עבור לתוכן

דייט ראשון באזור שוהם\יהוד קריית\אונו

Featured Replies

פורסם

אני יוצא במוצ"ש עם בחורה מהאזור הזה, אני עצמי מראשון,

אני תוהה אם יש למישהו המלצה לאיזו מסעדה סבירה או משהו אחר שישאיר זמן לדבר מצד אחד ויאפשר התקרבות פיזית מצד שני. - קצת מתעצל לסוע איתה עד החוף\ת"א.

רכב יש דלק יש.

פורסם

יאפשר התקרבות פיזית מצד שני.

Not a good idea for a first date, unless you're a real pimp like this chap

img.cgi?i=59708

פורסם

תקשיב

:lol: :lol: :lol:

תפנים

פורסם

lol

:D

פורסם

הדייט הראשון לרוב מתנהל כמו ראיון עבודה מתיש ומייגע ככה שאני במקומך לא הייתי מוציא הרבה כסף.

פורסם

ביהוד יש לך קפה קפה, נונה, לחם יין, וקפה נטו. אלו המומלצות.

יש גם מסעדה נחמדה במרכז סביון (אל תדאג, לא יקר במיוחד), שכחתי את שמה.

שוהם זה מקום די מעפן, בקרית אונו לא זכור לי משהו מיוחד שאין ביהוד.

פורסם
  • מחבר

לחם יין נשמע מעניין, מה זה?

ולכל המלעיזים אני מחפש מקומות לדייטים מחוץ לאזור שלי כי במקום לשבת בבית ולהיות טרול באתרים אלו ואחרים. יצאתי עם בחורות וגם היו לי מערכות יחסים ארוכותף רוב המקומות הטובים באזור שלי נגועים בזיכרונות מנערה זו או אחרת. והדבר האחרון שהייתי רוצה בזמן דייט עם בחורה זה לחשוב על בחורה שיצאתי איתה קודם. יש איזו טיילת טובה באזור אולי? אני מכיר אחת במודיעין אבל היא מלאה זכרונות :(

התקרבות פיזית כוונתי להחזיק ידיים אולי להגניב נשיקה או 2 אם הדייט ילך טוב יא בתולי פורצ'ן.

פורסם

לחם יין זאת מסעדה טובה בקרית הסביונים (ביהוד)

אפשר לשבת בפנים ובחוץ והאוכל טוב, יש גם פסטות וכל החלביים וגם בשר, בקיצור מסעדה רגילה

אין טיילת באזור בקעת אונו אבל תמיד אפשר לסוע לטיילת בת"א או במרינה בהרצליה ולא חסרות שם מסעדות

פורסם
  • מחבר

כן את על רצועת החוף אני מכיר די טוב אך הבחורה גרה באזור בכותרת ולסוע לשם חזרה למרכז ושוב לשם כדי להחזיר אותה ושוב חזרה למרכז זה קצת הרבה.

פורסם

הדייט הראשון לרוב מתנהל כמו ראיון עבודה מתיש ומייגע ככה שאני במקומך לא הייתי מוציא הרבה כסף.

לרוב? במקרה כזה, הדייט הראשון אמור להיות גם האחרון.
פורסם

בגלל זה אני אומר שלא צריך להוציא הרבה כסף. דלק, מסעדה. אפשר לחשוב הוא יוצא עם אשתו.

פורסם

יש גם מסעדה נחמדה במרכז סביון (אל תדאג, לא יקר במיוחד), שכחתי את שמה.

אתה מדבר על טריאסטה ברחוב השקמה?

פורסם

אני לא זוכר את השם של הרחוב והמסעדה.

אבל איפה שהמכולת והפאב, אני יודע שפעם זה היה מזל דגים אבל אני חושב שזה התחלף

פורסם

אז זה טריאסטה, במקרה אני מכיר את המעצבת ;)

מקום באמת נחמד, טעים ולא יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים