עבור לתוכן

BFBC2 vs MW2 (MP) עזרו לי להחליט

Featured Replies

פורסם

נשמע שיותר מתאים לך MW2

• תגובות 46
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מוזר שאף אחד לא מוכר את MW2..

הייתי מוכר לך תוך שניה

הבעיה שה%^@! האלה חוסמים ממך את האפשרות הזאת כי המשחק מקושר לחשבון STEAM שלך.... כלומר אם אני רוצה למכור לך אני צריך לתת לך את כל ה חשבון שלי...

פורסם

CoD MW2

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

CODMW2 הרבה יותר מהנה וצבעוני!

BFBC2 משעמם מהר מאוד.

פורסם

ראיתי כמה סרטונים ושמתי לב שבבאד קומפני המפות הן בד'כ בסיסים בטבע ושטח פתוח, לעומתו בקוד6 המפות מגוונת יותר ובנויות באופן מעניין יותר, עם מקומות מסתור וקומות מרובות.

יתרה מכך, יתר הריאליסטיות בבאד קומפני כמו שאתם מתארים אותו לא ישאיר מקום לארקיידיות החביבה לי עוד מקוד6, כאמור לרוץ ממקום למקום, לזרוק רימון ולתת כמה ריסוסים דרך הקיר עם AK47 ולשלוף קומבו של כמה הריגות, זה מה שחביב עליי ולזה אני רגיל.

מה דעתכם?

וואו זו ללא ספק התגובה הכי גרועה בכל הדיון הזה

אתה אשכרה עורך השוואה מבלי ששיחקת בBC2?

בחייאת, עשה לי טובה :s07:

אני גם בעד MW2, אבל מה שהעלית פה זה לא טענה לגיטמית ואפילו לא חצי טענה לגיטימית.

פורסם

יתר הריאליסטיות הורסת?

אני דווקא מאוד נהנה מהקטע שאני יכול לירות במישהו דרך קיר מפח או דרך קיר מעץ ולהרוס אותו בדרך

אני גם ממש נהנה מזה שכשאני יורה בקיר בטון הכדור לא עובר דרכו

לפותח הנושא, המחקים די שונים במשחקיות שלהם והשוואה ישירה אין ממש.

אמנם מבחר המפות קטן יותר ב BC2 אבל אני מעדיף את המשחק הזה

אם אתה מעדיף משחק ששם דגש על קבוצתיות, מפות גדולות ויכולת להשתמש בכלי רכב ותעופה לך על BC2 ללא ספק

פורסם

להבדיל מאלו כאן שאמרו שהם מוכרים את BC2, אני מוכר את MW2 אחרי שיש לי ניסיון מכובד איתו (יותר מפרסטיג'). כולם כאן מוכרים את BC2 בגלל בעיות התחברות או סתם כי הם שפטו יותר מידי מהר (בקושי שיחקו שעה).

אם אני זוכר נכון אז גם מקס מכר את המשחק, וגם לו היה ניסיון כך שזה לא בגלל בעיות טכניות אלא נטו חוסר רצון לשחק במשחק הזה.

לעניין- תראה סרטונים ביוטיוב של קטעים מהמשחק ותחליט בעצמך, דעות של אנשים אחרים לא יעזרו לך להחליט.

פורסם

דניאל, תעשה לי מחיר ?

פורסם

בלי קשר לבעיות טכניות של שני המשחקים, לדעתי MW2 עדיף במקצת.

פורסם

ההתנתקויות רלוונטוית למשתמשים רגילים של 014.

אין לך מושג כמה שאתה צודק, הייתי מחובר בחבילה רגילה עד לפני כמה ימים, ושמתי לב שרק אחרי 11 בלילה אני מצליח איכשהוא לשחק במשחק..

התקשרתי ל014 ואמרתי להם את הבעיה..

נתנו לי לנסות חשבון עם חבילת גיימר לשבוע.. כמובן שאיתה הכל עבד חלק, עם קצת צעקות והסברה נכונה קיבלתי חבילת גיימר באותו מחיר כמו הרגילה ועכשיו אני נהנה מהמשחק מאוד!

וכאחד ששיחק ב2 המשחקים - אין לי תשובה ברורה...

BC2 יותר מציאותי, מאתגר וקשה

MW2 יותר ארקיידי, יותר מהיר ומשוחק בנוף שונה לחלוטין מאשר BC2...

ההשוואה קשה אבל לא הכי רלוונטית כי אלו שני משחקים שונים לגמרי.

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שאני סגור על MW2. תודה לכולם על הדיעות השונות!

בנוסף גם מצאתי לי חנות פה בארץ שמוכרת את המשחק זול יותר מסטים ;D

נתראה בMW2!

פורסם

אין שמץ של ריאליסטיות לא בMW2 ולא בBC2.

אני מציע לך לא לקנות ולחכות למשחק שייתן תמורה אמיתית לכסף.

פורסם

MW2.

סתם בזבזתי 60 דולר על BFBC2,עכשיו אני רוצה למכור את כל החשבון..זה עניין של טעם.. תנסה אצל חברים,אין טעם לשאול אנשים..

+100

:hizuk:

פורסם

אין שמץ של ריאליסטיות לא בMW2 ולא בBC2.

אני מציע לך לא לקנות ולחכות למשחק שייתן תמורה אמיתית לכסף.

אם אתם רוצים ריאליסטיות אז או ש:

א) תתגייסו לצבא

ב) תנסו לשחק ב arma2. כשישבר לכם ה... תחזרו לBF

פורסם

אם אתם רוצים ריאליסטיות אז או ש:

א) תתגייסו לצבא

ב) תנסו לשחק ב arma2. כשישבר לכם ה... תחזרו לBF

AA גם נחשב ריאליסטי, לא ?

פורסם

להבדיל מאלו כאן שאמרו שהם מוכרים את BC2, אני מוכר את MW2 אחרי שיש לי ניסיון מכובד איתו (יותר מפרסטיג'). כולם כאן מוכרים את BC2 בגלל בעיות התחברות או סתם כי הם שפטו יותר מידי מהר (בקושי שיחקו שעה).

אם אני זוכר נכון אז גם מקס מכר את המשחק, וגם לו היה ניסיון כך שזה לא בגלל בעיות טכניות אלא נטו חוסר רצון לשחק במשחק הזה.

לעניין- תראה סרטונים ביוטיוב של קטעים מהמשחק ותחליט בעצמך, דעות של אנשים אחרים לא יעזרו לך להחליט.

:xyxthumbs:

ב 2 מצבים מגיעים להחלטה למכור את המשחק , עצבים ,דיכאון -סתם הגזמתי .

1. BC2 בעיות התחברות [ שהאמת מי אמר שזה יהיה בר תיקון - אם זה בעיה של 014 . ]

2. באמת שפטו יותר מידי מהר את המשחק , צריך להתרגל. הם מבואסים שהם נהרגים הרבה, יצא לי לראות ידיד שכבר שבר מקלדת :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים