עבור לתוכן

מוזר ביותר - חיבור DVI

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה בפורום אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהבעיה הזאת - עם חיבור VGA הכל כרגיל המסך עובד ומראה תמונה אבל שאני רוצה להשתמש בכבל DVI-D אני לא רואה כלום יש לי מסך שחור תמיד וזה נראה כאילו המסך על מצב Standby .. מאוד מוזר!

יש לי מערכת הפעלה : Windows XP 32bit

כרטיס מסך : Gigabyte GTX 260

לוח אם : Intel DX58SO Smackover

בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות בעיה בכבל או במסך ובדקתי את זה במחשב השני שלי [יותר ישן] והכל עובד מצויין!.

התקנתי את הדרייבר של המסך,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין כלום!

יש לי שני כבלים DVI-D single link ו- DVI-D Dual link , שניהם לא עובדים, מ ו ז ר ! [כבלים בצבע לבן]

ה - Native resulotion של המסך שלי היא 1920x1080.

עדכתי את הביוס, עשיתי FLASH VIDEO THE BIOS ממש הכל אבל עדיין , אני לא רואה כלום עם חיבור DVI-D !

פורסם

קודם כל יכולה להיות בעיה עם חיבור ה-DVI בכרטיס מסך. אתה אומר שהמסך עובד במחשב השני, אז כרגע החשוד העיקרי הוא כרטיס המסך במחשב החדש יותר.

אם יש לך אפשרות להחליף כרטיס מסך למשהו זמני ולבדוק יהיה אפשר לאשר או לשלול את ההנחה הזאת.

שנית, כשאתה מחבר את המסך לכרטיס הבעייתי, ניסית ככה למען הסדר הטוב לשנות את הגדרת בחירת מקור הפלט (VGA, DVI, יציאה אחרת אם קיימת)? אולי המסך לא מזהה אוטומאטית את מקור הקלט?

פורסם

נסה לחבר את כבל ה-DVI כשהמחשב כבוי.

פורסם

רגע, איך בדיוק המסך היה מחובר המצב הישן? היה לך מתאם ל-DVI וחיברת אותו לכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

1 - המסך קולט את ה DIGITAL אבך המחשב לו שולח לו אותות המסך שלי קולט באופן אוטומטי.

2 - ניסיתי , לא עזר.

3 - לא, רגיל הוא לא כזה ישן .. מ 2006 המחשב וחיבור רגיל בלי שוב מפצל או מעביר כבל פשוט DVI-D TO DVI-D

פורסם

כרטיס המסך באוברקלוק כלשהו?

יש לך אפשרות לחבר ולבדוק עם מסך אחר או להתקין את הכרטיס במערכת אחרת לשם בדיקה?

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך באוברקלוק כלשהו?

יש לך אפשרות לחבר ולבדוק עם מסך אחר או להתקין את הכרטיס במערכת אחרת לשם בדיקה?

אין לי מושג מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא .. אין לי אפשרות להעביר תכרטיס מסך למערכת אחרת..

אבל פעם אני זוכר חיברתי DVI-D single link ועבד לי בפוקס! וכל פעם שנכנסתי לדרייבר של NVIDIA נהיה מסך שחור ולפעמים לא, מוזר, עכשיו אני לא יכול להשתמש בכלל ב- DVI ....

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

עושה רושם שיציאת ה-DVI תקולה.

אם אתה לא יכול לחבר מסך אחר למערכת הנוכחית ו/או לחבר את הכרטיס הקיים למערכת אחרת קשה להמשיך ולשלול דברים.

אתה אומר שתמיד היו לך בעיות עם החיבור הזה. אני לא מכיר את ה-Control panel של Nvidia, אבל יש סיכוי שיש שם אפשרות לכבות או לשנות הגדרות שקשורות בפלט (Output)? מעבר לזה אני הייתי חושד קודם בבעיה בכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא בקופסא של המחשב עצמה [הכונן] אני לא יודע בדיוק מה , בדקתי , זה לא המסך , זה המחשב עצמו.

ובקשר לדרייבר של NVIDIA אין לי מושג מה הולך שם עד כמה שאני יודע לא נראה לי שיש הגדרות כלשהן לשינוי קלט פלט אומשהו כזה .....

פורסם

אם הבעיה היא באמת באמת חומרה (כמו שעושה רושם), החשוד המיידי הוא כרטיס המסך (הרכיב שמכיל את היציאות אליהן אתה מחבר את המסך).

כדי לשלול או לאשר שאכן מדובר בבעיית חומרה צריך לבדוק את המחשב הנוכחי עם מסך אחר ו/או את הכרטיס מסך במערכת אחרת.

אם הכרטיס עדיין במסגרת האחריות קח אותו לחנות ממנה קנית אותו ושיבדקו שם.

פורסם

ננסה כמה דברים :

+ סגור את המערכת,לחץ על כפתור המתח שעל הספק.

+ הוצא את כבל המתח.

+ תן לחיצה על הPOWER בכדי לשחרר את המתח הנותר.

+ הוצא את הכרטיס ממקומו והחזר אותו.

+ הפעל מחדש.

+ לחץ על המסך על כפתור הINPUT.

זאת בדיקה ראשונית

שיטה הבאה הפוך את מיקום הכבל.

פורסם
  • מחבר

לא עזר :'(

פורסם

אני די חושב שמוצו כל הבדיקות שאפשר לעשות על אותה מערכת.

או שבודקים בסביבת מערכת שונה - אתה אומר שזה לא כל כך אפשרי.

או שחוזרים לחנות ממנה קנית את הכרטיס (או למעבדת מחשבים אחרת) ושיבדקו אותו שם. אם הכרטיס עדיין במסגרת אחריות לא הייתי מבזבז אפילו יותר זמן על בדיקות ולוקח אותו לשם בהקדם האפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים