עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך שקט (רצוי עם קירור פסיבי) למחשב עם ספק HEC 400 - תקציב: 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זכרון הרבה יותר איטי, כזה שמסרס את ביצועי הכרטיס באופן משמעותי. בביקורת של TECHPOWERUP נבדקו כרטיסי GDDR3

פורסם
  • מחבר

אוקי. אני בכל זאת אלך על ה-4670 עם הקירור הפסיבי. ה-4650 עם ה-DDR3 עולה בסה"כ 85 שקלים פחות, וזה סכום שחבל לי לחסוך ואח"כ להצטער שקניתי כרטיס מרעיש (ומהניסיון שלי עם מאווררים של כרטיסי מסך, בשלב מסויים כולם מתחילים להרעיש).

פורסם

קח בחשבון שלכרטיסים פסיבים יש גם חסרונות...

כרטיס חם יותר מחייב מארז מאוורר הרבה יותר, בנוסף כל שאר המערכת סובלת מטמפרטורה גבוהה יותר בתור המארז.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס ישב בתוך מארז ATX מרווח יחסית (קומפיקייס 6A19) עם מאורר 120 מ"מ. מלבדו יהיו במארז שלושה דיסקים קשיחים ומעבד i5 750 שידוע כקריר יחסית. אני לא מתכוון לבצע OC. אם הכרטיס הצליח לעמוד בכבוד בתנאים האלה, אז סביר להניח שגם אצלי לא תהיה בעיה, לא?

פורסם

נראה כך :)

פורסם

עדיין, לקנות HD4670 במחיר שבו יש HD4730 שעדיף משמעותית עליו זאת טעות לדעתי אם הכרטיס מיועד למשחקים.

תוסיף את התקציב שלך לכותרת ותציין את המפרט שלך כולל ספק כח.

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הכותרת.

אני מתכוון לשדרג את הכרטיס בעתיד וכרגע לא חשוב לי תמיכה במשחקים הכי חדשים. יותר חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט (רצוי מאוד עם קירור פסיבי). אני לא מעוניין להגדיל את התקציב מעבר ל-400~420 ש"ח. יש 4730 עם קירור פסיבי בתקציב הזה? אני יודע שאפשר להוסיף קירור פסיבי נפרד, אבל אז המחיר עולה משמעותית ועדיף כבר ללכת על כרטיס 5750 עם קירור פסיבי. אני יכול לעלות בתקציב, אבל אני לא מצליח למצוא לכך הצדקה.

פורסם

תראה אם אתה משחק גם ככה אתה לא שומע את המאוורר. תנסה לחפש כרטיס עם מאוורר שקט יותר .יש לי 8600GTS לא שומע אותו בכלל בזמן מנוחה

חבל כי יש הרבה כרטיסים טובים במחיר הזה למשל יש לך 9600GT במחיר של 420 שקלים אני לא זוכר את החנות אבל לפני יומיים מנהל הפרום שלך קישור

וגם HD4830 ב440 שקל

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא לא עם הרעש במשחקים, אלא כשאני לא משחק ובמיוחד לאחר שהמאוורר מתיישן ומתחיל להרעיש (וזה קרה לי עם כל כרטיסי המסך שהיו לי בעשר שנים האחרונות).

קירור פסיבי פותר את נושא הרעש בצורה טובה. בהתחלה חשבתי שלא אוכל למצוא כרטיס מסך סביר עם קירור כזה, אבל ה-4670 מריץ את כל המשחקים שמעניינים אותי כרגע בלי בעיה. בהמשך כנראה אעבור לכרטיס עדכני יותר, אבל אני לא צופה שזה ייקרה בשנה שנתיים הקרובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים