עבור לתוכן

בדיקות מהירות הורדה - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני מחובר במהירות 5 מגהביט.

בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט.

אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'?

תודה.

פורסם

לי היתה בעית upload בspeed test ובאתר של בזק זה היה בסדר. אני חושב שזה בגלל עומס. לא מזמן שידרגתי ל10 ומהירות ההורדה שלי תקינה. התקשרתי לבזק בינלאומי ובבדיקה באתר שלהם זה היה בסדר. אני חושב שאני והנציג שירות הסכמנו שזה עומס אבל זה קצת מוזר שהוא כלכך קרוב. עדיין הרצתי כמה torrents בזמן האחרון וחלק מהזמן הוא לא עבר את ה40KB לupload למרות שהגדרתי לו 60KB אבל היום בבוקר הוא היה במקסימום (60) אבל הורדתי את זה ל20 ופתאום הוא התחיל להוריד יותר מהר.

יש לך את ה Aztec 600e ? זה מה שקיבלתי מבזק כי לא רציתי להתחייב לשנתיים מינימום על router . אני לא בטוח שזה הבעיה עם המודם כי הבדיקות בסדר.

פורסם

אין פה שום קשר בין הגדרות NAT לבין ביצועים של תעבורת מידע.

אם כבר כותבים על port forwarding אז לפחות להבין מה זה אומר.

הייתי מציע לך לבדוק את אותה הבדיקה בחיבור ישירות למודם ובריבוי חיבורים כדי להוריד אותו קובץ עם מנהל הורדות כלשהו.

אם עדיין התוצאות הן פחות מ10% מהרצוי תרים טלפון לסבפק התשתית שלך כדי לבדוק את מצב התשתית.

אל תשכח שבחיבור דרך נתב סביר להניח שאתה לא היחידי שמשתמש ברוחב פס באותו זמן אם יש יותר ממחשב אחד בLAN שלך.

פורסם

היי gil80

כיוון שאתר speedtest נותן לעיתים תוצאות שאינן מדוייקות ב- 100%,

אני ממליצה לבצע את הבדיקות עליהן המליץ multicore.

במידה ואתה עדיין חווה איטיות בגלישה,

אני מזמינה אותך לפנות אליי בהודעה פרטית

להמשך טיפול.

המשך גלישה מהנה

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

אהלן.

אני מחובר במהירות 5 מגהביט.

בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט.

אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'?

תודה.

דרך איזה שרת הוא עושה לך את הבדיקה ב-speed test ?

פורסם
  • מחבר

דרך שרת בירושלים.

את הבדיקות ביצעתי בחיבור ישיר למודם ורק אח"כ עם החיבור לנתב של אדימקס. את הבדיקות ביצעתי מבלי שאף אחד יהיה מחובר לרשת שלי. יש לי שני מחשבים בבית והראשי מחובר פיזית לנתב וגם הנתב מוגדר עם סיסמה ככה שאף אחד לא גונב לי רוחב פס.

עד עכשיו הייתי בחיבור קבוע לאינטרנט אבל הנציגה מבזקבינלאומי העבירה אותי לחיבור עם חייגן ועזרה לי להגדיר את החייגן בנתב.

מאותו רגע אני חווה מהירות איטית יותר בהורדה.

שידרגתי מ-2.5 מגה ל-5 מגה. השידרוג התבצע היום אבל אני קיבלתי מהירויות בסביבות ה-2 מגהביט דרך המחשת מהירות באתר של הוט וגם דרך האתר של נטוויז'ן.

ציפיתי להגיע למהירות של לפחות 600KB בהורדה אם לא 610. בבדיקת העלאה המהירות היא בסביבות 0.5Mbit לשניה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהנתב מוריד את המהירות?

חיבור 5 מגהביט זה בסביבות 620KB מהירות הורדה. בפועל גם 600KB זה טוב. בחיבור ישיר אני מוריד 580KB וכשאני מחבר את הנתב אז זה מגיע ל-560KB פלוס מינוס 10KB.

פורסם

ניסית גם דרך השרת של ת"א ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים