגל סינטטי, עקום ולא אומר שום דבר על ביצועים בעולם האמיתי...

לפחות לא סידרו אותם לפי גודל גוף הקירור...

היא לא אמורה לתת לך מידע מדוייק על ביצועים במשחק ספציפי כזה או אחר, רק כיוון כללי איזה כרטיס חזק יותר. למי שלא עוקב בקביעות אחר הנושא הזה יש לרשימה כזו הרבה מאוד ערך.

פורסם

כדאיות של כרטיס מסך לא נמדדת בממוצע FPS.... כי על זה כל הרשימה הזאת בנויה

הכדאיות נבנית מ:

1 - ביצועים

2 - תחזוק תוכנתי שוטף לתיקוני באגים ושיפורים

3 - תכונות מיוחדות שהופכות את הכרטיס לרב שימושי

4 - יחסי צריכת חשמל\מחיר\גודל\ביצועים\זמינות\חום

5 - FPS מינימאלי למען השם....

לפי הטבלא HD4870X2 ממוקם גבוה, כיום HD5850 או HD5870 עדיפים עליו משמעותית, מבחינת ביצועים שלושתם עומדים בנקודה דומה.

פורסם
  • מחבר

אולי יש מי שחשוב לו להכנס לכזו רמה של פרטים בקנייה של 150 ש"ח, אבל לי אין כוונה לחקור את הנושא עד כדי כך. ראיתי עשרות סוגים שונים של כרטיסי מסך יד שניה שנכנסים בתקציב שלי. אתה באמת מצפה שאקרא ביקורות על כל הכרטיסים האלה כדי למיין מה רלוונטי ומה לא? הרשימה הזו מאפשרת לי לבצע אלימינציה פשוטה מאוד.

התועלת העקרית היא במיון הראשוני. מי שרוצה לאחר מכן להכנס לפרטים נוספים יכול תמיד לחקור את כל האספקטים האחרים שציינת, אבל אני בספק אם אלה ששוקלים לקנות כרטיס מסך יד שניה בתקציב נמוך מתכוונים לעשות זאת (והם לדעתי קהל היעד שהכי יכול להרוויח מקיומה של רשימה כזו).

פורסם

יש לי בשבילך מדד טוב יותר לחיפוש הקניה המשתלמת ביותר.

בחר תקציב, ראה אילו כרטיסים מוצעים בכלל בתקציבך. (נשארת עם + - חמישה דגמים בערך להתלבטות)

בין המבחר המצומצם הזה חפש את הטוב ביותר ע"י השוואה פרטנית בין 2 דגמים (לפי מה שמעניין אותך לעשות עם הכרטיס), זרוק את הפחות מוצלח מהמאגר שלך.

תמשיך עד שתשאר עם הדגם ה"זוכה".

תוך 4 השוואות רציניות בלבד, תקבל תשובה מדוייקת הרבה יותר מאשר רשימת הסופר הזו...

בנצ'מרק מלאכותי לא אומר כלום. אני יכול לכתוב לך 3 תוכנות בנ'מרק שיפיקו 3 מנצחים שונים. מה מעניין אותך כשתריץ משחק והוא ייתקע, שהיו לך 2 ביליון נקודות בבנצ' זה או אחר ? ...

פורסם

אני עם הOC שלי עומד בערך על מקום 11 ;D

פורסם

תסלחו לי הטבלה הזאת מצויינת לאימפורמציה שאתה צריך לתת "לאיש מערות" שמחפש כרטיס מסך

פורסם

קישור מגניב. לא יודע מה הכחמים יגידו עליו כי אני לא הכי בקי בעולם בכרטיסי מסך אבל נראה לי בסדר.

הכרטיס שלי מדורג 25 (GXT 260) ;D

ולא הייתי הכי ממליץ לקנות כרטיס יד שניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים