פורסם 2010 באפריל 915 שנים היי לפני כשבוע פתחתי נושא על עניין בעייתי שיש לי על התוכנה האמצ'י (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456405.0-נושא ננעל) ומכיוון שלא הצלחתי להשיג שום עזרה בטיפול הבעיה התייאשתי ופניתי לחברה של התוכנה במטרה שתעזור לי, כל הצעדים שהם הורו לי לעשות נפלו לפח והמסקנה שהצלחנו להסיק היא שמשהו מסויים\דרייבר חוסם את התוכנה! נכנסתי למנהל התקנים לקטגוריה מתאמי רשת והתגלו בפניי 3 חיבורים שלא עובדים אשר שייכים לתוכנה ESET (כשנכנסים כתוב ESET) אז החלטתי למחוק את האנטי וירוס לחלוטין, לנטרל את הפיירוול ולנסות להתקין את התוכנה, הכל במצב בטוח כמובן, עשיתי כמו שהם אמרו לי בחברה לעשות ושוב נכשלתי. כמובן שגיליתי שאחרי ההסרה של האנטיוירוס החיבורים הללו במנהל ההתקנים נשארו! ניסיתי לנטרל ולמחוק אותם ידנית כדי לראות אם הם בכ"ז משפיעים על הבעיה ואי אפשר למחוק אותם בשום אופן. אז מה אני מנסה להשיג פה? אני מחפש תוכנה שתעזור לי למחוק אותם (במצב בטוח כמובן), ניסיתי את unlocker אבל מיד האנטיוירוס חסם את זה ומחק את זה, אז ניסיתי driver sweeper שבכלל לא מוחק תוכנות...אז נגמרו לי האופציות. מישהו יכול להמליץ לי איך להיפטר מזה?
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים אם אתה במצב בטוח ה AV לא אמור לעבוד ... בכל מקרה תבדוק אם מותקנים פרוטוקולים של ESET בכרטיס רשת. וכמו כן ב MSCONFIG תבדוק איזה Process ו Services של ESET עולים עם עליית מערכת ההפעלה .
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר אם אתה במצב בטוח ה AV לא אמור לעבוד ... בכל מקרה תבדוק אם מותקנים פרוטוקולים של ESET בכרטיס רשת. וכמו כן ב MSCONFIG תבדוק איזה Process ו Services של ESET עולים עם עליית מערכת ההפעלה .לגבי הפרטוקולים בכרטיס רשת, אני לא מוצא, אבל אני מוצא 2 שירותים של ESET בMSCONFIG שאחד מהם ניתן לביטול והשני לא ניתן לביטול בשום מצב, אני תוהה אם להסיר את האנטיוירוס יעזור.
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר עשיתי עכשיו הסרה מלאה כולל כל השאריות של ESET בעזרת Revo Uninstaller Pro, אבל החיבורים הלא מוכרים שהראתי בתמונה עדיין נשארו ואני עדיין לא מסוגל להתקין האמצ'י כמתאם רשת.עצות?
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים תריץ CMD בהרשאות של ADMIN , אפשר פשוט בקליק ימני ולבחור בלהפעיל כמנהל ובCMD -> netsh -> winsock -> reset וריסטארט למחשב , זה יאפס לך את הכרטיס רשת להגדרות הראשוניות . לאחר מכן תנסה להתקין את האמצ'י
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר תריץ CMD בהרשאות של ADMIN , אפשר פשוט בקליק ימני ולבחור בלהפעיל כמנהל ובCMD -> netsh -> winsock -> reset וריסטארט למחשב , זה יאפס לך את הכרטיס רשת להגדרות הראשוניות . לאחר מכן תנסה להתקין את האמצ'יהכל נשאר בידיוק אותו הדבר..
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים קצת לא מובן.בהודעה הראשונה אמרת שהסרת אנטיוירוס.אח"כ אמרת שלא הסרת אנטי וירוס.
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים מחבר הסרתי בהתחלה, כשראיתי שזה לא שינה דבר התקנתי אותו מחדש כדי שאוכל להשיג עזרה. אני לא מסתובב באינטרנט בלי אנטיוירוס..
פורסם 2010 באפריל 1215 שנים נעשה סדר בדברים:בעולם תועדו עד היום 367 תקיפות וירוסים. וירוס זה לא סתם קובץ כמו שהיה פעם קובץ אצווה שהפקודה שלו הייתה format c או del /s *.*וירוס זה קובץ שהורס חומרה שלמה לגמרי. יותר מזה, הוירוס יכול לגרום לקח שספק הכוח יעביר יותר כוח מהדרוש וחלקים שלמים ישרפו.וירוס בדר"כ ישלח אליכם בידיעה ולא באופן סתמי. יותר מזה, וירוס יכול להיות רק קובץ EXE (או בעברית לא תקנית אקזה), שאם פתחתם אותם, בלי לדעת ממי הוא ולוודא מה הוא, זבשכ"ם.חברות האנטיוירוס פשוט רוצים להרוויח עליכם כסף בדיוק כמו שהרוויחו עם באג 2,000 (שהפחד הכי גדול איתו היה התאריך של המחשב, שכמו כל דבר במחשב, מורכב ממספרים בינארים, ובתאריך הזה היה 000000, מה שפחדו שיגרום לאיפוס הנתונים במחשב).זה בקשר לאנטיוירוס.בקשר לבעיה שלך - כנס לCMD, תריץ את הפקודה X:\I386\winnt32 /cmdconsכאשר X הוא הכונן שלך והכתובת היא הכתובת בה נמצאים קבצי ההתקנה של הווינדוס. כאשר ישאל את המחשב אם כן או לא, תבחר כן. תתחיל את המחשב מחדש. אתה תראה שהוא יעצר על תפריט של בחירת הוונידוס ובעצם אחד האפשרויות תהיה ה-Recovery Console. תריץ אותה ותחכה. המחשב ישאל אותך באיזה כונן אתה רוצה לטפל, תגיד לו 1 (כאשר לפי האפשרויות 1 אמור להיות C:) לאחר מכן תתבקש להכניס סיסמה. הכנס את הסיסמה הבאה: Password. אם הסיסמה לא עובדת, תן אנטר בלי סיסמה. לאחר מכן, תן את הפקודה הבאה Listsvc. חפש שם את התהליך שקשור לקבצים הנ"ל, וכשאר תמצא, תן עליהם את הפקודה Disable X כאשר X הוא שם התהליך. לאחר מכן התחלת את המחשב מחדש. ברכותי, התהליך נוטרל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.