פורסם 2010 באפריל 1315 שנים אני עושה בוט מהכונן ללא התקנה. האם אני יכול להתקין על המערכת תוכנות?? (כמו למשל דפדפן או פלאש-פלייר)אם כן...אז שאני יעשה בוט שוב במחשב אחר הכל יעבוד רגיל עם התוכנות שהתקנתי???
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים בדרך כלל לא. המערכת שהם נותנים להורדה היא מערכת קשיחה ששמורה ב USB בצורה דומה ל ZIP ולא בצורה של מערכת מותקנת. אין תמיכה בכתיבה של התקנות לתוך ה ZIPאתה יכול להתקין את המערכת מכונן USB או CD שיש לך עכשו לתוך כונן USB אחר (יתכן שתצתרך הגדרות מיוחדות). אז תקבל ב USB השני מערכת רגילה שאתה יכול לעשות איתה כל דבר (להתקין תוכנות וכו). המערכת ב USB השני תיקח יותר מקום כי אנחנו מעיפים את החלק של ה ZIP
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים מחבר עכשיו אם אני מתקין על המערכת ההפעלה המותקנת מראש על ה-USB אנטי-וירוס.. אני יכול לעשות סריקה על מערכתהעפלה של אותו מחשב כשהיא רדומה והוירוסים פגיעים יותר לא??
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים אם תצליח להתקין שם משהוא - כןאו שלא - אם אנטיוירוס סורק את ה RAM כדיי למצוא שם קטעים שהוא מכיר כוירוסים - הוא דווקא לא ימצא אותם. כך שעדיף להריץ אנטיוירוס ב 2 הצורות
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים ה USB שהם נותנים להורדה הוא כמעט בטוח live USBיתכן שמתוכו אתה יכול להתקין ל USB #2 התקנה רגילהלא בדקתי אם אובונטו. כן עשיתי את זה ב arch - יש צורך בכמה הגדרות מיוחדות ואז הוא עובד וניתן לעשות איתו הכול (התקנתי לכונן קשיח חיצוני של 500 GB)
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים נסה את הכלי הבא:http://www.linuxliveusb.comדיי חזק.יש לך גם אפשרות להגדיר כמה מהדיסק און קי ישמש לשמירה של קבצים או דברים שאתה יוצר.ניתן להתקין או לעדכן תוכנות אך לא ניתן לעדכן את הקרנל...אני אישית אהבתי את הכלי עזר לי לבחון את ההפצות השונות.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים פעם אחרונה שניסיתי הגרסאת USB של אובונטו היא אכן LIVE CD, אבל היא נותנת אפשרות לשמירת התוכן החדש ללא הגדרות מיוחדות.אאל"ט, אפילו יש אפשרות בהתקנה להגדיר שזה יקרה אוטומטית בכל פעם.ד"א, אם מציאת וירוסים ותיקון המחשב זה מה שאתה מחפש יש כל מיני boot cd/usb שיתנו לך ערכה יעודית, לדוגמא Ultimate Boot CD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.