פורסם 2010 באפריל 1015 שנים תשמע הוא יכול להחזיק לך 10 שנים זה לא קשור יש כאלה שעדיין משתמשים בכרטיסים כמו 6200 7200 ובכלל לא מודעים לביצועים העלובים שלהם אבל מה שהכי חשוב שזה לא מפריע להם אם אתה כמו הדבילים האלה שכל חודש קונים כרטיס חדש בגלל שירד להם שתי FPS במשחק הכי חדש שיצא והם לא רואים 160 FPS קבוע זה לא טוב להם שמעל 45 אין הרגשה שונה בכלל במשחקיות אז אני חוזר על מה שנאמר לך זה הכל תלוי בדרישות שלך
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים בתור אחד שיש לו את הכרטיס, אני יכול להגיד שלגיימר ממוצע הכרטיס יחזיק שנה גג, הכרטיס טוב אבל לא הכי, כיום הוא מריץ 90% מהמשחקים על הגדרות הכי גבוהות אבל אם הזמן נצטרך להתפשר.
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים פריימים לשניה, בעזרת תוכנות כמו FRAPS אפשר למדוד במשחק, כמה פריימים לשניה המחשב שלך מרנדר.עוד תגובותאין ממש טעם, הכל הכל תלוי בסיפק שלך מהכרטיס ומהדרישות שלך לביצועים.
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר בתור אחד שיש לו את הכרטיס, אני יכול להגיד שלגיימר ממוצע הכרטיס יחזיק שנה גג, הכרטיס טוב אבל לא הכי, כיום הוא מריץ 90% מהמשחקים על הגדרות הכי גבוהות אבל אם הזמן נצטרך להתפשר. יש לי כמה שאלות:1.כמה זמן יש לך את הכרטיס?2.האם אתה מרוצה ממנו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.