פורסם 2010 באפריל 1215 שנים היי חברים,יש לי ווינדוס 7, והבעיה היא כזאת:מופיעות לי רק 2 תוכנות בהסרה\הוספה של תוכנות. רציתי להסיר תוכנה מסוימת אבל כמובן שהיא לא מופיעה שםניסיתי להריץ תיקון רג'סטרי, הוא מצא וניקה את מה שנמצאהרצתי גם advanced systemcare אבל זה גם לא עזריש למישהו רעיונות איך להחזיר את התוכנות לרשימה שם?תודה!מורן[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר מה זה שיפורי ביצועים?לא עשיתי שום דבר כזה...אתה יכול להיות יותר ספיציפי? ולמה אתה חושב שאני עושה את זה??
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים ניסיתי להריץ תיקון רג'סטרי, הוא מצא וניקה את מה שנמצאהרצתי גם advanced systemcare אבל זה גם לא עזר
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים מחבר לזה התכוונת....?? נו באמת...ניסיתי לעשות את הפעולות שהועילו לאחרים שהיו רשומות באינטרנט אחרי חיפוש בגוגל...באמת שאין לי מושג מה העניין פה... כנראה פספסתי משהו... ומה קשור פה שיפורי ביצועים?? הרצתי בסך הכל תוכנה שבודקת את הרג'סטרי ורוגלות וכאלה...מישהו אחר נתקל בזה והצליח לפתור את הבעיה?
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים מחבר אין לי משהו ספציפי כרגע שאני רוצה להסיר. אני פשוט רוצה לדעת למה זה קרה ואיך לסדר את זה כן אני מודעת לזה שצריך סבלנות... זאת בעיה לא תמיד יש לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.