עבור לתוכן

"הפריט מעוכב במכס"

Featured Replies

פורסם

הזמנתי חבילה מהאינטרנט, אני היום שם את המספר רשום שלה מארה"ב ורשום לי "הפריט הגיע בתאיך XY ומעוכב במכס"

אף פעם זה לא קרה לי.

מנסיון שלכם, כמה זמן בערך לוקח לזה לצאת משם ? בד"כ רשום שזה מגיע לבית מיון תל אביב ואז לאיזורי.

מה אני אמור לעשות ?

• תגובות 38
  • צפיות 20.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא יוצא משם.

אתה תקבל ניירות זימון למכס, ותצטרך או להסכים עם המחיר שרשום שם ולפקסס להם מסמך כלשהו שישלחו לך את החבילה לבית הדואר הקרוב (שם תשלם את המכס/מע"מ), או ללכת לשחרר את זה מהמכס ברחוב ההגנה בעצמך.

תגיד תודה שלפחות יש לך מעקב והחבילה שלך לא בדרך ליחידת הדואר 4 אחוז....

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457011.0

פורסם
  • מחבר

איזה מכס מע"מ

החבילה הייתה בשווי 40 דולר וזאת מתנה.

איך מכס ומע"מ ?

מה הולך פה .

פורסם

עוד יותר גרוע. חושדים שאתה מנסה להצהיר על שווי שקרי.

במקרה הזה תיאלץ או להסכים לשלם מע"מ/מכס על השווי שיהיה כתוב בנייר, או להיגרר למכס.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, ממש חבורת הזבל.

שמו את כל האשפה של המדינה בסניפי הדואר והמכס, צריך לפטר את כולם ולשים באוניה.

תוך כמה זמן בערך אני אמור לקבל את הטופס מכס הזה ?

פורסם

בד"כ תוך יומיים.

וכן, כל הזבל במדינה יושבים בדואר ובמכס, והבעיה שלרוב גם אי אפשר להעיף אותם משם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין אבל, הפריט שלי הוא בכלל לא חדש, אולי הוא בקופסא של חדש אבל אין שם מנואל או משהו וזה פתוח...

הפריט שלי גם יצא מפסי הייצור ב2004.

אין עליו מידע באתר היצרן ובטח שלא מחיר RETAIL

איך בדיוק המכס החליט שאני משקר ? ואיך הוא יחליט מחיר חדש למשהו ענתיקה ?

מה הולך פה, אני באמת לא מבין

זה שעון ג'ישוק אטומי סולארי משומש מארהב

בטח איזה בת **** חסרת השכלה של גנון במכס קראה ATOMIC WATCH והזעיקה את המשטרה שמישהו מנסה להבריח חומר אטומי למדינה ועיכבה לי את זה במכס.

בטוח זה מה שקרה.

[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 19:17:12

באתר USPS רשום

Your item cleared customs in ISRAEL at 8:50 PM on April 11, 2010. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Status: Out of Foreign Customs

באתר הדואר רשום החבילה מעוכבת במכס

למי להאמין ?

עכשיו אם זה באמת מגיע מחר בלי מיסים יצא שסתם קיללתי את כל העולם.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל לא נורא, קיללתי בדיעבד, נדע בקרוב.

פורסם

אנשי המכס יודעים לחפש ב-Ebay ויש להם גישה מלאה לאינטרנט. אני כבר למדתי שלא לבקש מאף מוכר להצהיר "מתנה" על מוצרים שלי, מקסימום תבקש מהמוכר לרשום מחיר של 49 דולר על הפריט כדי שהוא יעבור בקלות במכס.

ואני אישית הייתי מאמין לאתר של USPS, האתר של הדואר משקר בלי בושה (רושמים שבוצע נסיון מסירה למרות ש-USPS רושמים שהמוצר בכלל לא בארץ).

פורסם

פיקה (Scorn) סתם חיי בסרט ומכניס אותך להיסטריה בגלל כלום.

אף אחד לא חושב שאתה משקר ואף אחד לא הולך להכניס אותך לכלא על ניסיון הכנסת פצצת אטום לשטח ישראל דרך רשות הדואר.

תירגע.

החבילה שלך נמצאת במכס כי כל חבילה שנכנסת לארץ עוברת דרך המכס.

אם הערך שלה הוא פחות מ-50$, בדיוק כמו שהיא נכנסה היא גם תצא.

האתר של USPS והאתר של רשות הדואר בישראל לא בהכרח מתואמים, אם ב-USPS כתוב שזה כבר יצא, תוך יום-יומיים זה יגיע אליך.

פורסם

פיקה (scorn) מקבל כל חודש לפחות 4-5 חבילות מחו"ל, ככה שיש לו קצת יותר מדי נסיון עם המכס ומעקבים של הדואר מול כאלו של USPS.

שמעקב של הדואר מציין מעוכב במכס, החבילה מעוכבת במכס, ולא יעזור כלום. שזה רק עובר במכס אז רשום- "החבילה הועברה ליחידת הדואר מכס ההגנה להמשך טיפול"

שבאתר של USPS רשום Into foreign customs זה אומר שרשמו את החבילה במכס.

בד"כ יופיע במעקב בהפרש של כמה דקות out of foreign customs ו Attempted delivery. מן הסתם אף אחד לא ניסה לבצע מסירה, זה מה שמופיע שבמכס שולחים הודעה על דבר שמעוכב במכס לנמען.

אם באתר של USPS רשום attempted delivery ובאתר הדואר לא רשום כלום, החבילה בד"כ מחכה כבר בסניף הדואר.

פורסם

לא נכון. אחת מהחבילות שקיבלתי לפני זמן מה היתה Into foreign customs במשך 4-5 ימים ורק אז הפכה ל-out of foreign customs.

יומיים לאחר מכן זה הגיע אליי, ללא מיסים.

פורסם

פיקה (Scorn) סתם חיי בסרט ומכניס אותך להיסטריה בגלל כלום.

אף אחד לא חושב שאתה משקר ואף אחד לא הולך להכניס אותך לכלא על ניסיון הכנסת פצצת אטום לשטח ישראל דרך רשות הדואר.

תירגע.

החבילה שלך נמצאת במכס כי כל חבילה שנכנסת לארץ עוברת דרך המכס.

אם הערך שלה הוא פחות מ-50$, בדיוק כמו שהיא נכנסה היא גם תצא.

האתר של USPS והאתר של רשות הדואר בישראל לא בהכרח מתואמים, אם ב-USPS כתוב שזה כבר יצא, תוך יום-יומיים זה יגיע אליך.

לא נכון. אחת מהחבילות שקיבלתי לפני זמן מה היתה Into foreign customs במשך 4-5 ימים ורק אז הפכה ל-out of foreign customs.

יומיים לאחר מכן זה הגיע אליי, ללא מיסים.

צודק, אין מה להתרגש.

אם זה נכנס למכס ולא "יוצא" (במעקב) שבוע+ אז אפשר לצפות לאחת משלושת האפשרויות הבאות:

1. מכתב לסור למכס עם מסמכים רלוונטים (לעיתים אפשר לפתור את זה בשליחת פקס).

2. מקרה חריג שהיה לי, התקשרו אלי מהמכס ושאלו שאלות על החבילה ותכולתה.

3. החבילה תגיע לסניף הדואר הקרוב לכתובתך (ואז תצטרך לשלם מכס או שלא...).

פורסם
  • מחבר

הבנתי, במקרה שלי השעון הוא משומש, אז לא אמורה להיות לי בעיה עם הצהרתו כמתנה נכון ?

להבא פשוט לסמן 45 דולר ערך ו"סחורה" לא "מתנה" ומקסימום לשלם 18 אחוז ? הכי בטוח אתם אומרים ?

פורסם

(מה זה בכלל 18% ?)

א. מתחת ל-50$ אתה לא משלם כלום.

ב. זה בכלל לא משנה אם אתה מסמן "מתנה" או לא, המכס מתעלם מההצהרה הזאת לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אה, חשבתי שכל חבילה שנתפסת חייבת במע"מ של 18 אחוז.

הבנתי, מגניב. אודיע מחר אם זה אצלי

אני בינתיים הולך לחפש שבקניקים בחוץ שבודקים אם אני מנסה להבריח ראשי נפץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים