עבור לתוכן

האם HD 5770 יוגבל על ידי המפרט שלי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אתה ממילא עושה OC הייתי לוקח HD5750 ולא HD5770, אחרי OC הוא משתווה אליו ויכול גם לעקוף אותו.

לך על ה - HIS שבזיגזג.

אני לא עושה אוברקלוק לכרטיס מסך, וכבר הזמנתי את ה-HD 5770. מקווה שהוא ישפר ביצועים ב-Call Of Pripyat :)[br]פורסם בתאריך: 9.04.2010 בשעה 23:19:11

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5770/33.html

הכרטיס חיית אוברקלוק. אחרי בדיקות יציבות ארוכות מספיק, אולי שווה אפילו לצרוב עליו BIOS משופצר.

וחשבתי שיש הבדל קיצוני בצריכת ההספק בין HD 5770 ל-5850?

פורסם

הוא אוברקלוקר טוב, לא מטורף.

אני אישית קניתי 4890 מיד שנייה ויצא לי גם מחיר ממש טוב וגם ביצועים מעולים.

בכל אופן, מוזר לי שאתה תקוע על 2.4. אני הבאתי את הE4400 שלי ל3.33 לכמה חודשים, ואחרי זה הורדתי ל3.0 בגלל שהוא התחמם בצורה מטורפת.

ד"א

כמה מתח אתה נותן למעבד? המעבדים האלו צריכים הרבה חשמל, בשביל להיות על 3.0 יציב לחלוטין הייתי צריך להזרים לו 1.475.

ותחשוב על לקנות מעבד יד שנייה, איזה E5200 או E7300 ולהעיף אותם לעבר ה3.5..

פורסם
  • מחבר

זה לא המעבד, המעבד עשה כבר 3.01 יציב. זה הלוח - הוא Rev. 1, ובקר הזיכרון לא מתמודד עם 4GB 800 4-4-4-12. עם הזכרונות הישנים שלי (2GB 800 5-5-5-18) הוא עשה את ה-3.01. כבר ניסיתי לתת לו 1.5V, לא עזר.

אני נותן לגשר הצפוני 0.2V+, אולי שווה לתת יותר?

בלי קשר, לפי מדידות המתח של TechPowerUp!, הכרטיס לא צורך יותר מדי מתח... חבל שאין שם מדידות אחרי אוברקלוק.

פורסם

לדעתי זה לא הלוח, תראה את החתימה שלי, הלוחות האלה מסוגלים להרבה יותר.

אין לך מה להתעקש על 4-4-4-12 תנסה להרפות לכיוון ה5-5-5-15. ההבדל בביצועי המעבד יהיה הרבה יותר מורגש מהתזמונים.

וכן, אתה יכול לנסות לתת לגשר הצפוני יותר, אבל אני בספק שכאן קבור הכלב.

ובעניין צריכת החשמל, אין לך מה לדאוג, הכרטיסים האלה בקושי לוקחים משהו. מדובר ברמה של ה4850 (ואפילו פחות). ואוברקלוק רגיל של 10%-15% לא יעלה את צריכת החשמל ביותר מ15w.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשחרר תזמונים ל-5-5-5-15, לא עזר. אולי אני אנסה כמוך.[br]פורסם בתאריך: 10.04.2010 בשעה 19:58:38

נופ, לא עזר. על איזה BIOS אתה ועל איזה Revision של הלוח?
פורסם

ביוס F9, ועל הקופסא רשום rev 1.0.

ובCPUZ רשום rev A2.

הזכרונות שלך נמצאים על 1:1? תנסה לבודד אותם כך, שהם לא יוכלו להגביל אותך בכלל. ותן לצ'יפסט +0.3.

ככה בעצם אתה משאיר את זה רק למעבד (תן לו גם V1.5, אל תתבייש). ואם עדיין אתה לא מצליח משהו אצלך לא בסדר..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

א. אני על הגרסה האחרונה של הביוס, שווה לחזור אחורה?

ב. משהו פה מאוד מוזר... הכרטיס נראה אחרת לגמרי מהביקורת ב-techpowerup, יש לו רק מחבר מתח אחד, וב-GPU-Z כתוב שיש לו רק 4 ROP's במקום 16 בביקורת. חוץ מזה התדרים מתאימים. הכל בסדר עם הכרטיס? על האריזה כתוב 5770, אבל משהו פה עדיין מוזר.

פורסם

מחבר מתח אחד ועוד איך שיש לו (תיאורתית גם לHD5850 מספיק מחבר אחד), ולא שניים.

4 ROPS זה כבר מוזר, אתה יכול להעלות לכאן את התמונה של GPUZ?

פורסם
  • מחבר

אה OK עכשיו הכל בסדר... עשיתי את הבדיקה בלי דרייברים :-[ הכרטיס חיה רעה - מריץ את Call Of Pripyat ברמות פירוט מטורפות בלי לקרטע ועל DX11.

פורסם

אה נו פה הפלא

אצלי בלי דרייברים הGPUZ אומר שיש לי HD5750 :)

בכל אופן תתחדש על הכרטיס ותהנה ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים