עבור לתוכן

שאלה: איפה אפשר לעשות REBALLING ל XBOX360 בארץ?

Featured Replies

פורסם

כותרת.

פורסם

הייתי צריך לחפש ברשת להבין למה אתה מתכוון

בכל מקרה יש חנויות כמו אנגויסטיק שמתקנות RROD הבעיה שהמחיר יקר ולא ידוע לי על חנויות שנותנות אחריות ארוכה על התיקון

ויש סיכוי טוב שהבעיה תחזור אחרי התיקון

פורסם

http://www.go-systems.co.il/store/%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F_%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%AA_%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%94_RROD

פעם דיברתי עם אחד הנציגים שם וזה עולה כ300 ש"ח אם אני זוכר נכון

אחריות ל3 חודשים...

זה בערך מחיר השוק לתיקון כזה ונראה לי כבר שווה לך לקנות ארקייד ופשוט להשאיר אצלך

את הציוד, מה גם שיש אנשים שקונים קונסולות תקולות ככה שזה יחסוך לך עוד קצת.

פורסם
  • מחבר

2קרירין

האמת שהתיקון שהחנויות עושים הוא על ידי הוספת לחץ על המעבד עם גוף הקירור שלו , שזה פתרון זמני והבעיה חוזר לאחר כמה חודשים.

אני בעצמי עשיתי את התיקון הזה 3 פעמים , כול פעם זה חזר לאחר חודשיים שלוש לכן יותר זה לא אופציה בשבילי.

2 trojan

חשבתי על זה אבל אי אפשר להיות בטוח שזה לא יקרה עם הקונסולה החדשה שלא זולה וחוץ מזה כבר שילמתי על הקונסולה 3000 שקל שפני שנתיים וזה הספיק לי.

עם אני לא אצליח לתקן אותה אז נירא לי שאני יקח כבר את PS3 שעכשיו משתלם מאי פעםכשה המחיר ירד ויצוא עליו אחלה משחקים כמו God Of War 3 , Uncherted 2 , Heavy Raen ועוד.

פורסם

חשבתי על זה אבל אי אפשר להיות בטוח שזה לא יקרה עם הקונסולה החדשה שלא זולה וחוץ מזה כבר שילמתי על הקונסולה 3000 שקל שפני שנתיים וזה הספיק לי.

עם אני לא אצליח לתקן אותה אז נירא לי שאני יקח כבר את PS3 שעכשיו משתלם מאי פעםכשה המחיר ירד ויצוא עליו אחלה משחקים כמו God Of War 3 , Uncherted 2 , Heavy Raen ועוד.

ממליץ לך על ההשוואה הבאה אם אתה לא מכיר כ"כ את הPS3

יש כמה פרקים ואני ממליץ לך לראות את כולם.

אף אחד לא מבטיח שהג'אספר חסין מתקלות אבל לקנות מכשיר ארקייד יעלה לך 1000 ש"ח בעוד PS3 עם

אחריות ממקום נורמלי יעלה לך 1800-2000 ש"ח.

אבל עדיין, תעשה את השיקולים שלך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים