עבור לתוכן

"הפריט מעוכב במכס"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הלכתי לסניף היום ולא חיכתה לי שום חבילה שם... הסוכן חיפש אפילו ידנית אחד אחד לחבילות בשבילי.

אולי מחר ?

• תגובות 38
  • צפיות 20.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

Nope still the same

אני אבדוק מחר שוב, כל עוד שרשום נסיון לבצע מסירה אני רגוע אבל... מסירה זה טוב ;D

אולי זה מתעכב כי הם רוצים לעשות מסירה מבוקרת עם אנשי מוסד לבדוק מי זה מקבל את החומר האטומי...

פורסם

אני מציע שתתקשר למשטרה ותדווח על חבילה שאבדה... אני מציע לפנות גם למשטרת ארה"ב ליתר ביטחון.

וברצינות, מהרגע שכתוב לך שנעשה ניסיון למסירה חכה עד שבוע, ואח"כ תלך להציק לפקידי הדואר (אל תשכח לקחת את מספר המעקב)... המעקב של הדואר בארץ (דואר ישראל ומה שמדווח ל- USPS מדואר ישראל מרגע נחיתת החבילה בארץ) הוא לא אמין בלשון המעטה ואפשר להתייחס לזה כאינדיקציה כללית לאיפה החבילה שלך.

פורסם

LOL

לא צריך להתרגש מהדואר ולא מהמכס. היו לי חבילות שעברו וקנסו אותי כמו מניאקים על לא עוול בכפי (ולא יעזור אם תהפוך את העולם), והיו מקרים שלא שילמתי כלום בנס. סתם לדוגמא, הזמנתי מגבר אוזניות שפורפרתי, 6-7 ק"ג חבילה, ערך (אמיתי ומוצהר) של 350$, שליח UPS עד הבית. לא שילמתי אגורה.

ועל האתר של הדואר ממש אין מה לסמוך. לפני שבוע וחצי הזמנתי סקופ במשלוח EMS. הגיע לארץ ביום חמישי האחרון (ויצא מהמכס באותו יום בלי שום התערבות מצדי), יום ראשון היה רשום שהיו שלושה נסיונות מסירה. זה אחרי שכבר דיברתי איתם פעמיים בטלפון באותו יום והם אמרו לי שאף אחד לא הגיע, וקבעתי איתם ליום אחרי כך. אין לי שמץ מה הם עושים עם האתר הזה, חבורה של מטומטמים. יש להם חתיכת חוסר תיאום בין הדואר עצמו לבין השליחים. השליחים עובדים בתור "זרוע" נפרדת, עם שעות אחרות, ימים אחרים (ימי ו' אפשר לשכוח מלקבל חבילה מהשליחים), והם לא מתואמים (תנסו לקבל דואר רשום ב-8 בבוקר, יגידו לכם לבוא ב-10, כי זה אצל השליחים קומה למעלה).

אגב, אם רשום לך שזה בסניף, תעשה מה שאני עשיתי פעם או פעמיים (עם חבילות EMS, אבל גם דואר אחר ייתכן ואפשר). לך לסניף עם המספר, תגיד להם שזה שם ותבקש שיביאו לך. אם אני יודע שזה לפני חג ואם אני לא מקבל היום זה נדחה שבוע-שבועיים וידוע לי שזה בסניף, אין סיבה לא לעשות את זה, וזה עובד.

פורסם
  • מחבר

טוב, לקחתי היום את החבילה ! TAX FREE ובצדק.

לקחתי אותה ידנית, מסתבר שהיא ישבה שם איזה שבוע בלי שאף אחד הודיע לי... אמרתי לו שיתן לי להכנס לחפש הוא אמר תן מספר ושם והלך להביא את זה...

פורסם

איפה הבחור ההוא שהתווכח וחשב שהוא מבין גדול? נורא בא לי לכתוב לו בגדול אמרתי לך :)

פורסם
  • מחבר

Whatever ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים