עבור לתוכן

BackTrack 4 ב-כונן כשיח בחיבור USB

Featured Replies

פורסם

אני עושה בוט מהכונן ללא התקנה.

האם אני יכול להתקין על המערכת תוכנות?? (כמו למשל דפדפן או פלאש-פלייר)

אם כן...אז שאני יעשה בוט שוב במחשב אחר הכל יעבוד רגיל עם התוכנות שהתקנתי???

פורסם

בדרך כלל לא. המערכת שהם נותנים להורדה היא מערכת קשיחה ששמורה ב USB בצורה דומה ל ZIP ולא בצורה של מערכת מותקנת. אין תמיכה בכתיבה של התקנות לתוך ה ZIP

אתה יכול להתקין את המערכת מכונן USB או CD שיש לך עכשו לתוך כונן USB אחר (יתכן שתצתרך הגדרות מיוחדות). אז תקבל ב USB השני מערכת רגילה שאתה יכול לעשות איתה כל דבר (להתקין תוכנות וכו). המערכת ב USB השני תיקח יותר מקום כי אנחנו מעיפים את החלק של ה ZIP

פורסם
  • מחבר

עכשיו אם אני מתקין על המערכת ההפעלה המותקנת מראש על ה-USB אנטי-וירוס.. אני יכול לעשות סריקה על מערכתהעפלה של אותו מחשב כשהיא רדומה והוירוסים פגיעים יותר לא??

פורסם

אם תצליח להתקין שם משהוא - כן

או שלא - אם אנטיוירוס סורק את ה RAM כדיי למצוא שם קטעים שהוא מכיר כוירוסים - הוא דווקא לא ימצא אותם. כך שעדיף להריץ אנטיוירוס ב 2 הצורות

פורסם
  • מחבר

ו-ubuntu החדש תומך ב-התקנה על USB..?? או ב-USB LIVE??

פורסם

ה USB שהם נותנים להורדה הוא כמעט בטוח live USB

יתכן שמתוכו אתה יכול להתקין ל USB #2 התקנה רגילה

לא בדקתי אם אובונטו. כן עשיתי את זה ב arch - יש צורך בכמה הגדרות מיוחדות ואז הוא עובד וניתן לעשות איתו הכול (התקנתי לכונן קשיח חיצוני של 500 GB)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!.

פורסם

נסה את הכלי הבא:

http://www.linuxliveusb.com

דיי חזק.

יש לך גם אפשרות להגדיר כמה מהדיסק און קי ישמש לשמירה של קבצים או דברים שאתה יוצר.

ניתן להתקין או לעדכן תוכנות אך לא ניתן לעדכן את הקרנל...

אני אישית אהבתי את הכלי עזר לי לבחון את ההפצות השונות.

פורסם

פעם אחרונה שניסיתי הגרסאת USB של אובונטו היא אכן LIVE CD, אבל היא נותנת אפשרות לשמירת התוכן החדש ללא הגדרות מיוחדות.

אאל"ט, אפילו יש אפשרות בהתקנה להגדיר שזה יקרה אוטומטית בכל פעם.

ד"א, אם מציאת וירוסים ותיקון המחשב זה מה שאתה מחפש יש כל מיני boot cd/usb שיתנו לך ערכה יעודית, לדוגמא Ultimate Boot CD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים