עבור לתוכן

חנות ksp בקשה למידע

Featured Replies

פורסם

אשמח מאד אם תועילו להגיב לידיעה הנ'ל בקשר לאמינות של רשת ksp במכירת מחשבים האם למישהוא מהפורם

היה נסיון איתם

פורסם

יותר קל להריץ חיפוש בפורום עם המילה "KSP" מאשר לחכות שיענו לך...

פורסם

לא שייך למפרטי מחשב.

פורסם

אני אוסיף ואשאל שאלה ששאלתי כבר בנושא קודם אבל הנציג שלהם לא ראה או ראה ובחר לא לענות.

באמת בקשר להתחייבות שלכם למחיר הזול ביותר.

פעם אחרונה שרציתי למשש התחייבות כזו נתנו לי מחיר שווה ערך למחיר הזול שהבאתי.

אני רוצה לדעת מה הנהלים, אם אני מביא מחיר מוצר לדוגמא דיסק און קי מאותו דגם (כפי שאתם מבקשים) שעולה נניח 44 ש"ח.

אתם תורידו את המחיר ל43 ש"ח? תשוו את המחיר?

כנ"ל לגבי הצעת מחשב לדוגמה שאני מוציא מאייבורי ובא לקנות אצלכם במחיר זול יותר.

פורסם

אם היית יכול לצמצם את השאלה לסניף ספציפי זה היה עוזר... ::)

פורסם

אני אוסיף ואשאל שאלה ששאלתי כבר בנושא קודם אבל הנציג שלהם לא ראה או ראה ובחר לא לענות.

לא הייתה שום דרך לסיים את הflame war בנושא הקודם, לכן בחרתי לא להגיב.

בגדול אני משתדל לא להיגרר לזה יותר מדי.

בכל אופן לגבי המחיר הנמוך - כל מקרה לגופו, אין איזשהו כלל ברזל.

אישית, לא יצא לי לראות הרבה חנויות שמוכנות להתחייב למחיר יותר נמוך מאיתנו באותם תנאי מכירה (ז"א אמצעי תשלום, זמני הספקה, משך אחריות וכו')

פורסם

שלום דניס.

אני שמח שהגבת כאן ולא היה לי צורך לפתוח נושא בנפרד.

התשובה לא ברורה לי.

באתר כתוב במפורש שאתם מתחייבים למחיר הזול ביותר .

התנאים הם : שהחנות תיהיה באותה עיר, מלאי מידיי, תשלום במזומן, ואחריות זהה.

במידה וכל אלו זהים. למה למשל אני קיבלתי מחיר שווה ערך ולא מחיר זול יותר?

מיותר או לא מיותר להזכיר שזה היה לפני כשנתיים, והמוכר בסניף ב"ש ניסה לשכנע אותי שאין צורך בהליך ה"ארוך" הזה שהוא צריך להתקשר לסניף הראשי שלכם, לבקש אישור מבחור כלשהו, להסביר לו את הנהלים ורק אז לקבל מחיר שווה ערך. שאני אשלם את הכמה שקלים האלו וזו תיהיה קנייה רגילה .

כל זאת אני בא ממקום שאני אדע להבא מה הנהלים ואיך להגיב לעניין. באותו רגע מחיר שווה ערך נראה לי סבבה, לא שמתי את ליבי שההתחייבות היא למחיר הזול ביותר.

פורסם

להגיב לגבי המקרה שלך ספציפית אני לא יכול, לא עבדתי אז בחברה ככה שזה טיפה פחות רלוונטי כרגע,

יכול להיות שאז ההתחייבות הייתה שונה או שהנוהל היה קצת שונה. באמת לא יודע.

נכון להיום, בסניף שאני עובד בו כל מי שהביא לי הצעה כזאת או אחרת קיבל ביותר זול את אותו המוצר, או באותו מחיר מוצר יותר טוב.

אני בטוח שאם תביא לסניף ב"ש או הסניף הקרוב אליך הצעה בתנאים דומים הם יטפלו בזה כמוני, או אפילו יותר טוב :)

פורסם

ההתחייבות הייתה זהה, פורסמה באדום בדף הראשי של האתר. אבל עזוב, זה קרה היה.

אתה יכול לתת לי דוגמה להצעה זולה יותר שנתת ודוגמה למחיר זהה למוצר טוב יותר שאתה הבאת?

למשל אוטוטו אני רוצה לקנות DOK .

ודבר נוסף, קורה הרבה שאייבורי מתמחרים מוצר במחיר זהה לשלכם, גם כאן ההתחייבות תקפה?

פורסם

מדניות המחיר היא חרטא ברטא שיווקית מדהימה.

נוצצת, גדולה ומושכת את הלקוח ואז אתה בא והוא פתאום אומר לך, זה צריך להיות באותה עיר, והצעה מודפסת על נייר, ומלאי מיידי/תקופת הזמנה זהה וכו וכו וכו העיקר לא לקזז את ה כמה שקלים האלה מהסייל, אבל מה - הכי חשוב שהם יוכלו לרשום את זה בכל בכל מקום. פשוט sleazy sales technique.

תשלם כמה שקלים יותר, תקנה בחנות נורמאלית שהיא לא KSP, מה גם שיש מבצעים על DOK ב מכלול

פורסם

מההתרשמות שלי בפעם האחרונה שבאתי לרכוש מחשב ורציתי לקבל מהם הצעת מחיר בתחילת 2007 (כי הם הרי "מתחייבים למחיר הזול ביותר") באתי אליהם עם מפרט מוכן מחנות טובה ומוכרת כאן בפורום ורציתי לראות לאן הם יקחו את זה.

המוכר שינה את הרכיבים לרכיבים שהם מייבאים (שינה את המארז והספק ששמתי למארז וספק של שיפטק, לצורך העניין) והצליח להוזיל בקצת.

ז"א, הרעיון הכללי הוא לא "אנחנו נוזיל כל מפרט שתביא" אלא יותר בכיוון של "אנחנו נשנה את המפרט שלך עם הדברים שאנחנו מייבאים לבד וככה נוזיל".

זה לאו דווקא אומר שהם ידחפו חלקים פחות איכותיים, זו לא מטרת התגובה שלי. יש כאן אנשים בפורום שמבינים בחלקים ויכולים לומר לך בדיוק אם המפרט שתקבל מהם הוא עדיף מבחינת החלקים.

פורסם

אוכל לומר לך שאני ומשפחתי קונים בKSP, אנשים מקצועים (שזה מאוד חשוב) לא כמו בחנויות שאתה

רוצה לדעת משהו הם מתחילים לגמגם וקוראים מהדף שמתאר את המוצר וחוזרים אליך עם מנטרה.

דודתי לא מבינה גדולה, קנתה מדפסת, נאמר לה בעת ההתקנה כי עליה לשוב לחנות, חזרה ומבלי בעיה

החליפו לה למצר חדש וזה אחרי כשבועיים מיום הקניה. אחי קנה לי הארדיסק וגם כאן לאחר מספר ימים

החליפו בלי בעיה, וכך גם זכרונות. ממחשב ועד מצלמה דיגיטלית השירות הינו א'-א'.

אוכל לומר לך בשקט שKSP בעיני זו ה-חנות, יש מה ללמוד מהם. אני גרה בנתניה ושם יש אנשים פשוט

נפלאים. וכמו שאמר ידידי תברר ברשת, מה שעוד אתה יכול לשאול אנשים שיוצאים מהחנות, או להכנס

אליה ולשמוע תגובות ועניין.

פורסם

יש לי ל שניכם תגובה אחת:

כנסו לזיגזאג/נועה

פורסם

גם אני קונה בKSP ושבע רצון

בפעם האחרונה שהייתי שם קראתי את תנאי ההחזרה של המוצרים

באופן עקרוני הם לא מקבלים כלום בחזרה ואם בכל זאת אז תשלם קנס.

זה לגבי טעות ברכישה. לדעתי תנאים אלה זהים אצל כולם.

אחריות ניתן לממש לפי תנאי היצרן / חנות.

כלומר אחריות הקונה לדעת בדיוק מה הוא קונה, דבר שנכון לגבי רוב החנויות.

פורסם

תשלם כמה שקלים יותר, תקנה בחנות נורמאלית שהיא לא KSP, מה גם שיש מבצעים על DOK ב מכלול

מכלול?

יש לי ל שניכם תגובה אחת:

כנסו לזיגזאג/נועה

ולבחור כמוני שמתגורר בדרום, מגיע לב"ש.

האפשרויות הן: KSP, אייבורי, פנדה מחשבים ויד שנייה. כל פעם אני מתמרן מחדש ומבסוט מהתוצאה ברוך ה'.

ואיגור, אני מסכים איתך. יש צדק בדבריך.

למרות אני אמתין לתשובה של דניס עובד KSP לשאולתיי. כדי שאקנה רכיב כלשהו אדע לקנות בחנות המתאימה ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים