פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים שלום לכולם יש לי בעיה במשחק Star Wars Jedi Knight Jedi Academyפשוט יש לי כרטיס רדון 9800 פרו והמשחק עובד לי ממש לאט על איזה 20 פרימיםממש ביטיםדרך אגב לפני שתשאלו לא הדלקתי את הפילטרים ואפילו אם היתי מדליק אז מה ודרך אגב יש לי את כול הדריורים מותקנים הכולאני מקווה שתוכולו לתת לי תשובה
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים הבעיה רק במשחק הזה? או שמשחקים אחרים גם עובדים לאט? איך התוצאות שלך בבנצ'מארקים?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים המשחק דורש הרבה ראם.תגיד ... בתקיעות הם כל הזמן או שאתה משחק משחק ואז פתאום יש תקיעה ענקית כזאת?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר הבעייה רק במשחק הזהדרף אגב לך יש את המשחק אם יש לך אז על כמה הוא עובד לךאו אנשים פו אם יש לכם את המשחק אז תגידו לי בבקשה על כמה אצלכם הוא עובדודרך אגב ראיתי כמה באנמרקים אליו עם מעבדים יותר חזקים משלי של איזה 2.5 גיגה הרץ מריצים אותו על 50 פרמייםזה מוזר כי ראיתי את הדרישות מערכת שלו והם ממש כלוםלא יודע אני מקווה שתעזרו לי
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר אם איזה דריורים אתה עובד כי רשום במפרט שלך שאת עובד אם 3.4 ודרך אגב הלוך שלך עובד אם nforce כי התקנתי את הדריור החדש שלהםלא יודע מה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.