פורסם 2010 באפריל 715 שנים חבר'ה .. הרכש החדש הגיע ;D XBOX360 Elite 120GB HDD 2 Wireless Controllers XBOX Live headset ו2 משחקים חינם עם הבאנדל. בלי שום פריצה .. רק מקורי . לא בא לי להסתכן בבאן D: אם למישהו מהחבר'ה הטובים פה יש אחד .. אני ישמח שהוא יוסיף אותי לXBL הגיימרטאג שלי - xQuntix שוויץ - המטרה של פתיחת הנושא - אני מעוניין להזמין 3 משחקים באינטרנט (סביר להניח שמGAME.CO.UK) ואני צריך המלצות .. אני שחקן מושבע של FPS ככה שהיילו ובאטלפיד בשיקול שלי .. ועוד משחק שלישי מז'אנר אחר עם מולטיפלייר טוב יהיה אחלה D:
פורסם 2010 באפריל 815 שנים תתחדש, בחירה מוצלחת.תזמין COD:MW2, זה חובה.אגב, ממליץ לך יותר על shopto.net, משלוח זול ומחירים מצויינים. אמינים מאוד, עד כה 12-13 הזמנות מהם וכולם הגיעו ללא יוצא מן הכלל כמו שצריך ומהר.
פורסם 2010 באפריל 815 שנים מחבר תתחדש, בחירה מוצלחת. תזמין COD:MW2, זה חובה. אגב, ממליץ לך יותר על shopto.net, משלוח זול ומחירים מצויינים. אמינים מאוד, עד כה 12-13 הזמנות מהם וכולם הגיעו ללא יוצא מן הכלל כמו שצריך ומהר. תודה רבה אני כמעט סגור על שלישייה להזמנה - MW2, היילו 3, סופר סטריט פייטר 4 (יוצא עוד שבועיים - הזמנה מוקדמת). יש לך מושג איך אני משלם בפייפאל ?
פורסם 2010 באפריל 815 שנים תודה רבה אני כמעט סגור על שלישייה להזמנה - MW2, היילו 3, סופר סטריט פייטר 4 (יוצא עוד שבועיים - הזמנה מוקדמת). יש לך מושג איך אני משלם בפייפאל ? בGAME אין אפשרות לשלם בPP. אתה יכול בחנויות הבאות: shopto.net videogamesplus.ca
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.