עבור לתוכן

היכן ובכמה ניתן לרכוש פאנל מקורי N95 8GB?

Featured Replies

פורסם

היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים.

המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי.

כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי.

המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר.

ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי.

חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי.

כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה"

האם אפשר לסמוך על ebay בנידון?

כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר לא חושב שזה מקורי).

מה עם סלקום האם יש להם פאנל מקורי והם מבצעים זאת ואם כן כמה תעלה החלפה ללא ביטוח? בדינמיקה הייתי והם לא מבצעים את העבודה הזו.

ושאלה נוספת, האם אני יכול להרכיב בבית (כפי שעשיתי) או שעדיף לי להוסיף כמה עשרות שקלים שבחנות יעשו לי את הכל "הרכבה מקצועית"?

פורסם

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=n95+8gb+original+cover&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_dmpt=PDA_Accessories&_odkw=n95+8gb+original+panel&_osacat=0&bkBtn=

אל תחפש את הזול ואל תחפש את היקר, תיקח את המחיר הממוצע.

תקנה ממישהו בעל מוניטין .

מה צריך הרכבה מקצועית ,תעשה בעצמך כולה להרכיב פאנל.

חבל אם היתה צריך לN86 היתי נותן לך בחינם.

פורסם
  • מחבר

אף אחד מהרשימה הזו אינו מומלץ "eBay Top-rated sellers" זה לא יוצר בעיה?

פורסם

אם אני לא טועה פעם עניתי לך אופיר...

תראה כל מה שיש באיביי זה לא מקורי חותם לך מנסיון!

בוא נגיד יותר טוב ממה שתמצא בבסטות היום פה....הדבר היחיד זה ללכת לחברה שלך סלקום או אורנג ולעשות דרכם...מה כן זה יעלה לך ביוקר!

פעם שאלתי את סלקום משהו כמו לפני שנתיים אולי יותר והם אמרו לי יחליפו לי עם הרכבה ב 400שח...כן כן אמיתי לחלוטין...

אז תחליט אתה מה כדי לך במקרה הזה...

פורסם

זה רק פלסטיקה , חפש איזה חנות שכונתית שתשים לך פאנל נורמלי של נוקיה (שאגב לחנויות זה עולה איזה 20 שקל )

פורסם

זה רק פלסטיקה , חפש איזה חנות שכונתית שתשים לך פאנל נורמלי של נוקיה (שאגב לחנויות זה עולה איזה 20 שקל )

בסכום הזה קונים את הזיוף...שהצבע שלו יורד תוך יומיים.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה פעם עניתי לך אופיר...

תראה כל מה שיש באיביי זה לא מקורי חותם לך מנסיון!

בוא נגיד יותר טוב ממה שתמצא בבסטות היום פה....הדבר היחיד זה ללכת לחברה שלך סלקום או אורנג ולעשות דרכם...מה כן זה יעלה לך ביוקר!

פעם שאלתי את סלקום משהו כמו לפני שנתיים אולי יותר והם אמרו לי יחליפו לי עם הרכבה ב 400שח...כן כן אמיתי לחלוטין...

אז תחליט אתה מה כדי לך במקרה הזה...

כל מה שיש באיביי לא מקורי? לפי מה שאני מבין מקורי עולה יקר מאוד (וקיימים הבדלים מהותיים כפי שכתבתי בהודעה הראשונה בנושא) וטרם מצאתי חנות שמוכרת מקורי.

למשל באיביי לא מצאתי מוכר אמין אחד שמוכר מקורי. זה אומר משהו שכל מי שמוכר מקורי לא בעל "תג" מוכר אמין.

את הסלולר קניתי ב1090 יד שנייה, כך שאין לי ביטוח אפילו. אני אשאל בסלקום. אורנג' לא משווקים את המכשיר אז אין טעם לשאול, לא?

אני לא יודע אם זה שווה 400 ש"ח האמת..

על זה אני מדבר, האיכות בין המקורי למזוייף שמיים וארץ.

וזיוף או במילים אחרות "תואם מקורי ברמה גבוהה" עולה כ150 ש"ח.

פורסם

אתה ישראלי , תתמקח .

תגיד לו שהפאנל עולה לו 20 שקל חחח

פורסם
  • מחבר

אפשר תמונות של זיוף לעומת מקורי?

ו איך אני מבדיל בין הלא מקורי למקורי?

פורסם

תשמע, זה לא בעיה להבדיל, דבר ראשון, כתוב בטוח איפשהו מי היצרן(NOKIA) בנוסף אפשר להרגיש אם הפנל מזוייף או לא.

האיכות של הפלסטיק, בדר"כ במזוייפים הפלסטיק מרגיש זול.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא ראיתי שכתוב בפאנל מי היצרן. הלא מקורי דומה מאוד למקורי למעט זה שהצבע שחור הוא דהוי יותר.

אז כאן השאלה אם הלא מקורי הזה הוא זיוף או "תואם מקורי"/"תואם מקורי ברמה גבוהה"??

וכתוב אותו דבר בגב המכשיר על החלק של הסוללה NOKIA Nseries.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים