עבור לתוכן

flash player 10.1 + 720P עדיין מקרטע;

Featured Replies

פורסם

שלום!

בעקבות הכתבה שפורסמה בנושא, לגבי האפשרות שגם מחשבים חלשים (כמו שלי - מפרט מופיע בצד) יוכלו להריץ תכני HD באמצעות האצת וידאו בחומרה, מחקתי את הגרסה הקודמת והתקנתי את החדשה.

לצערי אין שום שינוי. פתחתי סרטונים ביוטיוב ב720P, חיכיתי שהם יטענו ועדיין הם מקרטעים.

מישהו התנסה?

ד"א אני משתמש בFirefox 3.6.3

בברכה,

רומן

פורסם

אולי אני מפספס אבל לא ראיתי כמה זיכרון RAM יש לך..

פורסם
  • מחבר

:) סתלבט סתלבט.. עם 350 שח בחודש אין לי כסף לשדרג..

בקשר לראם יש לי 1GB

כמו כן לא ציינתי שאני מריץ WIN7-32

בינתיים עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שאין תמיכה רשמית מבחינת דרייברים לכרטיס מסך שלי בווינדוס 7.

יכול להיות שזאת הבעיה?

פורסם

בין היתר, זה מבלי בכלל להביט הבשאר המפרט שלך.

פורסם

בין היתר, זה מבלי בכלל להביט הבשאר המפרט שלך.

אני צריך להתרגל לקרוא את המפרטים כמו שהם כתובים באתר :s07:

פורסם

אני לא יודע עם זה עבוד אבל ראיתי ביוטוב נטבוקים עם "אטומים" שמריצים 720P עם מקודדים מיוחדים חלק.

תאמת 9600 של ati זכור לי ככרטיס dx 9 שנחשב מצויין בזמנו (2004 ככה) ואני משאר שאין לו האצת חומרה כי האצת חומרה התחילה בין 2006-2007 שויסטה יצאה וגם מעבדי הדואל כור (אפילו קוואד) וכרטיסי סידרת 8 של nvidia שבהם התחיל הdx10. מה שכן בזמנו חשבו על הוספת תמיכה ברזולוציות של מסכים רחבים (לפחות מסידרה 4 של nvidia) לעתיד שאנשים לא ישתמשו במחשב והיה להם lcd בסלון.

יש לי מחשב נייח ישן-

amd +1800 1.5ghz s462

hdd wd 20gb ide

nvidia fx 5200 128mb

512*2mb ddr

ותאמת אני מריץ עליו windows 7 ultimate והיא לא מביישת את המחשב הנייח הנורמלי שאני עובד עליו (e2180) מבחינת מהירות תגובה

אבל720P תמיד הייתה לו בעיה גם עם XP ויסטה וקודקים ונגנים שונים אפילו עם כרטיס מסך TI4200 של NVIDIA

פורסם

אטום הוא מעבד חלש מפנטיום וחזק מסלרון (אם הולכים לפי השמות הרשמיים), אבל חשוב נורא לזכור שהייחוד העיקרי של האטום הוא בגודל המזערי (ומכאן השם, כגודל אטום). אטום הוא לא בהכרח מעבד חזק במיוחד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים