עבור לתוכן

איפה נמצא Content IE5 בXP עם IE8???

Featured Replies

פורסם

יש לי XP ואני נוהג לתחזקו באופן שוטף וגבוה, לרבות מחיקת קבצים זמניים על בסיס יומי.

עד לא מזמן גלשתי באינטרנט באמצעות IE6, אשר איפשר לי, בין השאר, גישה עקיפית לתיקיית Content IE5 הנמצאת במשתמש שלי ב:

C:\Documents and Settings\MY USER\Local Settings\Temporary Internet Files

בתיקייה זו מצויים אלפי קבצי אינטרנט, בדומה לתוכן המצוי ב:Temporary Internet Files, אך נוסף לו וחבוי!

הבעיה היא שלא רק שיש שם חומר שלעיתים אני מחפש, גם התיקייה הזו יכולה להגיע למשקל של כמה ג'יגות, ואין לי כל דרך לפקח/להגביל אותה.

יתרה מזאת, היא גם נסתרת באופן ש"חשיפת תיקיות נסתרות" גם לא חושפת אותה.

***לצורך העניין, בזמן שהשתמשתי בIE6, הגעתי אליה באמצעות שמירת קובץ מצורף, אשר הגיע אליי בדוא"ל (GMAIL), ומשם יצרתי קיצור דרך לתיקייה זו, אשר איפשר לי כניסה עקיפית-מתחכמת לתוכן התיקייה.

ואולם, מרגע שעברתי לIE8, נמנעה הגישה לתיקייה זו ושום דבר לעניין קבצים זמניים לא פועל כבעבר.

שאלתי היא כיצד אוכל להגיע לתיקייה זו (ולא בADMINISTRATOR אלא במשתמש שלי!).

למען הסר ספק, אינני מעוניין רק בפונקציה של מחיקת קבצים זמניים, המתאפשרת ב"כלים" באקספלורר.

תודה מראש

פורסם

אתה מקבל access denied כאשר אתה מנסה להיכנס?

אם כן מה שאתה יכול לנסות זה לקחת בעלות על התיקיה (כמובן שהיוזר שלך חייב להיות בקבוצת ADMINISTRATORS) ואז לתת לך הרשאות מלאות עליה.

פורסם

אני לא מבין את השיטות המוזרות והעקומות שלך... בכל מקרה בIE8 אתה יכול פשוט לעיין במטמון של הדפדפן מתוך הדפדפן עצמו בקלות.

תלחץ בתוך browsing history על settings ושם יש לך את view file וגם view objects.

הדיון מועבר לפורום תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים