עבור לתוכן

כרטיס מסך לספק240W

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מחשב HP SFF בעל ספק של 240W השאלה איזה כרטיס (PCIe) ניתן להצמיד לו שייתן את הביצועים הכי טובים למשחקים?

תודה

פורסם

טוב מדובר בהספק מאוד נמוך, השאלה היא מהי שאר המערכת? כמו למשל מעבד... (טוב זה בערך הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו)

בכל אופן מה התקציב שלך? (רוב הסיכיים שהספק לא יתאים ולכן בתקציב כנראה נדחוס גם כרטיס וגם ספק).

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנת ;) מדובר במחשב DC7700 SFF שלHP כך שאין לו ספק סטנדרטי - ופה בדיוק הבעיה ;D

בכל אופן מדובר על E6600 ואין בעיה של תקציב.

פורסם

טוב אז אני מניח שהשמיים הם הגבול, ספק כח:

http://www.skypc.co.il/pl_product~SS-400ET~24~0.htm

תוכל לשלב עם מגוון כרטיסי מסך כמו HD5750 שנמכר ב630 שקלים או HD4770 שנמכר ב470, או אולי אתה מעדיף NVIDIA עם כרטיס כמו GTS250 ב570 שקלים הכל תלוי בדרישה שלך לביצועים למשל או ברזולוצית המסך המקסימאלית שאתה משתמש בה.

אם למשל אתה משתמש במסך 20'' ברזולוציה של 1440X900 אין לך צורך ביותר ממשהו כמו HD5750, אבל אם אתה רוצה ללכת הארדקור על המשחקים החדשים ביותר בהגדרות הגבוהות ביותר, ויש לך מסך 1680X1050 אתה יכול לחשוב למשל על HD5770 או HD4890, או מקביל של NVIDIA כרטיס הGTX260.

באמת שהכל תלוי בדרישות שלך לביצועי גרפיקה, במידה ואתה פשוט רוצה לשחק במשחקי האסטרטגיה החדשים ולהצתנע בגרפיקה תמיד יש פתרונות כמו HD4650 או HD5670

פורסם
  • מחבר

אחי, לך לישון אתה לא מרוכז ;D

הספק זה משהו שאני לא יכול להחליף - חייב להישאר המקורי ::)

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

תקן אותי אם אני טועה כן,אבל ממה שביררתי יכול להיות שלHD5750 יש דרישות מתח יותר נמוכות? ???

בכל אופן - זה לא שאני לא רוצה להחליף את הספק, אני פשוט לא יכול. יש לו מבנה מיוחד שמותאם למארז.

פורסם

ספק פשוט של 240W יגביל בצורה נוראית גיימר, במידה ואתה מוכן לתת הכל בשביל לשחק כמו שצריך, עשה לעצמך טובה ותעבור לשילוב של מארז וספק נורמאליים, יותר מזה אני לא יכול להמליץ לך (גם מתעשה לעצמך טובה ואל תקנה מחשבי מותג יותר).

תחשוב על זה קצת...

אגב HD5750 צורך משמעותית יותר מ HD4650

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים