עבור לתוכן

עזרה | שאלה לגבי כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק טוב להתמודד עם 1080P במסך 42 אינץ' (שיהיה לו רזולוציה מספיקה למרות שלרובם יש)

ושיהיה מספיק חזק לזה בכללי (סרטים אינטרנט וכו')

אבל גם שאני יוכל לשחק בו גם משחקים בקטנה (משחקים טובים פשוט על ביצועים נמוכים)

הציעו לי את הכרטיס ‏HD 5450 512MB של GIGABYTE כי הוא DX11 ו DDR3

תכננתי בכלל לקנות את ‏GT210 512MB GDDR2 ASUS

העיקר שהכרטיס לא יעבור את ה300 שקל ויהיה לו תביצועים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה (מומלץ יציאת HDMI)

* מצטער שנפחתי את הסיפור כי ראיתי שאנשים רושמים שאלות על בקשות דמות ולא מפרטים אז השדלתי לפרט

תודה...

פורסם

לא קונים כרטיס מסך "כי יש לו DDR3 וDX11"

במקרה שלך ובתקציב הזה ביצועים נטו זאת המילה ולא נתונים יבשים ולכן אם אתה קונה כרטיס ב300 שקלים ישנן שתי אפשרויות

הראשונה היא לקנות כרטיס מסך יד שניה ולקבל תמורה יותר טובה בעבור המחיר שאתה משלם.

למשל כרטיס מסך חדש ב300 שקלים יש לך את הHD4650 GDDR3 512MB שנמכר בקצת פחות מ300 שקלים:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=642

השאלה היא האם אתה:

א - מעוניין בכרטיס מסך יד שניה? (אתה יכול להרוויח פה הרבה ביצועים)

כרטיס נפוץ ביד שניה היום הוא כרטיס ה8800GTS מבוסס ליבת G80 בנפחי זכרון של 320 ו640 MB, נמכר היום ב300 שקלים וחזק בצורה דיי משמעותית מכל כרטיס חדש שאפשר להביא עד 300 שקלים.

ב - האם הכרטיס בכלל יתאים למערכת המחשב שלך, ובשביל זה אני צריך לדעת פרטים עליו כמו דגם המעבד, לוח האם, כמות הזכרון וכמובן דגם ספק הכח במחשב (במידה ואינך יודע דגם מדוייק [400W זה לא דגם רק הספק כללי ולא נותן אינדיקציה לכמות החשמל שהוא מספק לרכיבים שלך] תמונה ברורה של המדבקה על גבי ספק הכח [של טבלת המתחים] תעזור מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

תראה כעקרון אני לא כלכך אוהב את הנושא של יד 2 למרות שאין לי התנגדות אבל אני תמיד בעד דברים חדשים

בנוגע למחשב המעבד הוא E5400 לוח אם הוא gigabyte G41M-ES2L s775 C2D

והספק כוח לא כלכך חזק (400W מגיע עם המארז שהוא גם םשוט מאוד Frontier Opera OP17A-BK/SVATX HTPC With 400W

בנוגע לכרטיס מסך שהצעתה האם הוא תואם לכל מה שאני צריך? (סרטים למסך 42 ומשחקים ...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים