עבור לתוכן

החלפתי 8600GTS ל HD5750 לא מרגיש שינוי מאוכזב

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן פתחתי דיון במפרטים אין יחס! אבל אם כבר שאלת אז אשמח לקבל המלצה טובה

פורסם

כן פתחתי דיון במפרטים אין יחס! אבל אם כבר שאלת אז אשמח לקבל המלצה טובה

אז תקפיץ כל 24 שעות... אם עדיין לא קיבלת תשובה אחרי כמה ימים, שלח לנו PM מנומס ונשתדל לעזור.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה אני רוצה מעבד חזק לא רק למשחקים ולוח אני מעדיף של חברה יוצר מוכרת לא עדיף את AMD 620

פורסם

אם אתה הולך לכיוון הזה כדאי לך כבר לקנות AMD PHENOM 925\945 שיתאימו לך פיקס.

מה שכן חברת ביוסטאר היא בין החברות הטובות בעולם בייצור לוחות לאוברקלוקינג וביצועים.

פורסם
  • מחבר

אוברקלוק אני לא יעשה יותר בחיים רק אם אני הולך להחליף למחשב חדש

בקשר למעבד 945 האם הוא הרבה יותר חזק 925 ואם אפשר קישור להשוואת הביצועים תודה

פורסם

אוברקלוק אני לא יעשה יותר בחיים רק אם אני הולך להחליף למחשב חדש

בקשר למעבד 945 האם הוא הרבה יותר חזק 925 ואם אפשר קישור להשוואת הביצועים תודה

אם אין לך רכיבים מתאימים לאוברקלוק תסכים איתי שלא תוכל לעשות אוברקלוק?

לכן,החלקים שהצעתי מתאימים מאוד לדרישות בהחלט עדיפים.

איזה לוח היה לך לפני הלוח הנוכחי?

פורסם

לדעתי, לפני שאתה ממשיך לבזבז כספים, תחשוב קודם מה המטרה, האם המחשב שלך לא מספק אותך כרגע? ואם לא, אז מה לא מספק אותך?

כי עושה רושם שבעצם לא הייתה לך סיבה הגיונית לשדרג את הכרטיס מסך, פשוט היה נראה לך שהוא 'מיושן' ולכן גם כשהחלפת אותו, התאכזבת, כי בעצם לא היה חסר לך שום דבר, ולכן השינוי מבחינתך לא מורגש.

וזה יכול לקרות שוב, אם כרגע המחשבשלך מספק אותך, וסתם תשדרג אותו.

פורסם

מה שאתה צריך פיתרון גאוני וזה לחבר תHD5750 למסך ות8600GTS ללוח אם ואז יהיה לך תמיכה בPHYCS וCUDA ואז עם העוצמה הזאת הכל יעבוד לך על איכות HD בFPS של 40 לפחות אני כימעט בטוח וגם OC למעבד משהו כמו 4000MHZ ואז יהיו לך הביצועים שתמיד רציתה.

פורסם

לי היה 5850 עם מעבד Athlon x64 4200+ לדעתי הבעיה שיש לך היא צוואר בקבוק כי לאחר שהחלפתי מעבד (והמעבד שלך לא בהרבה יותר טוב מ- 4200) פיתאום הביצועים עלו בצורה ניכרת ואז אתה תראה את ההבדל.

אני באתי עם הכרטיס והתלהבתי שהכל ירוץ חלק לגמרי אבל אז משחקים לא רצו כמו שהם אמורים עם כרטיס כזה וכשהחלפתי את המעבד קפצו הביצועים...

פורסם
  • מחבר

כן אני עכשיו חושב להחליף גם תלוח ותמעבד. הבעיה היא המסך 19 שלי אין לי תקציב גם למסך וגם ללוח ומעבד השאלה מה כדאי להחליף קודם

פורסם

ה8600 הוא כרטיס עלוב, ה5750 הוא שיפור אדיר לעומתו (עדיין כרטיס בינוני אבל שיפור אדיר לעומת הכרטיס ה8600 החלש). אבל לא זו הבעייה: הבעייה היא המעבד שלך שהוא צרה צרורה למשחקים. אין שום הגיון במקרה שלך להחליף כרטיס מסך בלי המעבד או מעבד בלי הכרטיס מסך. זה סתם ביזבוז כסף אם עוברים כמה חודשים ובאותו כסף ייה אפשר לקנות חומרה חזקה יותר.

אביחי נתן לך המלצה נכונה לגשת לעניין ואני מחזק אותה. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות בינתיים הוא אולי להנות מפילטרים גבוהים.

וכמובן שמיותר לציין שאם אתה משחק במשחקים מלפני 4-5 שנים אז מראש אין יותר מדי למה לצפות, אבל אם מדובר במשחקים מ2009-2010 - אין סיכוי וחצי סיכוי שאתה באמת נהנה מהם כמו שצריך עם 8600, אפילו על 19 אינטש.

פורסם
  • מחבר

AMD Athlon II X4 620 יעשה שינוי?

זה התקציב שלי למעבד

פורסם

3X435 יתן ביצועים זהים בגיימינג ב~100 ש"ח פחות (ואולי תוכל לפתוח לו את הליבה הרביעית).

אני שוב מציע לך בחום להגדיר תקציב לשדרוג, למלא את השאלון במדור "מפרטים" ונבנה לך שם מפרט הולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים