פורסם 2002 במרץ 323 שנים אנחנו מחפשים נואשות אחר כרטיס FireWire.אתם לא יכולים להשתמש בvideo in? יש פה להרבה כרטיסי אסוס עם כזאת פונקציה...........ולמי שיש אודיג'י יש firewire לא?
פורסם 2002 במרץ 323 שנים אנחנו מחפשים נואשות אחר כרטיס FireWire.אין לאף אחד אודג'י?RT2000\DV500\radeon AIW 8500DVמשהו?
פורסם 2002 במרץ 323 שנים וכניסת וידאו תפיק תוצאות גרועות.המסרטה היא דיגיטלית וכוונתי היא להמיר את הכל באופן דיגיטלי, גם ככה אנחנו נצטרך לחסוך באיכו. ואני לא רוצה שזה יקרה בעת העברה.ולאף אחד מצוות האתר אין שום גישה לכניסה FireWire.
פורסם 2002 במרץ 323 שנים יש לי גם asus tv in וגם firewire גם 6 פינים למצלמת וידאו וגם 8 פינים רגילאבל אני גר בכפר סבא
פורסם 2002 במרץ 323 שנים Hehe.... LOLדוד, אם כבר תשלח לי את הכרטיס.. אני אעביר.. ואשלח לך לאחר יומיים את הכרטיס באקספרס מבחינתי.אבל נוצ'אנס! אני אשלח לך את המסרטה הדיגיטלית שלי...
פורסם 2002 במרץ 323 שנים Hehe.... LOL דוד, אם כבר תשלח לי את הכרטיס.. אני אעביר.. ואשלח לך לאחר יומיים את הכרטיס באקספרס מבחינתי. אבל נוצ'אנס! אני אשלח לך את המסרטה הדיגיטלית שלי... טוב, אני עוד שנייה שולח אותו.. רק הולך לפרק את הכרטיס שעולה 5000 שקל מהמחשב בביה"ס שלי קופץ לדואר והוא אצלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.