עבור לתוכן

האם יש הפצת לינוקס על LiveCD שכוללת stress-test לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי.

תודה!

עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי? ;)

פורסם

לצערי הרב לא, לא קיים לייבCD שכולל תוכנות מאמץ, לדעתי הדבר הזה צריך להיות כלי מפתח למעבדות מחשבים. (והדבר הכי טוב שזה לא צריך לעלות שקל אחד)

אתה תמיד יכול לנסות אפצה מסויימת שכוללת איזשהו מבחן תלת מימדי יחסית כבד, אבל אני לא יכול לחשוב ספציפית על הפצה, אם אתה כן יכול להרשות לעצמך שמאמץ אבל לא הורג אתה תמיד יכול להוריד את Unigine tropics מהאתר שלהם, אבל כמובן זה אומר שצריך להיות קשיח בסביבה.

פורסם
  • מחבר

בהמשך לשאלה בפתיחת הדיון, איזה תוכנה מומלץ להריץ בשביל לבצע בדיקת מאמץ לכרטיס מסך? כמו כן, איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה של ה-GPU וכמה נחשב גבוה מדי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים