עבור לתוכן

קומבינת הדלק

Featured Replies

פורסם

מדובר בכתבה ישנה יחסית...אבל איך לעזאזל לא שמעתי על זה עד עכשיו :nixweiss:

פורסם

זה מה שקורה שאתה תקוע יותר מידי בעולם המחשבים ::)

בוקר טוב ..

פורסם

אף פעם לא שמת לב לזה?... בקושי שלושה חודשים יש לי רישיון ושמתי לב לזה גם בלי הכתבה...

פורסם

בדקתי בשתי תחנות דלק וזה לא קרה.

פורסם

מזה משנה... אני במילא מתדלק תמיד ב100 שקל

פורסם

^^זה משנה כי זה אומר שב100 שקל אתה מקבל פחות דלק ממה שאתה אמור לקבל

פורסם

^^

אתה רציני?

חח

הוא אמר את זה בצחוק...זאת בדיחה ישנה שאומרת מה זה משנה שהדלק עלה עדיין אני מתדלק ב100 שקל.

ערן.

פורסם

זה קורה בדיוק מהסיבה שחברות הדלק הסבירו...

מצטבר אוויר במשאבות שהשימוש בהן פחות נפוץ (98 למשל).

בדקתי ב3 תחנות דלק בירושלים את הנושא הזה עם דלק מסוג 95 וזה לא עלה באגורה כל עוד לא נגעתי בהדק.

סתם כרגיל כלבטק עשו פה ספין תקשורתי מכלום.

פורסם

^^זה משנה כי זה אומר שב100 שקל אתה מקבל פחות דלק ממה שאתה אמור לקבל

:facepalm:

פורסם

זה קורה בדיוק מהסיבה שחברות הדלק הסבירו...

מצטבר אוויר במשאבות שהשימוש בהן פחות נפוץ (98 למשל).

בדקתי ב3 תחנות דלק בירושלים את הנושא הזה עם דלק מסוג 95 וזה לא עלה באגורה כל עוד לא נגעתי בהדק.

סתם כרגיל כלבטק עשו פה ספין תקשורתי מכלום.

וזה נותן לגטימציה לחברות הדלקת לקחת עשרה שקלים על אוויר?

פורסם

תירגעו, פשוט כיילו את המשאבות מחדש בדיוקכמו שאמר רפי גינת עוד בתוכנית עצמה.

גם אני לא נתקלתי בזה מעולם לאחר שידור הכתבה.

פורסם

בתור אחד שעובד בתחנת דלק כמעט ארבעה חודשים הכתבה קצת הצחיקה אותי.זה לא מקרי שרוב הבדיקות המוצגות ככולן היו על 98/96 .

*תהיו בטוחים שהתחקירן בדק באותה בדיקה את כל המשאבות כולל 95, אלא שב 95 הוא לא מצא את הבעיה.

*תהיו בטוחים שהתחקירן גם בדק את אותה משאבה (98/96) גם פעם נוספת, אלא שלאחר הפעם הראשונה לא הייתה חריגה.

הספין טמון בנסיון של כלבוטק להפוך את הפאק הזה במשאבות, שגונב במקרים נדירים כמה אגורות ממישהו , למשהו הרבה יותר גדול ממה שהוא באמת; ומעבר לכך, להפוך את ההסבר של חברות הדלק לטענה מחשידה או מעוררת תהייה.

אצלנו נהוג בכל משמרת (היום מתחלק ל 3 משמרות 6:00- 14:00, 14:00- 22:00, 22:00- 6:00) לבצע "נוהל 98/96", שאומר לפתוח תדלוק במשאבה ולתת לה לשחרר את כל האויר שיש שם. את הקבלה עם הסכום ה"מזוייף" מתייקים לדוחות התחנה. הבעיה נוצרת כאשר מישהו לא מבצע את הנוהל ואז שוב עולה בעיית האויר.וזה קורה. בתחנות נידחות במקומות חשוכי אל, תוכלו למצוא פאקים גם במשאבות ה 95 מהסיבה הברורה.

נ.ב

תאמינו לי שהשכר מינימום שלי + חוזים שהוחתמתי עליהם שמחייבים אותי על כל נזק מקטן ועד גדול בתחנה באמת לא תורמים לזה שאני אדבר בעד מקום עבודתי, רק להפך. פשוט אין פה קייס.

אגב- אם כלבוטק רוצים לבדוק משהו שבאמת שווה משהו, שיבדקו את תנאי העבדות של המתדלקים.

פורסם

אגב- אם כלבוטק רוצים לבדוק משהו שבאמת שווה משהו, שיבדקו את תנאי העבדות של המתדלקים.

+100000000000000000 :xyxthumbs::yelclap:

כלבוטק מוזמנים לבדוק את תנאי העסקה של עבדים בתחנות דלק. אבל את מי זה מעניין בכלל. הרבה יותר כיף לעשות רעש תחנות דלק גונבות 0.31 אגורות בדלק 98!!!!111$#%%#@ מכשיר שהיום גונב אגורות מחר יגנוב שקלים. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים