עבור לתוכן

מילה טובה אפשר להגיד כאן?

Featured Replies

פורסם

אני רואה כאן המון שרשורים של תלונות על חנויות למיניהם אבל לא של מילים טובות או שירות טוב... אז אני אתחיל:

ביום רביעי שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך 5850 דרך זיגזג, כבר למחרת התקשרו אלי והודיעו לי שההזמנה יצאה לה לדרך. לאחר החג(שני של פסח) התקשרתי לחברת המשלוחים כדי לראות מה קורה עם החבילה. הם(פדקס) אמרו שמצידם הם התקשרו אלי, דפקו בדלת וכשאף אחד לה היה השאירו פתק(חבל שרק החלק של אף אחד לא היה בבית הוא נכון....)

התקשרתי לזיגזג כדי לבדוק מה ניתן לעשות וכאן תצטרכו לסלוח לי כי אני גרוע שם שמות אז אני לא אציין את שמות המעורבים אבל מי שטיפל בי עשה זאת בצורה יוצאת דופן, הוא דאג ליצור קשר עם פדקס וכבר באותו יום הם יצרו איתי קשר כדי לתאם מועד וזמן הגעה למחרת ואכן למחרת החבילה הגיעה למקום העבודה שלי, בנוסף אותו בחור מזיגזג דאג להתקשר אלי באותו יום כדי לוודא שהמוצר אכן הגיע.

המוצר עצמו הגיע בתור אריזת קרטון עם הגנות של ספוג מכל הכיוונים האפשרים ותאמינו לי שזה היה די קשה להגן על כרטיס מסך שביר כשבתוך האריזה היה גם מצבר לאל פסק שהזמנתי.

אני מקווה שבאמת נתחיל לשמוע גם כמה סיפורים חיובים כאן ולא רק תלונות, ולחבר'ה מזיגזג אתם הרווחתם ביושר לקוח מרוצה שידאג להמשיך את הקניות שלו בעתיד איתכם ויתן המלצה חמה לכל מי שירצה לקנות רכיב כלשהו אפילו אם זה עיפרון :)

פורסם

תשמע, על זיזאג זה די מיותר ;)

זה כבר ידוע שהם טובים, ולא תמצא אפילו ביקורת רעה אחת עליהם..

פורסם

^^

מה שהוא אמר. קניתי אצלם בעצמי פעם :)

פורסם

^^ ברגים בעיקר, הא? :smile1:

נאא... מתוך הכרות שטחית ביותר עם כמה מהאנשים שם אני פוחד לקבל ראקון עצבני בקופסא אם אני אזמין אצלהם משהו... קצת מסוכן...

פורסם

פעם נסעתי אליהם למקום החדש.

אחרי שה GPS איבד את הצפון והתחיל לסובב אותי במעגלים התקשרתי אליהם וקיבלתי הנחיות טלפוניות

תיכנס למגרש, תעבור דרך החור בגדר.. דווקא היה בסדר גמור.

פורסם

זאת החנות היחידה בארץ שלא תשמע עליהם אפילו תלונה אחת

אולי הם לא הכי זולים אבל זה שווה את היחס והשרות שמקבלים מהם

פורסם

הרשה לי לחלוק עליך

השאלה מה אתה מחפש

שרות או מוצר

מי שמחפש שרות ימצא את מה שהוא צריך בחנות השכונתית וגם בזיגזג 2000

אישית אני מחפש מוצר ומבחינתי רק המחיר קובע.

פורסם

יש להם שירות מעולה..

אבל מחירים קצת גבוהים מהממוצע...

^^

על איכות ושירות משלמים :xyxthumbs:

פורסם

זיגזאג תותחים

אני מכיר אותם עוד מהתקופה שהם היו מחסן קטן בנווי מונוסון

פשוט יחס הכי טוב שיש, מטפלים בך ברמה האישית כאילו אתה היחידי שקונה אצלם

והם ממש לא יותר יקרים

כרטיסי מסך אצלם כמו 5850 בהנחה (הנחת חנות )

הכי זולים באר. כ 1250 שקלים

יש להם הרבה מוצרים Mainstream תחת הנחה מאוד משתלמים

לפני 7 חודשים קניתי אצלם 4870 של gain ward חדש ב900 שקל. (!!)

הנחת יצרן + הנחת חנות

ז

פורסם

^^ ברגים בעיקר, הא? :smile1:

נאא... מתוך הכרות שטחית ביותר עם כמה מהאנשים שם אני פוחד לקבל ראקון עצבני בקופסא אם אני אזמין אצלהם משהו... קצת מסוכן...

כזה ?

1249243488730.jpg

פורסם

אמאלה! מעכשיו אני לא קונה ממכם יותר בחיים! אם זה היה יוצא לי בבית ואבא שלי היה רואה את זה הוא היה בועט גם אותי וגם את הראקון מהחלון

פורסם

בלי דאגה , לא נשלחים יונקים בתוך חבילות , זאת התאכזרות .

בדרך כלל אלה עכבישים וחרקים קטנים , ארסיים פחות וארסיים יותר ;D

פורסם

אה, אתה מתכוון למוצרים של רייזר? מתי אתם מביאים את הrazer megasoma?

פורסם

שמע, זיגזג 2000 תותחים ואני יודע את זה ברמה מאוד אישית.

אני אחד שעובד איתם כל הזמן

והאם ארז טיפל בך במקרה ?

בכל מקרה זאת חנות חבל על הזמן וכן כמו שאומרים על איכות משלמים.

פורסם

^^ מי ישמע כמה משלמים... יוצא לך הפרשים של אולי 100~150 ש"ח בקניית מערכת מחשב שלמה- וגם זה לא תמיד... שווה את זה כשאתה יודע שאת האחריות שלך יכבדו ויעזרו לך, ולא ישלחו אותך לביסל"ח עם המחשב, או יקחו אותו "לתיקון" לחודשיים, או ישלחו לזייפן של הייצרן המקורי בסין...

כזה ?

1249243488730.jpg

:lol: :lol: :lol:

סידרת לי חיוך אחרי שבוע מאוד מחורבן... לכזה שרות אין מחיר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים