עבור לתוכן

BFBC2 vs MW2 (MP) עזרו לי להחליט

Featured Replies

פורסם

BFBC2 - בקלות ובהמלצה חמה!

שחקתי בסינגל ובמולטי של שניי המשחקים.

הסינגל של MW2, טוב יותר בעיני, אבל המולטי של באטלפילד לוקח בהליכה. וזה מראש מה שבאטלפילד עושה הכי טוב בשוק.

הפסקתי לגעת במולטי של מודרן מהרגע שיצא הבטא של באטלפילד.

בבאטלפילד אני ממש מבחין בהתפתחות הטקטיקות -

שחקן אחד עולה על פטנט, אחרים חוטפים בראש ורוצים גם ומתחילים לחקות אותו, מתפתחת טקטיקה נוגדת ואז טקטיקה נוגדת טקטיקה ולמשחק הזה יש חיים משל עצמו.

הטקטיקות של החודש הראשון יכולות להיות שונות מהותית מהטקטיקות של החודש השני וחוזר חלילה.

מה שאני אוהב במשחק הזה, שע"י משחק חכם וטקטי אתה יכול לעשות הבדל מהותי.

אני אוהב שעבודת הצוות מתקדמת עשרות מונים ממודרן (אין בכלל מה להשוות - זה פשוט 0 עבודות צוות מול אינספור אפשרויות לעבודת צוות).

אני אוהב שסשן ארוך יותר.

המוד החדש - RUSH, הוא עוד הברקה נפלאה שבנוייה הייטב. לא אסופת רמבואים עם מדים זהים נגד אסופת רמבואים עם מדים זהים ושונים משל הראשונים, אלא קבוצה נגד קבוצה.

באטלפילד, בקלות באטלפילד.

• תגובות 46
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המוד החדש - RUSH, הוא עוד הברקה נפלאה שבנוייה הייטב. לא אסופת רמבואים עם מדים זהים נגד אסופת רמבואים עם מדים זהים ושונים משל הראשונים, אלא קבוצה נגד קבוצה.

באטלפילד, בקלות באטלפילד.

ומעבר לזה,

גם בחבורת הרמבואים שלך יש מדים שונים לכל קלאס...

ככה שבאטלפילד הוא לא אסופת רמבואים עם מדים זהים נגד אסופת רמבואים עם מדים זהים ושונים משל הראשונים, אלא אסופת רמבואים עם מדים שונים נגד אסופת רמבואים עם מדים אחרים ושונים משל הראשונים

פורסם

קנה את שניהם ותמכור את BC2

פורסם

^ אהבתי ;D

פורסם

BFBC2 האמת, המולטי שלו יותר כיף מ MW2

אני ממליץ על BFBC2

פורסם

אני גם מעדיף את BFBC2

אבל אני גם אותו וגם את MW2 משחק ב PS3 כך שאין לי בעיה של ניתוקים בינתיים.

והסיבה של ההעדפה היא...

ב MW2 זה עניין של חיילים נגד חיילים, זה הכל. והמפות לא כל כך גדולות, קרא לזה אקשן טהור אם תרצה, ללא חשיבה יותר מידי, ללא שיתוף פעולה.

יש עניין של שידרוגים ודרגות אבל בסופו של דבר זה "מי מכיר את המפה יותר טוב" (לדעתי)

ב BF המפות גדולות, יש המון טקטיקה, חשיבה ושיתוף פעולה (כמובן זה תלוי עם מי אתה משחק) אבל הכי חשוב יש רכבים שונים, שהופך אץ המשחק לממש כייפי.

ומאוד מאוזן.

טנק יכול לדרוס בקלות חייל, אבל חייל מוסווה עם RPG שיורה בטנק מאחורה... והנה איזנת יופי את המשחק.

המון נשקים טקטיים ולא רק מי ראה את מי קודם וכמה נזק הנשק שלי עושה לעומת שלך.

זהו.

שניהם משחקים מאוד כיפיים.

תהנה.

פורסם

BFBC2 בקונסולות הרבה יותר טוב מהפורט ל PC

כשהשתתפתי בביטא מאוד נהנתי לשחק.

זה היה צריך להיות הפוך כי בכל זאת משחק יריות אבל כנראה שהפיתוח הותאם במיוחד לקונסולות.

פורסם

להבדיל מאלו כאן שאמרו שהם מוכרים את BC2, אני מוכר את MW2 אחרי שיש לי ניסיון מכובד איתו (יותר מפרסטיג'). כולם כאן מוכרים את BC2 בגלל בעיות התחברות או סתם כי הם שפטו יותר מידי מהר (בקושי שיחקו שעה).

אם אני זוכר נכון אז גם מקס מכר את המשחק, וגם לו היה ניסיון כך שזה לא בגלל בעיות טכניות אלא נטו חוסר רצון לשחק במשחק הזה.

לעניין- תראה סרטונים ביוטיוב של קטעים מהמשחק ותחליט בעצמך, דעות של אנשים אחרים לא יעזרו לך להחליט.

כפי שנאמר, אני מכרתי את עותק הMW2 שלי

הסיבות היו-

1. קהילה גודלת מרגע לרגע של שחקנים שמשחקים מגעיל והורסים את המשחק.

2. IWNET שלא היה נותן לי לשחק נורמאלי בדקות הבודדות שהיו נישארות לי, לא היה נותן לשחק עם חברים, לא היה נותן לשחק עם פינג נורמאלי.

3. האכזבה, קניתי משחק שציפיתי ממנו לכ"כ הרבה והוא מיצא את עצמו אחרי חודשיים. עברתי את כל הSPEC OPS על שלוש כוכבים כמה פעמים, היה לי בסביבות ה100 שעות משחק במולטי, ייסדתי יחד עם PEACEBRINGER את בית הספר לאומנויות הסכינאות, חטפתי ניוקים מדגדגן,דאדרה,QUINTIX וסיימון

והגעתי לרמה 70 ובמקרים הבודדים בהם הייתי מגיע למשחק יחסית נורמאלי הייתי רואה שזהו- הפאן עבר.

בBFBC2 יש בעיות חיבור יחד עם עוד הרבה בעיות אחרות שאפשר לתקן. אבל כאן אין את הבעיות של COD שהן בעיות שיושבות בבסיס המשחקיות וIW לא רוצה לתקן אותן כי חשובה לה קבוצה של כמה מיליוני ילדי נזלת שההורים שלהם קנו להם את המשחק כמנת חג מולד. אם בCOD הייתה רק דרך אחת להלחם נגד מטוליסט והיא לקחת מטול לידיים בBC2 יש לך איספור דרכים להלחם מול כל שיטה. אפילו קבוצה של מטוליסטים פה לא תגרום לי לעזוב שרת

והמשחק הזה הרבה אבל הרבה יותר קבוצתי מCOD. אם משחקים עם אנשים טובים שמכירים הוא ניהיה מהנה יותר אלפי מונים

פורסם

ניתן למכור עותק MW2 שקושר לחשבון סטים בלי למכור את החשבון כולו? כלומר רק את ה KEY?

החשבון שלי שווה הרבה יותר מהמשחק הזה :/

*סליחה על "החטיפה"

פורסם

לא :\

(תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

ניתן, כמו שאני זוכר כשמכרתי TF2 וCOH בניפרד שלחתי לתמיכה הטכנית של סטים מכתב עם בקשה לאפס את הסידיקיי של המשחק, לקח משהו כמו שבועיים עד שקיבלתי תשובה.

אבל אם מאפסים את הסידיקיי האדם שיקבל את המשחק יקבל אותו כחדש מהקופסא כאילו אפחד לא שיחק בו עדיין (בלי הראנק שהגעת אליו במולטי וכו')

פורסם

*רץ לכתוב לתמיכה ב steam*

נ.ב

מקס הם איפסו לך לפני שעברו 90 יום מרגע שקנית את המשחקים? ביקשו קבלה או תמונה של הדיסק? משהו?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2010 בשעה 19:53:58

כמובן...
Hello Michael, Thank you for contacting Steam Support. Unfortunately, used CD Keys (whether resold or given by an individual or a store selling used goods) cannot be reset. If you have recently purchased this product, please contact the seller to discuss a refund or exchange. Please see the CD Key Reset Process FAQ if you would like more information: Title: CD Key Reset Process URL: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1673-IDGK-4694

fuck steam

פורסם

לא קראתי הכל, אבל לפותח הת'רד-MW2 זורם הרבה יותר ובעל משחקיות הרבה יותר גבוהה, BF הוא משחק לוחמה מודרנית יחסית מציאותי (מפות גדולות, אתה לא יכול לרוץ בכל המפה ולחסל אויבים, הוא יותר קרוב למציאות לאט ובטוח).

אם משחקיות זה מה שאתה מחפש-MW2 זה המשחק בשבילך. לפני זה אני מזהיר אותך-בזמן האחרון יש מלא קאמפרים, טיוברים וכו'. :-\

פורסם
  • מחבר

אכן קניתי את MW2 אתמול ואני כבר מודע לכל הקאמפרים והטיוברים, אבל אני מאמין שהקהילה של המשחק "תתבגר" מהקטע הזה במוקדם או במאוחר ובנוסף לכך גם תגדל.. אז יהיה בסדר ;D

פורסם

אני לא יודע אם תתבגר.. הם הבריחו את כל המבוגרים, וכשהם יגדלו יבואו ילדים קטנים ויבריחו אותם.. :-\

בכל מקרה, תתחדש ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים