עבור לתוכן

BFBC2 vs MW2 (MP) עזרו לי להחליט

Featured Replies

פורסם

שתף אותנו עוד חודש אם עדיין נשאר לך חשק לשחק.

• תגובות 46
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא קראתי הכל, אבל לפותח הת'רד-MW2 זורם הרבה יותר ובעל משחקיות הרבה יותר גבוהה, BF הוא משחק לוחמה מודרנית יחסית מציאותי (מפות גדולות, אתה לא יכול לרוץ בכל המפה ולחסל אויבים, הוא יותר קרוב למציאות לאט ובטוח).

אם משחקיות זה מה שאתה מחפש-MW2 זה המשחק בשבילך. לפני זה אני מזהיר אותך-בזמן האחרון יש מלא קאמפרים, טיוברים וכו'. :-\

התארד זורם הרבה יותר כי 90 אחוז ממנו ספאם? 100 עמודים אחרי שעזבתי רק אז שמו לב לזה...

משחקיות? MW2? לא היום לצערי, פעם במשחק הזה היה כ"כ הרבה כיף, אבל עכשיו כל הטיוברים\קמפרים וכו' וכו' הרסו אותו. וזה ניראה כאילו מתחילים לייצר את אותם שחקני כאפות בצורה תעשייתית בלתי מבוקרת.

אכן קניתי את MW2 אתמול ואני כבר מודע לכל הקאמפרים והטיוברים, אבל אני מאמין שהקהילה של המשחק "תתבגר" מהקטע הזה במוקדם או במאוחר ובנוסף לכך גם תגדל.. אז יהיה בסדר ;D

אתה אופטימי מידי. בוא אני אספר לך את סיפור הMW2-

היה הייתה חברה לגנדרית בשם INFINITY WARD שהוציאה משחק לגנדרי לא פחות בשם COD4 שגידל במהירות קהילת מולטיפלייר ענקית הודות למולטי המהנה שלו. אחרי כשנתיים IW הוציאה את ההמשך לאותו משחק לגנדרי, ובשבוע הראשון לצאתו של המשחק הזה (MW2) רוב הקהילה המנוסה של COD4 יחד עם גיימרים מנוסים רבים אחרים קנתה את המשחק. אך ACTIVISION הכריחה את IW לעשות את המולטי של MW2 פחות נגיש לגיימרים מנוסים אלא יותר לאנשים רגילים מן השורה שבחייהם לא שיחקו במשהו יותר כבד מסימס. גם כאלה קנו את המשחק בשבועות הראשונים אך הם היו מיעוט.בחודש הראשון לשחק בMW2 היה פשוט תענוג, אם היית נפגש עם קמפר או מטוליסט הייתה יכול להחשב כבר מזל כי הם היו ממש אבל ממש מיעוט. אבל אז, הקמפיין השיווקי של MW2 הראה את האפקטיביות שלו ולקראת הכריסטמס מיליוני ילדי נזלת\NEWBIES וכו' שמו ידיהם על העותק של המשחק והחלו לזהם את האונליין שלו בNADE SPAM, GL, KNIFING,CHEATING וכל התופעות האופייניות לפאבליק מעפן ביותר. מכיוון שלמשחק אין מודים רוב הקהילה המקצועית אוהדת הכותר פרשה לCOD4 לPROMOD שלו (תשאל את CHAMEULIUM).

ועכשיו לתורו של BC2- המשחק יצא ואלפי המעריצים של הכותרים הקודמים קנו אותו. בהתחלה, כמו תמיד היו בעיות חיבור/התנתקות/משחק/שמירות וכו' וכו' וכו' אבל אחרי הפאץ' הראשון המשחק הפך לשחיק פחות או יותר. אז החלו המשחקים האמיתיים עם חבר'ה שיודעים לעבוד כקבוצה. אבל גם כאן הקמפיין השיווקי של "מאסתם מMW2? אז BC2 זה המשחק בשבילכם !" הצליח ורבים נהרו מMW2 אל BC2. אבל הבעייה שהמשחקיות שלMW2 שדוגלת בLONE WOLFES רחוקה מהמשחקיות של BC2. ואז רמת המשחק החלה לרדת לאט לאט, עד שאלה עם התפיסה המהירה עלו על הנוסחא של המשחק ואלה הפחות קליטים התייאשו ממנו, מן סינון כזה.

שורה תחתונה- כאחד ששיחק הן בMW2 והן בBC2 תקופה שווה אני יכול להגיד ש MW2 נימצא במגמת ירידה ואילו BC2 במגמת עלייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים