פורסם 2002 במרץ 123 שנים לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל....זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?
פורסם 2002 במרץ 123 שנים לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל....זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?רכשו לא ... השטלטו כן ...
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר בבקשה מה קורה איתכם אנשים... אתם לא טורחים לקרוא את החדשות באתר? הלינק הזה פורסם באתר זה בעמוד הראשי :
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר חוץ מהתמונה האחרונה (זו עם המים) אין הבדל ניכר או משמעותי. תראו כמה מוצלחים הם היו אם אז הם יכלו לתת אותה איכות כמו היום.וד"א - אני חושב ש א' זה NVIDIA
פורסם 2002 במרץ 223 שנים ומה התשובה?מה זה A ומה זה BB זה ג'י פורס 4 . למה?1. תסתכל על סט מס' 3 על הקו הלבן שעובר לאורך התמונה...איכות גבוהה הרבה יותר.2. בסט האחרון תסתכל על הרנדרינג של המים (במיאמי ביץ' ?) הוא הרבה יותר טוב.לפי דעתי בשל ההבדלים באיכויות הכרטיסים (מין הסתם...).
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר ומה התשובה?מה זה A ומה זה BB זה ג'י פורס 4 . למה?1. תסתכל על סט מס' 3 על הקו הלבן שעובר לאורך התמונה...איכות גבוהה הרבה יותר.2. בסט האחרון תסתכל על הרנדרינג של המים (במיאמי ביץ' ?) הוא הרבה יותר טוב.לפי דעתי בשל ההבדלים באיכויות הכרטיסים (מין הסתם...).אני מסכים לגבי סט 3 אך הסט האחרון, הצד הימני, המים הרבה יותר מגורענים (והרי AA אמור "להחליק" פיקסול)
פורסם 2002 במרץ 223 שנים לא משנה מי זה מי 3DFX הוכיחו את עצמם מחדש, כנראה בפעם האחרונה.... אם כולם ככה מדברים על זה ולא בטוחים והכרטיס יצא לפני הרבה הרבה (הרבה) זמן... החברה שלי מנצחת!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.