פורסם 2010 באפריל 815 שנים שלום, בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש ואני ממש לא מעודכן במשחקים האחרונים.המשחק האחרון ששיחקתי בו הוא GTA SAN ANDREAS וFALLOUT 2, תמליצו לי על כול המשחקים הטובים שיצאו מהשנה שנתיים האחרונות.בנתיים ברשימה שלי זה:Farcry2GTA IV.Mirrors Edge.COD Modern Warfare 1\2Dirt2Assassin's Creed 2
פורסם 2010 באפריל 815 שנים תקנה Battlefield Bad Company 2 אם אתה חובב מולטיפלייר MW2 בהחלט טוב יש גם את GTA IV פשוט לא נמעעס מGTA Dragon Age : Origins משחק נחמד מאוד יש את DiRT 2 משחק ראלי משובח ;D
פורסם 2010 באפריל 915 שנים כל המשחקים שהוזכרו פה מעולים, מלבד Far Cry 2 שהייתי מוותר על השעמום הממוחזר שם.תוסיף לרשימה שלך גם את:Bioshock 1+2Batman: Arkham AsyalumMass Effect 1+2ואפשר גם Fallout 3, למרות שסגנון המשחק שונה מ-2
פורסם 2010 באפריל 915 שנים אני דוקא אוהב את FAR CRY 2metro2033 portalResident Evil 5crysis warheadbraid
פורסם 2010 באפריל 915 שנים מחבר portal זה לא משחק מ2007? [שיחקתי בו].crysis warhead זה כאילו crysis 2?
פורסם 2010 באפריל 915 שנים Portal הוא לא משחק חדש, אבל מאוד מקורי- מה שאומר שבלי קשר לשנה שלו כדאי לשחק בו.Crysis Warhead היא חבילת הרחבה למשחק.Crysis 2 עדיין בפיתוח וישוחרר לקראת סוף 2010.
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים Need For Speed: ShiftArmed Assault 2 (סימולטור מלחמה ברמה מאוד גבוהה ומאוד ריאליסטי)לגבי FAR CRY 2, אם אתה באמת רוצה לשחק בו אז תתחיל איתו ראשון כי אחרי שתשחק בCOD, GTA, AC2 תשתעמם מהר מפאר קריי ...אבל עדיף שפשוט תוותר.
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים JUST CAUSE 2GEARS OF WARFEAR 2:PROJECT ORIGINSUPREME COMMANDER 1,2WARHAMMER 40K: DAWN OF WAR 2THE CHRONICLES OF RIDDICK:ASSUALT ON DARK THENAOVERLORD 2RED FACTION 3:GUERILLADEVIL MAY CRY 4STRANGLEHOLDRISENWOLFENSTEINDEAD SPACECOMPANY OF HEROESWORLD IN CONFLICTCALL OF JUAREZ:BOUND IN BLOODEMPIRE:TOTAL WAR, NAPOLEON:TOTAL WARCALL OF DUTY:WORLD AT WARTOMB RAIDER:UNDERWORLDTHE SABOTEURKING'S BOUNTY:THE LEGEND + ARMORED PRINCESSMEN OF WARTHE WITCHERSTALKER:CALL OF PRIPYATBURNOUT PARADISEDIVINITY 2:EGO DRACONISVENETICATRINEX-MEN ORIGINS:WOLVERINEDARK SECTORDRAKENSANG:THE DARK EYE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.