פורסם 2010 באפריל 1015 שנים שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונהעכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם?חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה....[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים תקפוץ למלך הנרגילות או לדוקטור נרגילה ביפו, עדיף לבדוק אותה במקום, לא מזמינים דבר כזה מהאינטרנט.
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר הרשה לי לשאול מה הפואנטה ברכישת נרגילה כזו מול נרגילה רגילה?עישנתי בהרבה סוגי נרגילות והיום התנסתי בנרגילה שבתמונה (שנייה מצד שמאל)וזה היה פשוט מטורף חודשים על חודשים לא הגעתי ל "איכות" כזאת של נרגילה...מסננת מעולה..לא חונקת..חלקה פשוט תענוג...משהו בעיצוב ובבניה שלה אכן משפיע על איכות העישון
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים עישנתי בהרבה סוגי נרגילות והיום התנסתי בנרגילה שבתמונה (שנייה מצד שמאל)וזה היה פשוט מטורף חודשים על חודשים לא הגעתי ל "איכות" כזאת של נרגילה...מסננת מעולה..לא חונקת..חלקה פשוט תענוג...משהו בעיצוב ובבניה שלה אכן משפיע על איכות העישוןאתה בטוח שזה לא היה חומר שונה או משהו? כי אם אתה מדבר ברצינות אני ישקול לקנות אחת בשבילי....
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים אם כבר שולחן, אז עד הסוף http://www.texashookah.com/images/hookahtable.htm
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים קנה סורית גדולה וסגור סיפור, אני לא יודע מה אתה עושה לא נכון (כנראה שלא יודע להכין ראשים ולא מנקה את הנרגילה) אבל עם כל נרגילה שקניתי יש ענני עשן שלא מחניקים וטעימים מאוד.
פורסם 2010 באפריל 1315 שנים לא ניסיתי נרגילה כזאת אף פעם אבל:ידוע לי שכמה שהמים בכד היו קרים יותר ככה יותר טוב( ואכן, מנסיון יש הבדל גדול בעישון מכד עם קרח ובלי קרח..)והפטנט הזה גורם למים להתחמם מהגחלים..אז איך זה יכול להיות טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.