עבור לתוכן

יש לכם המלצות לתרגילים לחיזוק שרירי הגב?

Featured Replies

פורסם

כאלה שלא מצריכים יותר מדי זמן. 5-10 ד' לאחר שקמים ועוד 5-10 ד' בערב

פורסם

כשאתה אומר חיזוק הכוונה היא לחיזוק בשביל יציבה, חוסר איזון יחסית לשרירי הבטן או על מנת לתת להם קצת נפח? והאם זה גב עליון או תחתון?

בכל מקרה חיזוק שרירים נעשה באימון ולא כמשהו אקראי שעושים איך שקמים ולפני השינה... זה לא פיפי...

בכל זאת אני אתן לך כמה תרגילים תבצע אותם איך וכמה שבא לך... בחירה שלך.

1. תשכב על הבטן ובתנועה אחת תרים את הרגליים (ישרות לא בכיפוף) ואת הידיים הכי גבוה שאתה יכול... קוראים לזה בננה כי ככה אתה אמור להראות בזמן התרגיל. אתה יכול לעשות הרבה חזרות של זה או לעשות ולעצור בנקודה הכי גבוהה לכמה שניות ואז שוב.

2. תיהיה בעמידת 6 ואז תרים יד אחת נגיד ימין קדימה ואת הרגל המנוגדת במצב זה שמאל למעלה אחורה ככה שיהיו מאוזנות. עכשיו תשאר במצב הזה 30 שניות ותחליף יד ורגל. אפשר גם להעלות את הרגל למעלה למטה יחד עם היד.

3. אם יש לך כדור כוח עדיף להשתמש בו אבל אני מניח שאין לך. קח כדור כלשהו עדיף רגל או סל. תשכב על הבטן מול קיר במרחק 2 מטר נגיד. עכשיו תפוס את הכדור ותזרוק על הקיר כמה שיותר גבוה. תנסה למקם את עצמך ככה שהכדור יחזור אליך ישר מהאויר בלי לקפוץ על הרצפה ואז תוכל לזרוק ולפתוס בכלי הפסקה עד שתתעייף. זה תרגיל מצויין.

תהנה :)

פורסם

פשוט יותר, תעשה מתח רחבים. זה יעזור לך לחזק את חגורת הכתפיים ושרירי הגב האחוריים עליונים.

חוץ מזה גם קצת שכיבות שמיכה וכפיפות בטן בכל מיני מצבים עשויים לעזור.

יותר מזה נראה לי כבר כדאיי שתלך לחדר כושר או שתכנס למסגרת ספורטיבית וככה תהנה מספורט ושרירים.

פורסם

שכיבות שמיכה (ככה כותבים את זה?) רחבות, שהיידים שלך ב90 באמצע הדרך.

פורסם

סמיכה*

:xyxthumbs:

פורסם

אני בספק כמה מתח רחב הוא יוכל לעשות :P

פורסם

יש לך משקולות?

פורסם

שחייה. הכי טוב, הכי בריא.

פורסם

אהמ... לא חשוב. :facepalm: - לעצמי.

פורסם

סמיכה - סמוך לריצפה - קרוב לריצפה.

שמיכה - blanket - מה שאתה מתכסה איתו בלילה.

פורסם

לפי מה שאני יודע שכיבות סמיכה לא עובדות על הגב כל כך ואם אולי קצת על העליון.

כמו שאמרו פה אתה יכול לעשות מטח רחב או לעשות כמו מטח רק שהמות של המטח בגובה חצי מטר והרגליים קדימה על הרצפה. ככה אתה יכול לעבוד על כל הגב העליון והתחתון ויהיה לך יותר קל.

תאמת יש תרגיל שהמצאתי שהוא פצצה לגב אבל הוא מאוד קשה... אבל אולי מישהו אחר פה ירצה לעשות

קחו כסא או שולחן ותשבו על הרצפה לידם הכי קרוב אליהם. עכשיו שימו את הרגליים על הקצה של השולחן/כסא ותתחילו להתקדם עם הידיים ליצירת מאין גשר רק שהרגליים על השולחן. תתקרבו עם הידיים כמה שאפשר ואז תעשו ירידה כמו שכיבת סמיכה הפוכה אבל תנסו לדחוף לכיוון ההפוך מהרגליים שלכם... זה אחד התרגלים החזקים לגב מאוד מומלץ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פשוט יותר, תעשה מתח רחבים. זה יעזור לך לחזק את חגורת הכתפיים ושרירי הגב האחוריים עליונים.

חוץ מזה גם קצת שכיבות שמיכה וכפיפות בטן בכל מיני מצבים עשויים לעזור.

יותר מזה נראה לי כבר כדאיי שתלך לחדר כושר או שתכנס למסגרת ספורטיבית וככה תהנה מספורט ושרירים.

מה זה מתח רחבים? וחדר כושר ממש לא בא בחשבון. זה מצריך המון זמן להגיע לשם וכל מה שמסביב, וגם אני לא מתכוון לעשות ספורט רציני. וחשוב לי לבצע את התרגילים כשאני קם או כשמתחשק לי באופן ספונטני.

ותודה ל-Drek Boy. אגב אני רוכב על אופניים ויש לי 2 משקולות של 1 קילו ועוד אחת של 2 קילו, אני יודע שזה לא רציני אבל קיבלתי במתנה מחבר שלא השתמש בהם

פורסם

שכיבות.סמיכה.כאלה,פה.רואים.היד.רק.עד.המרפק,וממנה.האמה.ממשיכה.ב90.מעלות:

pushups.jpg

עובד.לא.רע.בכלל.על.שרירי.הגב.העליונים.

וסליחה.על.הנקודות.הרווח.שלי.מת.והOSK.זה.פשוט.לא.פרקטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים