עבור לתוכן

תקלה שלישית במחשב חדש מסקאי פיסי

Featured Replies

פורסם

שלום,

סיפור קצר ומעצבן על מחשב שנקנה מסקאי פיסי.

לפני כשנה קניתי להוריי (שגרים בצפון הרחוק) מחשב מסקאי פיסי (שילמתי גם על הרכבה ובדיקה במאמץ).

שמח וטוב לב :cool2: קיבלתי את המחשב והתחלתי להתקין עליו תוכנות. תוך יום יומיים גיליתי שיש למחשב בעיה והוא לא עולה כמו שצריך (פעם נדלק ופעם לא נדלק) :-\

מסרתי את המחשב לתיקון, וכעבור יום יומיים נמסר לי שכנראה יש חוסר תאימות בין הרכיבים והמליצו לי להחליף ללוח אם שווה ערך (GA-MA78G-DS2H).

קצת מטורטר :-X חזרתי לחנות, לקחתי את המחשב והמשכתי בחיי.

כעבור כחצי שנה קיבלתי טלפון מהוריי שהמחשב לא עולה >:(. הפעם המחשב היה צריך לנדוד כ 200 ק"מ בחזרה לסקאי פיסי בכדי שהם יספרו שאחד הזכרונות פשוט קפץ ממקומו ולכן המחשב לא נדלק :s05: אבל שכנו גם מזה...

לפני כשבוע שוב טלפון שהמחשב נתקע ולא נדלק יותר :nixweiss:

טכנאי שהוזמן לבית, אמר שכנראה לוח האם תקול :pissed: :pissed: :pissed:

האם יש כאן מישהו שחושב שלא רימו אותנו, ושסתם מדובר בצירוף מקרים עצוב ???

פורסם

מה היה המפרט של המחשב לפני שהחליפו את הלוח אם?

כעבור כחצי שנה קיבלתי טלפון מהוריי שהמחשב לא עולה . הפעם המחשב היה צריך לנדוד כ 200 ק"מ בחזרה לסקאי פיסי בכדי שהם יספרו שאחד הזכרונות פשוט קפץ ממקומו ולכן המחשב לא נדלק אבל שכנו גם מזה...

קורה :nixweiss:

לא נראה לי שרימו אותך סה''כ תקלות קורות ורכיבים מתקלקלים לדעתי מדובר בצירוף מקרים או בכל מרקה דבר שהוא לא בשליטת החנות.

פורסם

אם נדפקו 2 לוחות בחצי שנה תבדוק את הספק כוח

פורסם
  • מחבר

לא רוצה להיכנס לפרטים של המפרט כיוון אין לי חשק שהחנות יזהו אותי, וזה יוביל לבעיות בשירות של האחריות...

בכל אופן רכיבי המפרט נבדקו לפני הקניה בקפדנות רבה מול תותחי הפורום, שאף הם לא הבינו למה התגלתה בעיית חוסר תאימות לאחר שהמחשב יצא מהחנות...

לגבי הספק, הוא היה איכותי מבית Antec.

פורסם

לי זה נשמע כמו, הלוח אם שלך התקלקל, הם רצו להפטר מלוח מעפן אחר והציעו לך אותו במקומו. בהחלט יש פה ריח רקוב.

פורסם
לי זה נשמע כמו, הלוח אם שלך התקלקל, הם רצו להפטר מלוח מעפן אחר והציעו לך אותו במקומו. בהחלט יש פה ריח רקוב.

לא קולט איך זה אמור 'לעבוד'

הלוח שהם שמו הוא gigabyte. זה לא ecs שמת תוך חצי שנה אם קבלים מפוצצים אלא לוח איכותי שעובד - ודיי קשה לי להאמין שלוח שהולך למות יתן התראות כבר חצי שנה אחורה

אם הלוח היה דפוק מהתחלה :

למה הוא החזיק בכיף חצי שנה ללא סימני התראה ? איך הם ידעו שהוא דפוק ?

אם הוא לא היה דפוק:

למה הוא נדפק אחריי חצי שנה בלבד ?

לפי מה הם החליטו שה'לוח מעפן' ?

אם ב 'לוח מעפן' הכוונה מבחינת ביצועים - מה זה משנה ? זה לא אמור להשפיע אל שריפה של הלוח

פורסם

עוד Thread שבו הגולשים לומדים שרכיבי ליבה קונים רק מחנות ליד הבית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים